Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 18:58)
Kokios alternatyvos?  Aš su mama ir jos drauge skrisiu tai alternatyvų Turkijai su tokia kaina, patogumu, šitiek lankytinų vietų kas keliolika kilometrų, ir kad ir joms, ir man smagu būtų sudėtinga rasti. Amžius moterytėm jau sunkiau vaikšto, o dar taip norisi visko širdyje dar jaunos  smile.gif Šaunuolės mano moterytės jos labiau bijo kad neišvyks, nei kad kas nutiks  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Vienu žodžiu optimistės mirksiukas.gif
Beje keistas pastebėjimas kai aš viena (na be jos) vykstu tai mama jaudinasi, nervinasi, tai neramumai sako, ajajai...o kai su ja tai viskas gerai, kas gi mums atsitiks sako  g.gif  Taip ir Tunise ir Egipte pavojingu metu kartu buvome, Tunise net sušaudytą  Bardo muziejų lankėme ir šiaip po kaimelius visokius savarankiškai važinėjome.   smile.gif

Si karta as neieskau kazko pigiausio tarkim, tiesiog norisi i suplanuotu atostogu biudzeta isitalpinti. sumasciau, kad Korfu ir Juodkalnija tiktu, bent jau nebereiktu eikvoti laiko planavimui, nes dar viena kelione planuoti jau tingiu. Paziurejau, yra bilietu su persedimu uz priimtina kaina. Juodkalnija net tinkamesne tam butu, nes persedimas patogesnis. Patikrinau tik sias dvi vietas ir abi tinka mums. Bet chebryte blaskosi, nebenori i Turkija, bet kai tik pasiulai kazka kitko, tada vel masto, kad bus gerai viskas biggrin.gif PAsitariau su Sideje gyvenancia lietuvaite, kiek suprantu, tai apie visus ivykius musu supratimas vienodas ir tai tikrai nenuramino, bet ir neisgasdino dar labiau. Sekam situacija.
Del objektu tu teisi, bet mes gal ne ju tankuma ziurim, o ivairove. Tai Juodkalnija irgi butu mums labai tinkama, be to ten apsistojimas irgi pakankamai geras, nes uzknisa, kai uz senienas reikia moketi nemenkus pinigus, kaip tai buna Kanaruose. O mmes norim gero interjero, grazios aplinkos - mazi viesbuciai ar apartamentai jokiais budais neturi buti skurdus, bet ir ne su uzlauztom kainom. Korfu butu tinkama del objektu ir pramogu issinuomavus speed boat, patikrinau viesbutukus, tai yra neblogu variantu. Na, ne turkija, bet padoriu galima rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 18 liepos 2016 - 20:05
QUOTE(Udrius @ 2016 07 18, 20:32)
kiprą tegul bando smile.gif malta visai pasaka šituo atžvilgiu

Maltoje jau buvome, patiko ir visuomeniniu transportu ten labai patogus susisiekimas. Bet tai buvo jau daugiau nei prieš 10 metų, kai sveikata geresne buvo, dabar tiek jau nebeatlaikytų. Kipras neblogas variantas jei savarankiškai ir kalbi angliškai. O jei tik rusiškai daug geriau Turkija, ir man ištisai auklyte nereiks dirbti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 20:10)
Maltoje jau buvome, patiko ir visuomeniniu transportu ten labai patogus susisiekimas. Bet tai buvo jau daugiau nei prieš 10 metų, kai sveikata geresne buvo, dabar tiek jau nebeatlaikytų. Kipras neblogas variantas jei savarankiškai ir kalbi angliškai. O jei tik rusiškai daug geriau Turkija, ir man ištisai auklyte nereiks dirbti  rolleyes.gif

renkates kemero regiona? primink, kada ir ka planuojate?
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 07 18, 17:30)
Tai, matyt, visiems grazins, kurie atsisako mirksiukas.gif  o kas grazina: Novaturas ar Tezturas?

jiems novaturas gražino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 07 18, 16:01)

As irgi neturiu nieko pries be AI keliaut - bet jau keliaut, ne tinginiaut... ir ne su savo vaikais ir vyru, kuriam kur bepajudejus - pirmas reikalas - ka valgysim doh.gif  Taip pat suprantu tuos, kurie megsta ieskoti kavinukiu, kaskart galvoti kur pavalgyt, ka pavalgyt... As kazkaip to nesureiksminu - man svarbu kad yra ka valgyt ir nereik sukt galvos - kai vienas picos nori, kitas kepsnio, o treciam butinai zuvies reik... Cia paleidai ir rinkites kas kam tinka ir kada tinka lotuliukas.gif Kiekvienas esam skirtingi, skirtingais poreikiais ir finansinem galimybem... Tik kazkaip sioje temoje labai jau pasaipiai atsiranda besikreipianciu i tas, kurios renkas pasyvu poilsi - tad ir kyla noras apginti save ir savo pasirinkima mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mano vyrui dar klausimas-maisto, gėrimų ir ar gerai WiFi veikia, nes truputį liko vienas projektas nebaigtas... lotuliukas.gif

Gal jūs labai asmeniškai priimate, mirksiukas.gif man tai giliai dzin kitų forumiečių neigiama nuomonė apie UAI ir replikas "Turkijoje viskas brangu, durni kas ten vyksta". Neimkite taip domėn ypač tų neigiamų komentarų, taip jau yra LT, ateina žmonės emociškai išsividuriuoti pasislėpę po nikais.. ax.gif

Aš tikrai žinau, kad ten dar važiuosiu ir ne kartą ir būtent į UAI. Ir nors draugė sakė, Bulgarija patiko labiau, bet kai paaiškėjo pokalbio metu: kaina tokia pat, bet " prabangos mažiau, aptarnavimas ne toks, to mažiau, ano ivis nėra" Na ir reziumė- visgi Turkijoje geriau...

QUOTE(Kriiste @ 2016 07 18, 17:34)

Mano uosviene isvis nesupranta jokiu kelioniu ar poilsio prie juru, net Palangoje - nuvaziavai, atsizymejai kad buvai ir gana - kam leist pinigus visokiose kavinese, nakvynems? - geriau jau remonta bute pasidaryt lotuliukas.gif

Aš tai visada , tokiems pasakau frazę:
-Ohoo, tu išleidai visą atlyginimą kelionei?
-Taip, ohoo, tu praleidai 10 metų mokėdamas kreditą už mašiną?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 18, 21:14)
renkates kemero regiona? primink, kada ir ka planuojate?

Taip, pačiame Kemere, spalio 15-23d. Nieko kol kas neplanuoju, bet informaciją susirinkusi turiu. Na yra mintis su jūros autobusu į Antaliją (10,15 iš Kemero, 18,00 iš Antalijos), na arba dolmušu, bet tai nebūtų atrakcija. Ten senamiestis , gal MiniCitY, akvariumas. Dar nebuvau Belbidi oloje, kažkokia nelabai tiksli informacija apie ją internete, lyg apie dvi skirtingas vietas kalbėtų. Buvau susižymėjusi kompe ir... kompas užlūžo, visa ta info nuplaukė doh.gif vat žinau kad i e-pastą patogiausia nuorodas susimesti, bet... Chimera, į Kemero kalną, kur vėliava, įlipti, dar Goniuk man iš galvos neišeina, norisi sugrįžti ir toliau pereiti ax.gif Man ten patiko pati atmosfera, gražu. Bet daug kas priklauso nuo mano kompanjonių. Na iš karto išsiderėjau truputį laisvės bet nepaliksiu jų vienų per visas atostogas, juolab kai mama man jas dovanoja 4u.gif
Norai kurie šįkart nebus įgyvendinti: Upper Duden(ne tas kur prie Antalijos, o aukštyn) ir Kuršunlu. Visuomeniniu man per sudėtinga pasirodė, o automobilio nevairuoju ax.gif Bet gerai, bus dėl ko dar kartą atvykti bigsmile.gif
Kada skrendate neklausiu, nes dar patys nežinote , tai klausiu kada jūs bilietus turite?
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2016 07 18, 22:23)

Gal jūs labai asmeniškai priimate,  mirksiukas.gif man tai giliai dzin kitų forumiečių neigiama  nuomonė apie UAI ir replikas  "Turkijoje viskas brangu, durni kas ten vyksta".  Neimkite taip domėn ypač tų neigiamų komentarų, taip jau yra LT, ateina žmonės emociškai išsividuriuoti pasislėpę po nikais.. ax.gif

Aš tikrai žinau, kad ten dar važiuosiu ir ne kartą ir būtent į UAI. Ir nors draugė sakė, Bulgarija patiko labiau, bet kai paaiškėjo pokalbio metu: kaina tokia pat, bet " prabangos mažiau, aptarnavimas ne toks, to mažiau, ano ivis nėra" Na ir reziumė- visgi Turkijoje geriau...
Aš tai visada , tokiems pasakau frazę:
-Ohoo, tu išleidai visą atlyginimą kelionei?
-Taip, ohoo, tu praleidai 10 metų mokėdamas kreditą už  mašiną?

Neimu absoliučiai į niekur...

As irgi tikiuos ten nuvykt bet mums ir AI per akis... Va dar su drauge pakalbejim, jog būtų gerai dar toks maitinimo tipas kur alkocholis neįskaičiuotas - nes mes jo visai nevartojam - susitaupytu kogero smile.gif

Niekur anyta neišleidžia kasmet iš santaupų kokį kambarį remontina ar kokį baldą įsigyja - ir jos požiūriu tai racionaliausias lėšų paskirstymas, nes tuo naudojiesi visus metus, o va aš per porą savaičių prasvilpiu ir vėliau vėl kimbu į taupymą ir naujų atostogų planavimą - nu pagal ją - totali nesamone...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 07 18, 22:41)
Neimu absoliučiai į niekur...

As irgi tikiuos ten nuvykt bet mums ir AI per akis... Va dar su drauge pakalbejim, jog būtų gerai dar toks maitinimo tipas kur alkocholis neįskaičiuotas - nes mes jo visai nevartojam - susitaupytu kogero smile.gif

Niekur anyta neišleidžia kasmet iš santaupų kokį kambarį remontina ar kokį baldą įsigyja - ir jos požiūriu tai racionaliausias lėšų paskirstymas, nes tuo naudojiesi visus metus, o va aš per porą savaičių prasvilpiu ir vėliau vėl kimbu į taupymą ir naujų atostogų planavimą - nu pagal ją - totali nesamone...

Gal ir geras variantas būtų. drinks_cheers.gif

Ne vien tik jūsų anyta tokia... mirksiukas.gif Aplink daug tokių babų-taupyklių auksiniam karstui: "nesuprantu, ko jūs į tas turkijas skrendate, gi va sode žolytė, šašlykinė, ežeriukas už kilometro...pinigus reikia taupyti, o ne lakstyti kur užsimanot.. doh.gif " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 21:26)
Kada skrendate neklausiu, nes dar patys nežinote , tai klausiu kada jūs bilietus turite?

rugsejo galui, spalio pradziai.
Beldibi uola ismeciau is sarasu amziams, kazkur maciau, kad ja aplanke buvo keliautojai, bet man ji visai jokia susirode. O diduma info buvo, kad ji aplamai uzdara. Gal veliau ir atidare, bet man ji, kaip objektas, visai nesimpatiska pasirode.

Na, arciau Kemero jau jums ne kazin kas ir belike. Termessos dar nebent.
Ir netoli Kemero, teka Kemer upe, ten as pasizymejusi Kemer tarpekli. reikia vaziuoti su transportu link Kuzdere ir tada dar toliau, palei upe iki restorano/kavines. o nuo jo jau galima bandyti savarankiskai bristi. as radusi, kad vaizdai geri, bet kiek tiesos, tai nezinau. O ir tokiu metu, kai jus vaziuosite, kalnuose jau gali pilnu tempu lyti, tai realu, kad nerekomenduotina bet kuriuo is tu tarpekliu eiti, del didelio vandens lygio. Bet gal taip ir nebus wink.gif Bnet jau Kemer upe ejimas nemokamas butu, galima su taksistu bandyti tartis, kol mama jusu restoranelyje lukteletu, jus ten pasmirinetumete ir atgal. Nezinau, gal visai prastas planas, tiesiog pasidomekite, nors as info labai mazai radau. Galima Lykijos kelio atkarpele iveikti nuo Olympos iki Adrasano arba nuo Ulupinaro iki Chimeros kalno. Salia Finikes yra Arykanda. Sita tikrai lankysiu, galeciau dirsteleti ar yra kazkokia stotele. Arykandos griuvesiai labai grazus, turistu ten man rodos visai neveza, bet jums gal griuvenos nepatinka? ten pat yra ir Gokbuk kanjonas. bet nemanau, kad neturint masinos reiktu taip toli nusigauti ir bandyti ji iveikineti. Ka tikrai rekomenduoju, tai sesti i autika ir ramiai nuvaziuoti i Kas pasivaikscioti. Gal ir mamai patiktu? jei geras oras, tai persikelti su vandens taksi i Limanagzi, pasideginti, pailseti ir atgal galima varyti. Gal net pavyks vezli paciupti, jie kazkokie aktyvus rudeni biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 21:26)
Dar nebuvau Belbidi oloje, kažkokia nelabai tiksli informacija apie ją internete, lyg apie dvi skirtingas vietas kalbėtų.

nezinau kokia info jus turite, bet sitas urvas, ne koks kitas smile.gif
http://www.megalithi...e.php?sid=35845
prie terrmessos as atsizymejusi Karain urva. Bet mes su auto, jei imsim Termessos, tai ir urvas netoli. Bet savarankiskai, tai termessos pasiekti jau zygis, o urvas i kita puse nuo pagrindinio kelio, tai vel gabalas. Info tikslesne turesio po keliones, jei vaziuosim ir jei lankysim tas vietas. Nes visko, kas pas mane suzymeta tikrai neaprepsim.
https://www.google.c...e...366&bih=633
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 18 liepos 2016 - 22:29
Esam ir mes nusipirke kelione rugsejo gale i Beleka. Isgirde naujienas su vyru susizvalgem,,mazdaug "eik tu na" bet nieko nepasakem.Itariu skrisim vistiek. Jei lemta kad susaudytu, tai tikrai nepaskesi. Del UAI. Iskart nusiteiki -vaziuoji gulet at paexplorinti. Jeu gulet -vienareiksmiskai UAI,Jei explorinti - BB sociai. Cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Laukinuke_: 18 liepos 2016 - 22:41
Mes su vyru lyg ir nusiraminom. Bet vaikinai mūsų tai nelabai. O taip svajojo. Dar nė karto lėktuvu neskridę... Taigi sakau norėjot adrenalino , va prašom, tik truputėli daugiau.
Atsakyti
Rusai 2016 metams carterius atsauke galutinai.
Taciau as nemanau kad i Turkijos kurortus, ypac i toki kaip Belekas, butu pavojinga keliauti. Mes smagiai pailsejom. Linkiu ir kitoms sekmes, gero ramaus turiningo poilsio 4u.gif
Atsakyti