QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 18:58)
Kokios alternatyvos? Aš su mama ir jos drauge skrisiu tai alternatyvų Turkijai su tokia kaina, patogumu, šitiek lankytinų vietų kas keliolika kilometrų, ir kad ir joms, ir man smagu būtų sudėtinga rasti. Amžius moterytėm jau sunkiau vaikšto, o dar taip norisi visko širdyje dar jaunos Šaunuolės mano moterytės jos labiau bijo kad neišvyks, nei kad kas nutiks Vienu žodžiu optimistės
Beje keistas pastebėjimas kai aš viena (na be jos) vykstu tai mama jaudinasi, nervinasi, tai neramumai sako, ajajai...o kai su ja tai viskas gerai, kas gi mums atsitiks sako Taip ir Tunise ir Egipte pavojingu metu kartu buvome, Tunise net sušaudytą Bardo muziejų lankėme ir šiaip po kaimelius visokius savarankiškai važinėjome.
Beje keistas pastebėjimas kai aš viena (na be jos) vykstu tai mama jaudinasi, nervinasi, tai neramumai sako, ajajai...o kai su ja tai viskas gerai, kas gi mums atsitiks sako Taip ir Tunise ir Egipte pavojingu metu kartu buvome, Tunise net sušaudytą Bardo muziejų lankėme ir šiaip po kaimelius visokius savarankiškai važinėjome.
Si karta as neieskau kazko pigiausio tarkim, tiesiog norisi i suplanuotu atostogu biudzeta isitalpinti. sumasciau, kad Korfu ir Juodkalnija tiktu, bent jau nebereiktu eikvoti laiko planavimui, nes dar viena kelione planuoti jau tingiu. Paziurejau, yra bilietu su persedimu uz priimtina kaina. Juodkalnija net tinkamesne tam butu, nes persedimas patogesnis. Patikrinau tik sias dvi vietas ir abi tinka mums. Bet chebryte blaskosi, nebenori i Turkija, bet kai tik pasiulai kazka kitko, tada vel masto, kad bus gerai viskas PAsitariau su Sideje gyvenancia lietuvaite, kiek suprantu, tai apie visus ivykius musu supratimas vienodas ir tai tikrai nenuramino, bet ir neisgasdino dar labiau. Sekam situacija.
Del objektu tu teisi, bet mes gal ne ju tankuma ziurim, o ivairove. Tai Juodkalnija irgi butu mums labai tinkama, be to ten apsistojimas irgi pakankamai geras, nes uzknisa, kai uz senienas reikia moketi nemenkus pinigus, kaip tai buna Kanaruose. O mmes norim gero interjero, grazios aplinkos - mazi viesbuciai ar apartamentai jokiais budais neturi buti skurdus, bet ir ne su uzlauztom kainom. Korfu butu tinkama del objektu ir pramogu issinuomavus speed boat, patikrinau viesbutukus, tai yra neblogu variantu. Na, ne turkija, bet padoriu galima rasti.