QUOTE(Cobre @ 2016 07 18, 17:17)
Zinot, kai as rasau apie savarankiska vykimai i Turkija, mazu viesbuciu pasirinkima, valgyma kavinese, keliavima, planavima ir t.t., tiesiog tuo pasidalinti noriu, niekam nekisu, bet visada atsiranda tokiu, kurie prikis viska - lektuvai su persedimu nesamone, pasirinktum viesbuti GERA su AI ir gautum visko, ko tau reikia (nes visi zino geriau, ko man reikia), kavinese valgyt nesamone, nes brangus, nes ieskot reikia (o ko ten ieskot, man kelios kavines visada max keliasdesim metru atstumu, kai daznai dideliuose reikia eiti gerokai toliau nuo kambario iki valgyklos) ir t.t. ir pan. atsiranda ir tokiu, kurie supratingai palinksi galva - na kas tau belieka, kai gero viesbucio neiperki
Na nesupranta visi, tai nesupranta, ko ten kreipt demesi, yra juk normaliu zmoniu. Blogiau, kai kazkas tau aiskina, kaip konkreciai tu turi daryti, kur vaziuoti ir kur eiti. Va tada blogai, nes ryskiai ne i savo reikalus lenda chamai.
visaip buna, bet butent sioje temoje - kazkaip neiskaitau arba retai pasitaiko neigiamu komentaru tiems, kurie patys organizuojasi, planuojasi be visokiu AI... Vat del pasyvaus poilsio, del AI ir pan - labai daznai... Kaip kad kam tiek sumoket uz atostogas, jei paciam pasiplanavus iseis dvejos, kokie kvaili - nes gaili pinigu ir dabar prievarta skrenda i kara ir t.t... Ir tie komentarai zeminantys, niekinantys - slykstu net skaityt... Ir apskritai TR uz viska permokam
Mano uosviene isvis nesupranta jokiu kelioniu ar poilsio prie juru, net Palangoje - nuvaziavai, atsizymejai kad buvai ir gana - kam leist pinigus visokiose kavinese, nakvynems? - geriau jau remonta bute pasidaryt
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."