Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kasniuke @ 2016 07 18, 16:51)
Vakar vėl kilo lėktuvas į Turkiją. Man įdomu, ar daug atsisakiusių kelionės  rolleyes.gif Kažkuri rašė, kad ar iš Danijos išskrido tik 4 žmonės. Kaži, kaip lietuvaičiai. Gal toj danijoj pinigus grąžino, nes čia irgi svoris apsisprendžiant.

„Vakar išskrido visi iš vakarinių reisų, šiandien neišskrido šeši žmonės, šeštadienį 21 žmogus neišskrido“ (http://www.delfi.lt/verslas/verslas/kelioniu-i-turkija-atsisake-27-lietuviai.d?id=71829592)

Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 07 18, 15:01)
Tik kazkaip sioje temoje labai jau pasaipiai atsiranda besikreipianciu i tas, kurios renkas pasyvu poilsi - tad ir kyla noras apginti save ir savo pasirinkima mirksiukas.gif

Zinot, kai as rasau apie savarankiska vykimai i Turkija, mazu viesbuciu pasirinkima, valgyma kavinese, keliavima, planavima ir t.t., tiesiog tuo pasidalinti noriu, niekam nekisu, bet visada atsiranda tokiu, kurie prikis viska - lektuvai su persedimu nesamone, pasirinktum viesbuti GERA su AI ir gautum visko, ko tau reikia (nes visi zino geriau, ko man reikia), kavinese valgyt nesamone, nes brangus, nes ieskot reikia (o ko ten ieskot, man kelios kavines visada max keliasdesim metru atstumu, kai daznai dideliuose reikia eiti gerokai toliau nuo kambario iki valgyklos) ir t.t. ir pan. atsiranda ir tokiu, kurie supratingai palinksi galva - na kas tau belieka, kai gero viesbucio neiperki smile.gif Na nesupranta visi, tai nesupranta, ko ten kreipt demesi, yra juk normaliu zmoniu. Blogiau, kai kazkas tau aiskina, kaip konkreciai tu turi daryti, kur vaziuoti ir kur eiti. Va tada blogai, nes ryskiai ne i savo reikalus lenda chamai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 18, 17:17)
Zinot, kai as rasau apie savarankiska vykimai i Turkija, mazu viesbuciu pasirinkima, valgyma kavinese, keliavima, planavima ir t.t.,  tiesiog tuo pasidalinti noriu, niekam nekisu, bet visada atsiranda tokiu, kurie prikis viska - lektuvai su persedimu nesamone, pasirinktum viesbuti GERA su AI ir gautum visko, ko tau reikia (nes visi zino geriau, ko man reikia), kavinese valgyt nesamone, nes brangus, nes ieskot reikia (o ko ten ieskot, man kelios kavines visada  max keliasdesim metru atstumu, kai daznai dideliuose reikia eiti gerokai toliau nuo kambario iki valgyklos) ir t.t. ir pan. atsiranda ir tokiu, kurie supratingai palinksi galva - na kas tau belieka, kai gero viesbucio neiperki smile.gif Na nesupranta visi, tai nesupranta, ko ten kreipt demesi, yra juk normaliu zmoniu. Blogiau, kai kazkas tau aiskina, kaip konkreciai tu turi daryti, kur vaziuoti ir kur eiti. Va tada blogai, nes ryskiai ne i savo reikalus lenda chamai.

visaip buna, bet butent sioje temoje - kazkaip neiskaitau arba retai pasitaiko neigiamu komentaru tiems, kurie patys organizuojasi, planuojasi be visokiu AI... Vat del pasyvaus poilsio, del AI ir pan - labai daznai... Kaip kad kam tiek sumoket uz atostogas, jei paciam pasiplanavus iseis dvejos, kokie kvaili - nes gaili pinigu ir dabar prievarta skrenda i kara ir t.t... Ir tie komentarai zeminantys, niekinantys - slykstu net skaityt... Ir apskritai TR uz viska permokam lotuliukas.gif

Mano uosviene isvis nesupranta jokiu kelioniu ar poilsio prie juru, net Palangoje - nuvaziavai, atsizymejai kad buvai ir gana - kam leist pinigus visokiose kavinese, nakvynems? - geriau jau remonta bute pasidaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2016 07 18, 15:51)
Vakar vėl kilo lėktuvas į Turkiją. Man įdomu, ar daug atsisakiusių kelionės  rolleyes.gif Kažkuri rašė, kad ar iš Danijos išskrido tik 4 žmonės. Kaži, kaip lietuvaičiai. Gal toj danijoj pinigus grąžino, nes čia irgi svoris apsisprendžiant.

draugei grąžina pinigus, kuri kaip tik šeštad ryte atsisakė skrist, po visų nakties įvykių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 07 18, 15:14)
Na ką, kylam jau poryt, kraunamės lagaminus smile.gif Pirmą kartą keliausim su privačiais vežėjais iš oro uosto. Ar teko su šitais kažkam važiuoti? Nenuvils?
http://en.transferantalya.nl/

su sitais neteko. Sikart su privaciu transferiu vaziuojant i prieki vairuotojas vos neuzmigo doh.gif toks pagyvenes vyras... ziuriu glosto sau sukuosena, veida trina delnu, paskui stebiu,kad atsigere, paeme kramtoma, nu ir akys beveik nemato kelio, matau per veidrodeli,kad autopilotu vaziuoja doh.gif nu galvoju reik pakalbinti ,kad neuzmigtu, tai visa laime, kai pradejau klausineti kazko, o jis atsakinet, pabudo zmogus lotuliukas.gif
Siaip visada malonus vairuotojai privaciu transferiu ir nelekia greitai, vaziuoja tvarkingai, na ir aisku patogumas,kad greiciau atvaziuoji rolleyes.gif
Atsakyti
Zinot, kai as rasau apie savarankiska vykimai i Turkija, mazu viesbuciu pasirinkima, valgyma kavinese, keliavima, planavima ir t.t.,  tiesiog tuo pasidalinti noriu, niekam nekisu,

Ir labai dėkui kad rašot, aš keliauju kitaip, bet labai daug man reikalingos ir naudingos informacijos iš tavęs gaunu. O ir šiaip skaityti man labai įdomu, o gal ir aš kada nors taip keliausiu.
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 07 18, 17:59)
draugei grąžina pinigus, kuri kaip tik šeštad ryte atsisakė skrist, po visų nakties įvykių  ax.gif

Tai, matyt, visiems grazins, kurie atsisako mirksiukas.gif o kas grazina: Novaturas ar Tezturas?
Atsakyti
Zinot, kai as rasau apie savarankiska vykimai i Turkija, mazu viesbuciu pasirinkima, valgyma kavinese, keliavima, planavima ir t.t.,  tiesiog tuo pasidalinti noriu, niekam nekisu,

Tai šita informacija ir yra labai įdomi, manau visiem, ne tik planuojantiems kažkada savarankiškai važiuot. Kad ir apie valgymą kavinėse - manau kiekvienam aktualu, nes per tą laiką nors kartą iš viešbučio vis vien į miestą ištrūkt manau dauguma planuoja, tai smagu žinot, ko tikėtis. O ir šiaip akiratis prasiplečia, visai kitaip į tą šalį žiūrėt imi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2016 07 18, 14:47)
Skaičiau, Jerda, ir vis laukiau tęsinio. Esat puiki pasakotoja, smagi nuotaika garantuota beskaitant. Ir man kilo noras rašyti apie keliones  4u.gif

Dėkui, dėkui 4u.gif
Svarbiausia kad tas noras nepraeitų ir mes pasidžiaugti galėtume jūsų pasakojimais. Mane ne vieno keliautojo pasakojimas įkvėpė keliauti, suteikė naudingos informacijos ir šiap praskaidrino dieną. Beje rašau keliautojo, nes ne vien mergaitės tarp mūsų yra, rašo ir vyriokai. Buvo čia man vieną kart toks variantas, Supermamose bendrauju, išsiaiškiname kad dalis atostogų kartu sutampa, pasiūlo prisijungti, nuomuojantis automobilį. Na sutariame kad "santykiai be įsipareigojimų", jei mes tuo metu galėsime -prisijungsime. Nes mes irgi taip paaktyviai tuo metu atostogavome, taip retai viešbutyje buvome, kad po kelių dienų nebuvimo, prieiname recepsen kambario raktų pasiimti ir... nebeatsimename koks mūsų kambario numeris doh.gif blush2.gif
Na gerai nenukrypstant nuo temos mirksiukas.gif mes pirmiau atskridome, vėl internetu bendraujame, pasakoju kas ir kaip. Klausia ar nieko nepamiršome, gal ko reikia atvežti, na aš taip tiesiai šviesiai- naktinukus pamiršau, bet nieko ir be jų pamiegosiu ir likusias dienas. Taip lengvai, pajuokaujant bendravome internetu, kol vieną kart nepaskambino, net pasimečiau, pasirodo visą laik su vyruku plepejau kaip su kokia geriausia draugyte 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergikes, jei tik vaziuosim rudeni, gal daugiau jei ne naudingos, tai gal bent idomios info atgabensiu. Kol kas labai ant klaustuko mes, susiradau alternatyvas, variantai neblogi, bet norisi ten, kur suplanuota ir prisisvajota.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 18, 19:36)
Aciu mergikes, jei tik vaziuosim rudeni, gal daugiau jei ne naudingos, tai gal bent idomios info atgabensiu. Kol kas labai ant klaustuko mes, susiradau alternatyvas, variantai neblogi, bet norisi ten, kur suplanuota ir prisisvajota.

Kokios alternatyvos? Aš su mama ir jos drauge skrisiu tai alternatyvų Turkijai su tokia kaina, patogumu, šitiek lankytinų vietų kas keliolika kilometrų, ir kad ir joms, ir man smagu būtų sudėtinga rasti. Amžius moterytėm jau sunkiau vaikšto, o dar taip norisi visko širdyje dar jaunos smile.gif Šaunuolės mano moterytės jos labiau bijo kad neišvyks, nei kad kas nutiks thumbup.gif lotuliukas.gif Vienu žodžiu optimistės mirksiukas.gif
Beje keistas pastebėjimas kai aš viena (na be jos) vykstu tai mama jaudinasi, nervinasi, tai neramumai sako, ajajai...o kai su ja tai viskas gerai, kas gi mums atsitiks sako g.gif Taip ir Tunise ir Egipte pavojingu metu kartu buvome, Tunise net sušaudytą Bardo muziejų lankėme ir šiaip po kaimelius visokius savarankiškai važinėjome. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 20:58)
Kokios alternatyvos?  Aš su mama ir jos drauge skrisiu tai alternatyvų Turkijai su tokia kaina, patogumu, šitiek lankytinų vietų kas keliolika kilometrų, ir kad ir joms, ir man smagu būtų sudėtinga rasti. Amžius moterytėm jau sunkiau vaikšto, o dar taip norisi visko širdyje dar jaunos  smile.gif Šaunuolės mano moterytės jos labiau bijo kad neišvyks, nei kad kas nutiks  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Vienu žodžiu optimistės mirksiukas.gif
Beje keistas pastebėjimas kai aš viena (na be jos) vykstu tai mama jaudinasi, nervinasi, tai neramumai sako, ajajai...o kai su ja tai viskas gerai, kas gi mums atsitiks sako  g.gif  Taip ir Tunise ir Egipte pavojingu metu kartu buvome, Tunise net sušaudytą  Bardo muziejų lankėme ir šiaip po kaimelius visokius savarankiškai važinėjome.   smile.gif

kiprą tegul bando smile.gif malta visai pasaka šituo atžvilgiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 18 liepos 2016 - 19:33