QUOTE(Kriiste @ 2016 07 18, 14:25)
O kas čia ką kvailina ar gincyjas? Pakomentavau tik apie kainą. Kad kaip bebūtų AI galutiniam variante gaunas pigiau, ypac keliaujant su vaikais, kurie bet ko nevalgo... Ir tuo labiau valgant kavinėse... Nekalbejau apie tai kas geriau - isiskaitykit prieš komentuodama...
Tai čia aš ne vien jum asmeniškai taikiau, tiesiog jūsų paskutinis komentaras buvo ta tema, dėl to ir pacitavau. O kas pigiau - visaip gali būti, kiti tuoj ims sakyt, kad va, patiem planuojant gi galima pietų nevalgyt, o vaikai nėra tokie išrankūs ir t.t., tad gaunas labai pigiai, juo labiau, kad čia temoj daug kas pirko AI keliones po 2,5-3 tūkstančius... Aš pati šiemet su AI atostogauju, nes tikrai neradau kito varianto, kuris taip gerai visus šiandienos mūsų poreikius atitiktų, juo labiau, kad važinėjant mašina dukra vemia, tai ilgesnės pažintinės kelionės savaime atkrenta. Bet va turiu draugę, kuri visada pati planuojasi ir nuolat man įrodinėja, kad taip pigiau. O koks tikslas to tokio įrodinėjimo aš nesuprantu, tik erzinimas gaunasi viens kito ir tiek.
Tad tiesiog norisi užbaigt tą diskusiją, kuri niekam nėra naudinga, ir tiek.