Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kriiste @ 2016 07 18, 14:25)
O kas čia ką kvailina ar gincyjas? Pakomentavau tik apie kainą. Kad kaip bebūtų AI galutiniam variante gaunas pigiau, ypac keliaujant su vaikais, kurie bet ko nevalgo... Ir tuo labiau valgant kavinėse... Nekalbejau apie tai kas geriau - isiskaitykit prieš komentuodama...

Tai čia aš ne vien jum asmeniškai taikiau, tiesiog jūsų paskutinis komentaras buvo ta tema, dėl to ir pacitavau. O kas pigiau - visaip gali būti, kiti tuoj ims sakyt, kad va, patiem planuojant gi galima pietų nevalgyt, o vaikai nėra tokie išrankūs ir t.t., tad gaunas labai pigiai, juo labiau, kad čia temoj daug kas pirko AI keliones po 2,5-3 tūkstančius... Aš pati šiemet su AI atostogauju, nes tikrai neradau kito varianto, kuris taip gerai visus šiandienos mūsų poreikius atitiktų, juo labiau, kad važinėjant mašina dukra vemia, tai ilgesnės pažintinės kelionės savaime atkrenta. Bet va turiu draugę, kuri visada pati planuojasi ir nuolat man įrodinėja, kad taip pigiau. O koks tikslas to tokio įrodinėjimo aš nesuprantu, tik erzinimas gaunasi viens kito ir tiek.
Tad tiesiog norisi užbaigt tą diskusiją, kuri niekam nėra naudinga, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 18, 12:59)
Tai skaitykit cia gal vel noras sugris skristi i Turkija. Cia mano paskutines keliones i Turkija ispudziai.
http://www.supermama...?...024760&st=0
Skridau jau ne karta ir dar spali skrisiu ir manau tai ne paskutine kelione i sia puikia sali.

Skaičiau, Jerda, ir vis laukiau tęsinio. Esat puiki pasakotoja, smagi nuotaika garantuota beskaitant. Ir man kilo noras rašyti apie keliones 4u.gif

O štai šioje temoje manęs nepaliauja stebinti ginčai, įkyrūs pamokymai ar savo nuomonės piršimas.... Esu daug Europos temų skaičiusi, nes kasmet vis į kitą šalį savarankiškai vykstam, bet tokios karštos temos dar nebuvo. Na, bet nepatinka - neskaitai. Šiaip nesusilaikiau. blush2.gif

O savo tinginio atostogų (kaip taikliai apibūdino Hastalavista) rugpjūčio pabaigoje neplanuoju atsisakyti, tad Turkija manęs, tikiuosi, laukia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 18 liepos 2016 - 13:53
kas cia, ar toli turgus nuo viešbučio? Nesunku rasti?
Atsakyti
Mane tai baigia suėsti "žiniuonių" antplūdis, kurie tik ir durnina, kad skrendam žudytis, kad durniai, kam tą Turkiją renkamės, juk tiek ramių šalių yra. Baigia visą nervų sistemą suėst.
O kur dabar saugu? Kas 100 proc. saugumą garantuos? Kodėl Turkija - nes pagal mūsų aplinkybes tai optimaliausias variantas bonifacijaus atostogoms.
Vieni žmonės beveik kasdien skraido, o kitas pirmą kartą skrenda ir nukrenta lėktuvas. Tai kas gali garantuoti tą saugumą. Baisiai knisa ypač tie, kurie patys niekur nevažiuoja ir tik laukia, kad galėtų pasišaipyti, jei kas ne taip vyksta. doh.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2016 07 18, 15:06)
Mane tai baigia suėsti "žiniuonių" antplūdis, kurie tik ir durnina, kad skrendam žudytis, kad durniai, kam tą Turkiją renkamės, juk tiek ramių šalių yra. Baigia visą nervų sistemą suėst.
O kur dabar saugu? Kas 100 proc. saugumą garantuos? Kodėl Turkija - nes pagal mūsų aplinkybes tai optimaliausias variantas bonifacijaus atostogoms.
Vieni žmonės beveik kasdien skraido, o kitas pirmą kartą skrenda ir nukrenta lėktuvas. Tai kas gali garantuoti tą saugumą. Baisiai knisa ypač tie, kurie patys niekur nevažiuoja ir tik laukia, kad galėtų pasišaipyti, jei kas ne taip vyksta.  doh.gif

Nekreipkit dėmesio mirksiukas.gif Mes apsisprendėm, nors dar visas mėnuo - skrisim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 07 18, 15:06)

Netoli, kai kilsite liftu, matysite tiesiai Alara grand bazara smile.gif gatve tiesiai eiti, yra nuorodos, kur eiti ir pozemine pereja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 18, 14:46)
Tai čia aš ne vien jum asmeniškai taikiau, tiesiog jūsų paskutinis komentaras buvo ta tema, dėl to ir pacitavau. O kas pigiau - visaip gali būti, kiti tuoj ims sakyt, kad va, patiem planuojant gi galima pietų nevalgyt, o vaikai nėra tokie išrankūs ir t.t., tad gaunas labai pigiai, juo labiau, kad čia temoj daug kas pirko AI keliones po 2,5-3 tūkstančius... Aš pati šiemet su AI atostogauju, nes tikrai neradau kito varianto, kuris taip gerai visus šiandienos mūsų poreikius atitiktų, juo labiau, kad važinėjant mašina dukra vemia, tai ilgesnės pažintinės kelionės savaime atkrenta. Bet va turiu draugę, kuri visada pati planuojasi ir nuolat man įrodinėja, kad taip pigiau. O koks tikslas to tokio įrodinėjimo aš nesuprantu, tik erzinimas gaunasi viens kito ir tiek.
Tad tiesiog norisi užbaigt tą diskusiją, kuri niekam nėra naudinga, ir tiek.

sesuo irgi visada keliauja be AI - nes pagal ja brangu.. Paziuri i kainas su AI ir be AI - susiperka atskirai bilietus, viesbuti - viskas OK, bet gryzus kai sumeta samata (o sumetam kartu) - mes 3 uz tiek pabunam 10 dienu, kiek jie 7... Nes valgo kavinese, o gyvena kurortuose kur tikrai nera pigu... Aisku galima ir valgyt tik 2 kartus, galima negerti, dar galima savo maista vestis ar vaisiais maitintis - bus pigiau... Bet dar pigiau isvis niekur neskristi...

As irgi neturiu nieko pries be AI keliaut - bet jau keliaut, ne tinginiaut... ir ne su savo vaikais ir vyru, kuriam kur bepajudejus - pirmas reikalas - ka valgysim doh.gif Taip pat suprantu tuos, kurie megsta ieskoti kavinukiu, kaskart galvoti kur pavalgyt, ka pavalgyt... As kazkaip to nesureiksminu - man svarbu kad yra ka valgyt ir nereik sukt galvos - kai vienas picos nori, kitas kepsnio, o treciam butinai zuvies reik... Cia paleidai ir rinkites kas kam tinka ir kada tinka lotuliukas.gif Kiekvienas esam skirtingi, skirtingais poreikiais ir finansinem galimybem... Tik kazkaip sioje temoje labai jau pasaipiai atsiranda besikreipianciu i tas, kurios renkas pasyvu poilsi - tad ir kyla noras apginti save ir savo pasirinkima mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką, kylam jau poryt, kraunamės lagaminus smile.gif Pirmą kartą keliausim su privačiais vežėjais iš oro uosto. Ar teko su šitais kažkam važiuoti? Nenuvils?
http://en.transferantalya.nl/
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2016 07 18, 16:01)
Tik kazkaip sioje temoje labai jau pasaipiai atsiranda besikreipianciu i tas, kurios renkas pasyvu poilsi - tad ir kyla noras apginti save ir savo pasirinkima mirksiukas.gif

Ai irnesakyk.gif čia vienas tų bjaurių lietuviškų bruožų - išgirdo, kad Turkijoj problemos, va ir sulindo daug kas į temą vien tam, kad pabert druskos ant žaizdos... Iš tiesų keista, kai į Turkijos temą rašo tie, kas nusiteikę prieš Turkiją smile.gif Na bet matyt žmonėm nuo to gyvent pasidaro geriau.
Aš tai vakar pradepresavau, o jau šiandien vėl gyvenimas gražesnėm spalvom atrodo. Iki mūsų kelionės dar du mėnesiai, tai norisi tikėt, kad viskas sustos į savo vėžes ir turėsim gražias ir ramias atostogas... vacation4.gif
Atsakyti
Vakar vėl kilo lėktuvas į Turkiją. Man įdomu, ar daug atsisakiusių kelionės rolleyes.gif Kažkuri rašė, kad ar iš Danijos išskrido tik 4 žmonės. Kaži, kaip lietuvaičiai. Gal toj danijoj pinigus grąžino, nes čia irgi svoris apsisprendžiant.
Atsakyti
Teisininko komentaras dėl galimybės atgauti pinigus
Atsakyti