QUOTE(Tosk @ 2016 07 18, 00:10)
Nuostabios jums keliones
Nebemastykite apie kiek jau sumokejote, su laiku ismoksite rasti geras fainas. Tik mazas patarimas - nekreipkite demesio i zvaigzdutes. Ieskokite viesbuciu su sarmu. Kartais tie su 5zv tokie... eiliniai.
Ačiū
Tai man atrodo, kad ir dabar nepermokėjau nes tas kainas ilgokai stebėjau
Bet, gal, man tik atrodo
O dėl žvaigždučių
Ir dar, priklauso koks atostogų tikslas ir kokia atostogaujančių sudėtis
Su vaikais - išsami viešbučio anlaizė, tik all/ual, max. komortas (tada vis tik ilsimės visi), be jų - viskas kitaip
Ir nereikia jokių 5*, esm4 strategi6kai patogi vieta, galimybės asirinktame mieste/šalyje
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2016 07 18, 00:13)
Dabar nestebejau kainu i Barselona, bet apskritai jos kinta gan daznai, buna ir kelis kartus per diena. Stebejau kainas i Nica, tai svyravo nuo 29.99eur iki 129eur, pavyko ''pagauti'' 2 zmonem pirmyn/atgal uz 89eur( nors buvo ir 209eur, ir 189eur). Dar apsunkino tai, kad mums tinka tik konkreti data, jei data galima butu rinktis, gal ir dar pigiau butu buve skrist.
Viesbuciai. Booking, vienas brangiausiu viesbuciu portalu. Zinoma, teke ir jame daug kartu ''pagauti'' superinius viesbucius uz geras kainas. Dabar turim genius nuolaida, tai buna geru pasiulymu.
Pigiau yra alpharooms. Kartais ir susirasius su issirinktu viesbuciu, gali pasiulyti gera kaina arba pas juos buna pasiulymai kambariams, paketams ir t.t.
Papildyta:
, su pasenusiu, neskoningu interjeru ir t.t.
Vat, kad Braselona nelabai leido tas geras kainas
Tai mūsų kaina ir dabar man atrodo puiki
O dėl viešbučių
Žinau, kad bookinge brangu
Bet alpharooms nieko nerada tinkamo
Bet stebėsim.
Vistiek, patirtis daro savo, o mūsų savarankiškų kelionių patirtis nėra didelė