Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 17, 21:40)

Tad taip, kai tikrai reikia pailsėti nuo visko, tikrai LABAI norisi to AI, kai kartą sumoki, o po to tiesiog mėgaujiesi gyvenimu...

Ir mes dabar pasiemem i Kreta AI, matysim kiek ilgai megausimes biggrin.gif Gerai, kad masina prie viesbucio stoves, neistverus kelsim sparnus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 17, 21:40)
O vakai išvis kasdien dienas skaičiuoja, kada čia būsim tam viešbuty, kur bus galima visą dieną baseine mirkt, vaikų klube žaist ir nuo vandens kalnelių čiuožinėt...

Dar priklauso nuo vaiku amziaus ir zingeidumo. Jei maziukai, tikiu, kad kalniukai ir animacija privalumas. Maniskiams jau 12 ir 15, tai kai pasakiau, kad skrisim i TR, pasake, kad nesamone, ka ten veiksim. O kai pakeitem i Kreta, labai dziauges, nes zino, kad ten daug keliausim derindami maudynes, poilsi ir pazintine kelione smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 17, 22:39)
Na, matot, mes nesirenkam kelioniu pagal kriterijus ''uau'' ar ne ''uau''  lotuliukas.gif  Mes keliaujam pamatyti, pailseti nuo darbu ir kiekviena kelione mus kazkuo praturtina smile.gif

Papildyta:
Nzn, mums mazai. As parasiau tik kaip pvz., nes gyvenam ne zemesniuose nei 4* viesbuciuose. Jei gyventi, kaip jus 2*, tai nzn kaip jus sugebejot taip brangiai rasti uz tokias prastas gyvenimo salygas.
TR 5* viesbutis Marmaryje mums butu kainaves 2500eur
Kiekvienam savo, matyt smile.gif

Tai gal ir mažai (patikėkit, šiaip suvokiu kad kaina nėra įspūdinga ir man įspūdžio tikrai nepadarė biggrin.gif), bet palyginus su Turkija, labai daug. Ir aš nežinau, kur jus radot Turkija dviems už 2500 eu savaitei? Kosmosas. O ir tik 4 žvaigždės. Nemačiau tokių kainų, tiek kainuoja dviems tikrai labai prabangūs 5 žv. viešbučiai biggrin.gif
Į barseloną skrendame pažindintis, tai mums nebus labai prastas viešbutis bigsmile.gif . Busime dviese, ten grįšime tik pernakvoti, beje, jis pačiame centre ir prie jūros, ir todėl nėra labai pigus bigsmile.gif Bet priskaičiuoju lankytinus objektus, į kuriuos kasdien važinėsime, pietus, vakarienes kavinėse, ir tikai suvokiu, kad dviese išleisime tikrai ne mažiau nei išleidome Turkijoje keturiese wink.gif Suprantu, kad Kos saloj už mūsų mokėtą kainą Barselonos centre gaučau tas 4 žvaigždes, arba toje pačioje Ispanijoje pigesniame kurorte, už tą kainą galima nupirkti ir 4 ir net 5 žvaigždes (priklauo nuo miestelio), bet vėlgi, kam ko reikia biggrin.gif
Matote, mes vis tik galime sau leisti ne vienas atostogas per metus, tai ir atostogas renkames skirtingo pobūdžio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 17 liepos 2016 - 21:55
QUOTE(Elvita @ 2016 07 17, 22:43)
Ir mes dabar pasiemem i Kreta AI, matysim kiek ilgai megausimes  biggrin.gif Gerai, kad masina prie viesbucio stoves, neistverus kelsim sparnus  smile.gif

Na aš ir nesakau, kad mes per 9 dienas niekur nevažiuosim. Tikrai galvojam į šalia esančius miestus pavažiuot, netoli ten nuo viešbučio. Bet tik jei bus nuotaikos ir noro.
Tiesiog noriu akcentuot tai, kad nuo žmogaus ir jo būsenos priklauso, kokių atostogų jam šiuo metu reikia. Tad jei žmogui reikia tiesiog nuo visko pailsėti, vadinasi, jam reikia pailsėti, o ne sukti galvą, kaip čia kur rasti kokią nuolaidėlę, kur pigiau papietaut, pavakarieniaut ir pan. O jau kai kalba eina apie tai, kaip kuo daugiau pamatyti - tada visai kas kita, tada gali ir 2* viešbučiuos gyvent, ir vėlyvus pusryčius valgyt, kad pietų nereikėtų ir pan.m o sutaupytus pinigus išleist pažintiniams reikalams. Viskas tai suprantama, pati ilgai galvojau, kad būtent tik tokios atostogos turi būt... Taip kad tiesiog kiekvienas pasirenka, ko būtent jam tai dienai reikia. Ir kai norisi gryno poilsio - na nelabai gali kažką panašaus surasti kitur už tokią kainą, kaip Turkijoj... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2016 07 17, 21:51)
Ir kai norisi gryno poilsio - na nelabai gali kažką panašaus surasti kitur už tokią kainą, kaip Turkijoj... sad.gif

Nesigincysiu zinokit, kiekvienas renkasi pagal savo isgales ir norus smile.gif.
As puikiai pailsiu ir be AI ir ne todel, kad negaliu sau to leist, o todel, kad man norisi valgyti vis kitose vietose, galu gale, labai smagu pabendrauti su vietiniais. Esame ir po Europa keliave su AI, pasiteisino tik tuo, kad vakarais nereikia vaikams pirkti gerti. Pietu vis tiek nevalgom, sampano buna jau per pusrycius, vakare ledu vaikams sociai. Animacijos mes nemegejai, tad neaktualus ir tie kokteiliukai vakarais.

Bet cia pasaka be galo, tad neverta ir diskutuoti, nes kiek zmoniu, tiek poreikiu. Visu skirtingas supratimas apie keliones, poilsi ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 17, 22:25)
Mes ka tik grizom is Kos salos. Gyvenome prabangiame 4* viesbutyje su puikiu vaizdu i jura ir salas. Zinoma, nebuvo AI, buvo tik HB. Mums dviems savaite viesbutyje, auto nuoma savaitei ir bilietai nekainavo 2000eur, kai tuo tarpu i TR, tiesa 4 ir AI butume mokeje 2500eur, tai cia, kai TR viskas papigiaja ir be jokios auto nuomos, tik sedint viesbutyje ir tik tokiu atveju, kai visi viesbuciai pigus. Jau nekalbu kokios TR kainos buvo pries metus. Tada gal ir trys keliones gautusi smile.gif
Kadangi uzsinerem kilpa su TR ir priklausom nuo agenturos, Kreta mums dabar irgi kainuos daug daugiau, nei butume keliave savarankiskai.

Aj, atsiprašau. Vienur 4* už 2500, kitur jau 5* biggrin.gif Susipainiojot pati, kaip matau, kur jus tam Marmaryje žadėjote važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 07 17, 22:49)
Tai gal ir mažai (patikėkit, šiaip suvokiu kaid kaina nėra įspūdinga ir man įspūdžio tikrai nepadarė  biggrin.gif), bet palyginus su Turkija, labai daug. Ir aš nežinau, kur jus radot Turkija dviems už 2500 eu savaitei? Kosmosas. O ir tik 4 žvaigždės. Nemačiau tokių kainų, tiek kainuoja dviems tikrai labai prabangūs 5 žv. viešbučiai biggrin.gif
Į barseloną skrendame pažindintis, tai mums nebus labai prastas viešbutis bigsmile.gif . Busime dviese, ten grįšime tik pernakvoti, beje, jis pačiame centre ir prie jūros, ir todėl nėra labai pigus bigsmile.gif Bet priskaičiuoju lankytinus objektus, į kuriuos kasdien važinėsime, pietus, vakarienes kavinėse, ir tikai suvokiu, kad dviese išleisime tikrai ne mažiau nei išleidome Turkijoje keturiese wink.gif Suprantu, kad Kos saloj už mūsų mokėtą kainą Barselonos centre gaučau tas 4 žvaigždes, arba toje pačioje Ispanijoje pigesniame kurorte, už tą kainą galima nupirkti ir 4 ir net 5 žvaigždes (priklauo nuo miestelio), bet vėlgi, kam ko reikia biggrin.gif

Yra yra tokiu kainu, pvz Marmaryje yra ir keliagubaigubai didesniu nei 2500 5 zvaigzduciu tik su pusryciais , pietum ir vakarienemis ar ultra viskuo iskaiciuota. Pagooglinkit kad ir teztouro pasiulymus. Manau ir Antalijoj tokiu yra. Na kam kokio lygio prabanga rupi. Bet man keisti tokie Elvitos primetimai , ka jus/mes randam Turkijoj. Nagi nevisi zmones vienodi kodel visiems turi patikti tas pat? As pati toj Turkijoj simtus kartus buvau, nevienam mieste ir pvz nebuvus Ispanijoj ar Graikijoj, bet vistiek noriu i Turkija , nes as ja myliu , nes ji man antra pagal svarba po Lietuvos ir ka jus man? Man ten grazu , skanu ir faina. Irilsetis ten super ir servisiukas geras. VISI SKIRTINGAI POILSIIO SAVOKA SUPRANTA/
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 07 17, 22:01)
Aj, atsiprašau. Vienur 4* už 2500, kitur jau 5* biggrin.gif Susipainiojot pati, kaip matau, kur jus tam Marmaryje žadėjote važiuot biggrin.gif

4* Kos, o Marmaryje vaziuotume 4asm. (zvaigzdute neuzdeta) i 5* viesbuti smile.gif Ziurejot ir vis tiek nematet, apie 4* rasiau, kad nesiekem 2000eur smile.gif
Papildyta:
QUOTE(qqshka01 @ 2016 07 17, 22:02)
Bet man keisti tokie Elvitos primetimai , ka jus/mes randam Turkijoj. Nagi nevisi zmones vienodi kodel visiems turi patikti tas pat? As pati toj Turkijoj simtus kartus buvau, nevienam mieste ir pvz nebuvus Ispanijoj ar Graikijoj, bet vistiek noriu i Turkija , nes as ja myliu , nes ji man antra pagal svarba po Lietuvos ir ka jus man? Man ten grazu , skanu ir faina. Irilsetis ten super ir servisiukas geras. VISI SKIRTINGAI POILSIIO SAVOKA SUPRANTA/

Na ir man keista, kaip zmones n kartu vaziuoja i ta pacia sali, bet jus teisi, kaip ir rasiau, kiekvienas poilsio savoka skirtingai supranta ir tai normalu smile.gif
Del TR is tiesu stebejaus, ko ten zmones vaziuoja istisai, nes maniau, kad ten tik AI ir aptverta viesbucio teritorija. Bet deka Cobres, supratau, kad TR puiki salis, kurioje daug ka galima pamatyti ir aplankyti. Gal but ir mes kada pakeliausim po regionus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 17 liepos 2016 - 22:09
QUOTE(Elvita @ 2016 07 17, 23:08)
4* Kos, o Marmaryje vaziuotume 4 (zvaigzdute neuzdeta) i 5* viesbuti smile.gif
Papildyta:
Na ir man keista, kaip zmones n kartu vaziuoja i ta pacia sali, bet jus teisi, kaip ir rasiau, kiekvienas poilsio savoka skirtingai supranta ir tai normalu smile.gif
Del TR is tiesu stebejaus, ko ten zmones vaziuoja istisai, nes maniau, kad ten tik AI ir aptverta viesbucio teritorija. Bet deka Cobres, supratau, kad TR puiki salis, kurioje daug ka galima pamatyti ir aplankyti. Gal but ir mes kada pakeliausim po regionus smile.gif

Na mano atvejis atskiras del AI ar panasiai as simtus kartu ten nevaziavau ir macius kurortus ir nekurortus ,kaip jau rasiau ir gyvenau nevienerius metus, kitokie saitai kaip sakanat nei paprasto turisto. Bet suprantu ir paprastus turistus ,ismeginus ir tuos malonumus ir macius kaip artimiem zmonem jie patiko. Kas megsta tingu poilsiuka, skanu maista , linksmus vakarus , gera aptarnavima, puiku ora -juk viska ta uzsigarantuoji pasirinkdamas Turkija. Jei turi kokia savaituke atostogu ir nori fainai patinginiaut manau sitas pasirinkimas super.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 07 17, 21:49)
tikai suvokiu, kad dviese išleisime tikrai ne mažiau nei išleidome Turkijoje keturiese wink.gif

Nera ten brangu. Nezinau, kur ten jus planuojat issileisti. Nors po to, kai lyginom su kitais romos keliones, tai jau nesistebiu, kad galima maziau taupant ir geriau gyvenant isleisti dvigubai maziau. kartais keistai gaunasi, atrodo darai, kad butu taupiau, o gaunasi brangu. tikiuosi, kad neissileisite daug, nes nera ten brangu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 17, 23:17)
Nera ten brangu. Nezinau, kur ten jus planuojat issileisti. Nors po to, kai lyginom su kitais romos keliones, tai jau nesistebiu, kad galima maziau taupant ir geriau gyvenant isleisti dvigubai maziau. kartais keistai gaunasi, atrodo darai, kad butu taupiau, o gaunasi brangu.  tikiuosi, kad neissileisite daug, nes nera ten brangu.

Bus matyt 4u.gif
Viešbutis 5 naktims 500, lėktuvo bilietai 300. Du kartai dienos tikrai valgysim kavinėse, ir tikrai važinėsim po lankomus objektus. Tad sunku įsivaizduoti, kad tas nekainuos dienai po kokius 120-150 eu. Bet bus matyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2016 07 17, 23:16)
Na, nepykit, vadinasi tos atostogos su UAI jums nepasiteisino smile.gif. Jei nesugebate perskaityti juodu ant balto ir puolate interpretuoti pagal save smile.gif

Ko gero, aš geriau žinau, kas man pasiteisno, o kas ne cool.gif
Tad pabaikim beprasmę diskusiją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 07 17, 22:20)
Bus matyt 4u.gif
Viešbutis 5 naktims 500, lėktuvo bilietai 300. Du kartai dienos tikrai valgysim kavinėse, ir tikrai važinėsim po lankomus objektus. Tad sunku įsivaizduoti, kad tas nekainuos dienai po kokius 120-150 eu. Bet bus matyti 4u.gif

Pietus ir vakariene Barselonoje 2 zmonems mums kainuodavo 30-50eur. Vakariene paprastai brangiau, nes imdavom vyno. Muzieju nelankem, tai nzn kainu. Bet, kad nebrangi salis, tai tikrai.
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2016 07 17, 22:23)

Tad pabaikim beprasmę diskusiją 4u.gif

Tikrai beprasme drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 17, 23:23)
Pietus ir vakariene Barselonoje 2 zmonems mums kainuodavo  30-50eur. Vakariene paprastai brangiau, nes imdavom vyno. Muzieju nelankem, tai nzn kainu. Bet, kad nebrangi salis, tai tikrai.

Super, jei išleisime mažiau nei planuoju thumbup.gif Man kolkas sunku įsivazduoti pietus dviems už 15 eu, nes LT brangiau, bet, jei taip, tai thumbup.gif
Atsakyti