Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(rubineli @ 2016 07 17, 12:13)
Na ką, išvada peršasi savaime - geriau rinktis Novaturo keliones nei Tezturo. Patys sau pasidarė antireklamą.

Novaturas lygiai taip pat keičia šios dienos kainom, aišku, avanso neprarandi, įskaičiuoja, bet ir kainos ne tokios kaip per išankstinius. Arba už tą pačią kainą, bet mažiau dienų ar 3* viešbutis ir pan. Domėjomės dar prieš visus šiuos įvykius.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 07 17, 13:28)
Novaturas lygiai taip pat keičia šios dienos kainom, aišku, avanso neprarandi, įskaičiuoja, bet ir kainos ne tokios kaip per išankstinius. Arba už tą pačią kainą, bet mažiau dienų ar 3* viešbutis ir pan. Domėjomės dar prieš visus šiuos įvykius.

matai tezų bauda 20 proc, novaturo atveju prarastum 50 eur nuo galvos. Tai kaip ir negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 17, 12:46)
matai tezų bauda 20 proc, novaturo atveju prarastum 50 eur nuo galvos. Tai kaip ir negaila smile.gif

Kokia 50€, jei kelionė tokiam pačiam laikui, panašaus lygio viešbutyje vos ne dvigubai brangiau nei pirkta. Būtų reikėję primokėti žmogui min po 300€ arba važiuoti 3 dienom.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 07 17, 14:15)
Kokia 50€, jei kelionė tokiam pačiam laikui, panašaus lygio viešbutyje vos ne dvigubai brangiau nei pirkta. Būtų reikėję primokėti žmogui min po 300€ arba važiuoti 3 dienom.

Labai prašau, dar kartą atidžiai perskaitykite problemą ir tik vėliau aiškinkite :

"Gal kas susidūrėte su tokia situacija? Per išankstinius sumokėjome 10% kelionės kainos, o sutartyje įrašyta 20% bauda nutraukiant 21 d. Likus iki kelionės, o jei vėliau tai ir visi 50%. Ar reikalauja agentūros "primokėti". Ačiū už atsakymus "

Novaturo išankstiniu pirkimo sąlygų tvarka buvo nuo galvos 50 eur. Atsisakius kelionės prarandama ne 20 proc kaip tezų atveju, bet tie 50 eur. Tai tiek. Beje, galima keisti ir į bilietus.
Atsakyti
Sveiki, vakar grįžom iš Turkijos. Mūsų skrydis buvo pirmasis iš Antalijos šeštadienio rytą į Lietuvą. Būtumėm ramiai nuėję miegoti penktadienio vakarą, nieko nežinodami, bet skambino iš Lietuvos, taip ir sužinojom kas įvyko Turkijoje. Na ir visą naktį skaitėm Lietuvos spaudą, kur viskas TAIP baisiai parašyta, kad pradėjom panikuoti ar išskrisim namo iš viso. Nemiegojom, o 5 val ryte reikėjo išvažiuoti iš viešbučio į oro uostą. Bet kai pusę 4 parašė, kad jau viskas nusiramino, tada ir mes nusiraminom. Antalijos oro uoste visiška ramybė, visi lėktuvai skraido kaip ir visada, tik pora lėktuvų buvo atidėta, todėl buvo daug žmonių oro uoste. Apsauga padidinta, net 3 kartus praejom metalo detektorius, todel buvom visiškai ramūs smile.gif abu lėktuvai atskrido į Lietuvą be jokoų pokyčių. Buvom tarp Alanijos ir Antalijos, Delphin Deluxe, tai ten ramu viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 17, 12:22)
Labai prašau, dar kartą atidžiai perskaitykite problemą ir tik vėliau aiškinkite :

"Gal kas susidūrėte su tokia situacija? Per išankstinius sumokėjome 10% kelionės kainos, o sutartyje įrašyta 20% bauda nutraukiant 21 d. Likus iki kelionės, o jei vėliau tai ir visi 50%. Ar reikalauja agentūros "primokėti". Ačiū už atsakymus "

Novaturo išankstiniu pirkimo sąlygų tvarka buvo nuo galvos 50 eur. Atsisakius kelionės prarandama ne 20 proc kaip tezų atveju, bet tie 50 eur. Tai tiek. Beje, galima keisti ir į bilietus.

Udriau, norit pasakyt, kad Tezams tureciau primoket iki 20% nors esu imokejus tik 10% per isankstinius?
Novaturo lygiai ta pati sutartis ar per isankstinius perki ar ne, ir joje irasyti tie patys 20% baudos.
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 07 17, 15:27)
Pirko i Saphir, tai dabat, matyt, i Saphir resort 4u.gif

Aišku biggrin.gif O aš jau pamaniau(pagal jo pasisakymus, kritiką kitiems) kad kažką ne masinio lietuvių mėgstamo išsirinko, bet pagal Cobre supratau kad garantuotai Alanijos pusėn, man ten maža vaizdo ir mažiau netoli lankytinų objektų.

Niekada neteko buvoti Turkijos viešbutyje kuriame daug būtų vietinių, vis pavieniai tik būdavo. Šiais metais mano pasirinktame viešbutyje nužiūrėjau kad FB ir tripadvisor nuotraukas ir atsiliepimus vien vietiniai kelia. Kaip vietiniai elgiasi viešbučiuose? Nes kiek teko būti ir matyti Egipte ir Tunise tai man košmaras vietiniai turistai pasirodė doh.gif Rėkauja, šukalioja, egiptiečiai kabinėjasi, tunisiečiai šiuo atžvilgiu normalesni, o baisiausia tai valgykloje(restoranu to dalyko man liežuvis neapsiverčia pavadinti)prisideda maisto tiek kad net per kraštus krenta, prisineša tiek kad net stalai lūžta ir... palieka daugiau nei pusė nesuvalgę. Kiek bus maisto padėta, tiek ir krausis, vėliau atėjus maisto ieškotis reikia. Valgyklos personalas šiuo atžvilgiu visada pasirūpina, alkanas neišeisi, bet pasirinkimo nebelieka. Ir vos tik praeina savaitgalis, išvažiuoja vietiniai ir viskas pasikeičia, maisto nors ir paskutinę minutę atėjus gausi, ir to šūkaliojimo ištisinio nebebūdavo thumbup.gif Tai vat ir galvoju o kaip turkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 07 17, 16:08)
Udriau, norit pasakyt, kad Tezams tureciau primoket iki 20% nors esu imokejus tik 10% per isankstinius?
Novaturo lygiai ta pati sutartis ar per isankstinius perki ar ne, ir joje irasyti tie patys 20% baudos.

Noriu pasakyti - kreipkitės į agentą ir pasitikslinkite. Su Novaturu dar kartą kartoju - turkijai per išakstinius buvo 50 eur avansas, kurį atsisakius kelionę 21 d iki išvykimo prarandi... Žiemos Egiptui dar mažesnis avansas - 10 eur. taip kad smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 07 17, 16:28)
Niekada neteko buvoti Turkijos viešbutyje kuriame daug būtų vietinių, vis pavieniai tik būdavo. Šiais metais mano pasirinktame viešbutyje nužiūrėjau kad  FB ir tripadvisor nuotraukas ir atsiliepimus vien vietiniai kelia. Kaip vietiniai elgiasi viešbučiuose?

Bodrume, Elite Hotel pries kelis metus buvo daug turku, nemazai gausiu seimu su anytom, uosviais ir tuntais vaiku. Kai suseda visi prie vakarienes ar pietu stalo, bendravimas gana garsus, temperamentingas. biggrin.gif Bet pavienes poros labai ramios, santurios, tik vaikai ganetinai padyke, lakstantys. Jokio kabinejimosi, maisto dedavosi nemazai, bet viska suvalgydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 17 liepos 2016 - 16:00
QUOTE(Jerda @ 2016 07 17, 15:28)
Tai vat ir galvoju o kaip turkai? g.gif

Mūsų viešbutyje šiemet buvo nemažai turkų šeimų su vaikais, nes viešbutis su dideliu aquaparku, tad savaime suprantama dideliu traukos centru tokiais sudėtingais turizmui laikais. Nemačiau jokio skirtumo tarp jų ar europiečių - žmonės kaip žmonės 4u.gif mano mergaitės beje kaip tik susipažino su viena turkų šeima ir su jų 11 metų mergaite bendravo angliškai (mano mažoji ją mokė, nes pasirodo Turkijoje vaikai anglų k. pradeda mokytis daug vėliau nei pas mus) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 17 liepos 2016 - 16:24
QUOTE(kamkes @ 2016 07 17, 11:13)
Delfyje rašė, kad wizzair gražins pinigėlius tiems kas persigalvos skristi į Nicã. Informacija pasirodė iškart po to įvykio.

O geras, kazkaip neuzmaciau ax.gif Reik eit ieskot smile.gif

P.s. jau radau. Ten tik liepos 15 ir 18d. skrydziams taikoma smile.gif Tikiuos, pavyks pasidziaugti Zydrosios pakrantes vaizdais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 17 liepos 2016 - 17:23
QUOTE(Jerda @ 2016 07 17, 15:28)

Niekada neteko buvoti Turkijos viešbutyje kuriame daug būtų vietinių, vis pavieniai tik būdavo.  Tai vat ir galvoju o kaip turkai? g.gif

Tie kurie vaziuoja i viesbucius, matyt nera tame zemesniame pajamu lygyje, tai bent jau kiek as maciau, tai viskas ok, tikrai nieko blogo. Palyginus su ispanais, tai angelai tiesiog.
Pernai atostogavom Kabak slenyje tik su turkais. Bet ju ten labai nedaug buvo. Na ir matosi, kad tokie nebiedni toli grazu. Musu kompanija atrodo kulturinga, garsiai nerekavom, bet ju buvo gerokai gausesne, bet man susirode, kad net tylesne. Vakare sedejom salia baro visi, tylu, ramu, aplink kalnai, tik telikas negarsiai veike. Buvau apstulbusi, kaip tyliai, jaukiai ir ramiai ju kompanijos bendravo, net vaikai. Jie visi buvo susiskirste: vyrai, moterys ir vaikai sedejo atskirai ir bendravo savo rateliuose. Kai tik vaikai nors kiek stipriau pasurmuliuodavo, prieidavo kazkuri is mamu ir duodavo pastaba. Rami pastabele ir vaikai vel ramuciai visiskai. Nezinau, kaip jums seksis, bet mums jokiu neigiamu prisiminimu.
Atsakyti