QUOTE(kas cia @ 2016 07 17, 15:27)
Pirko i Saphir, tai dabat, matyt, i Saphir resort
Aišku
O aš jau pamaniau(pagal jo pasisakymus, kritiką kitiems) kad kažką ne masinio lietuvių mėgstamo išsirinko, bet pagal Cobre supratau kad garantuotai Alanijos pusėn, man ten maža vaizdo ir mažiau netoli lankytinų objektų.
Niekada neteko buvoti Turkijos viešbutyje kuriame daug būtų vietinių, vis pavieniai tik būdavo. Šiais metais mano pasirinktame viešbutyje nužiūrėjau kad FB ir tripadvisor nuotraukas ir atsiliepimus vien vietiniai kelia. Kaip vietiniai elgiasi viešbučiuose? Nes kiek teko būti ir matyti Egipte ir Tunise tai man košmaras vietiniai turistai pasirodė
Rėkauja, šukalioja, egiptiečiai kabinėjasi, tunisiečiai šiuo atžvilgiu normalesni, o baisiausia tai valgykloje(restoranu to dalyko man liežuvis neapsiverčia pavadinti)prisideda maisto tiek kad net per kraštus krenta, prisineša tiek kad net stalai lūžta ir... palieka daugiau nei pusė nesuvalgę. Kiek bus maisto padėta, tiek ir krausis, vėliau atėjus maisto ieškotis reikia. Valgyklos personalas šiuo atžvilgiu visada pasirūpina, alkanas neišeisi, bet pasirinkimo nebelieka. Ir vos tik praeina savaitgalis, išvažiuoja vietiniai ir viskas pasikeičia, maisto nors ir paskutinę minutę atėjus gausi, ir to šūkaliojimo ištisinio nebebūdavo
Tai vat ir galvoju o kaip turkai?