Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 07 16, 23:24)
drinks_cheers.gif  ir tikrai nereikia sakyti,kad dzin tie pinigai. Taigi ne krenta jie iš dangaus. Gerai,man,ar kitai ,kuri gali juos ramiau iš biudžeto paimti ir sumokėti,o ką daryti tiems,kas taupo visus metus? Ok. Kelionė dar tolokai,tai pasikeisti gal gali. O kam ryt,poryt?  Na,nenormali situacija,o dar nenormalesnos požiūris į žmogų verysad.gif

Nu ir kas kad sumoketi, o kelnes pilnos baimes. Nu kas per atostogos? Nesuprantu tikrai. Mazdaug "labai bijau, bet jau sumokejau, todel TEKS skristi bijant ir kaip nors ta savaite istverti". Kitas reikalas, jei zmogus nekreipia i visus ivykius demesio, nepanikuoja, viskas jam atrodo TR gerai ir nera ko baimintis (yra tokiu ir cia temoje), nu ir vaziuoja sau. Tokius galima suprasti. Bet tuos, kurie labai baiminasi ir skrenda, nes jau sumoketa.... nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 16 liepos 2016 - 22:44
QUOTE(Lybera @ 2016 07 16, 16:56)
Pritariu.Turkijoje jau seniai neramumai, bet lietuviai plūsta ten atostogauti.
Aš į Turkiją nevažiuočiau vien iš principo, kad tai islamiškas kraštas.Yra daug gražių ir ramių  kitų vietų Europoje.
Feisbuke ką tik mačiau video, kaip Turkijoje įsiutusi islamistų minia nupjauna galvą kareiviui.
Turkijoje per paskutinius metus nužudytas ne vienas katalikų kunigas, apie kitus kriminalus ir išpuolius prieš krikščionis būtų dar ilgai tęsti.

Važiuokit, važiuokit į Turkiją.

kiek lietuvių Jūsų žiniomis žuvo per pastaruosius 10 metų Turkijoje per teroristinius išpuolius?
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 07 16, 17:05)
Kaip tik penktadienį pervedžiau visą likusią sumą, 2+2 skrendam rugpj.vidury.
Šiand ryte paskambinau Ecotravel, ten kaip ir budinčiai vadybininkei, pasiteirauti, ji kaip iš knygos skaitydama: skrendame, skrisime, pavojau nėra ir tt. Jai kaip ir absoliučiai dzin. Tikriausiai daug skambina g.gif

Kažkaip pasimečiau. Ok, laukėm, svajojom, bet esant tokiai padėčiai protingas mąstantis žmogus susilaikytų. Tai vėlgi, dovanot pinigus ir neskrist, ar dėl neatgaunamų pinigų skrist ir rizikuot?! Tampa pretekstas skrist bet kokiom sąlygom, dėl eurų!!!kuriuos sumokėjom!!!
O kaip tom agentūrom?dzin žmonių gyvybės?! Vardan biznio ir lavonai nebaisu...
Kažkaip esu pasimetus...

mes irgi skrendam rugpjūčio viduryje ir manau nėra ko panikuoti.Dar beveik visas mėnuo iki kelionės.O ko tikėjotės iš budinčios Ecotravel?Ji dirba savo darbą ir tiek
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 07 16, 11:27)
Cobre - na tikrai pigiai gavot, 25eu para zmogui blink.gif

As visada laikau sita kainos riba rinkdamasi. ten plius minus gaunasi. Arba jei matau, kad kazkur gavosi pigiau gerokai, tada paimu kazka brangesnio, jei jau labai uzkabina. Tiesiog nera prasmes moketi po daugiau, nes sita kaina labai normali turkijai gero lygio maziems viesbuciams. Aisku, kartais reikia pasiknisti, netingeti retkarciais paziureti, gal kas kazka nuleido. Sitam viesbuciui irgi buvo gera akcija. Tada tuoj pat vel uzbrangino.

QUOTE(Cobre @ 2016 07 02, 16:34)
O ar kils? Tu musu operatoriu paklausk, jie savo politika vykdo. Turkija tapo teroristu taikiniu, o tai dali potencialiu klientu atbaido, jei dar baidys su kainomis, tai ne kas bus. Rusai jei ir gris, tai tikrai ne tokiais kiekiais, kaip pries keleta metu. Jau ir iki draudimu ten vaziuoti, ju skaicius buvo sumazejes del krizes ju paciu salyje. Krize nepraejo, pinigu pas rusus ne padaugejo, terorizmas Turkijoje dar kazkiek atmes norinciu vykti.

QUOTE(Udrius @ 2016 07 16, 11:37)
Kokios Tavo prognozės ? Matau kad pakolkas neišsipildė nei viena smile.gif

Nepatingejau atknisti savo posta. ATSIPRASYK. kuri is tukstancio prognoziu neissipilde?
Ir aplamai, tu ne temoje, tu savo seimoje tvarka daryk. Rimtai sakau. Nes kazkas negerai su zmonem, kuriem siulo uz kapeikas dominykas ir paspalvintus iskysulius, o jie i Turkija vaziuoja. As suprasciau, jei dar regiona grazu pasirinktu ar viesbuti gera. Na bet praktiskai visiska s.. paemet. cia prie to, kad salis ir taip s.., tai dar ir nieko gero neissirinkot. Kas ne taip su seimos moterimis, aaa?

QUOTE(Forgete @ 2016 07 16, 13:14)
hah teztouras pakele kainas musu kelionei. nu faini faini jie

Vat sita Udriau, isidemeti, kaip mano aiskiaregystes irodyma, nes-o-bet juk sakiau, kad operatoriu paklausk. IR vat sita ir turejau omenyje, kad jie daro, kas jiems i galva sauna, butu rusai pajudeje, butu sake, kad del rusu. Butu gvatemaloj perversmas, gal sakytu, kad del to. O dabar neramumai salyje, tai matyt pabrangino, nes egzotika biggrin.gif papildomai kainuoja tokie pribumbasai biggrin.gif

QUOTE(Kolekcionierė @ 2016 07 16, 22:54)
kiek lietuvių Jūsų žiniomis žuvo per pastaruosius 10 metų Turkijoje per teroristinius išpuolius?

Jus teisi, turint omenyje ivykius Paryziuje, Briuselyje ir t.t., drasiai galima teigti, kad lietuviai nera paklausus, kaip taikiniai. Galim drasiai visur varineti, mes labai reti pauksciai, sunku mus rast ir sumedziot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 17 liepos 2016 - 01:33
Aš tokia pasimetus jaučiuosi, gal jūs ką patarsit... Gyvenu Pietų Amerikoje ir man patogiausias variantas (tiek laiko tiek pinigų atžvilgiu) skristi į Lietuvą yra su Turkish Airlines, su persėdimu ir nakvyne Stambule. Jau ruošiausi pirkti blietus ir pirma tas išpuolis oro uoste, dabar vėl... doh.gif doh.gif doh.gif Aišku tik oro uoste ir viešbutį būčiau, bet jau nei ten nei ten saugu neatrodo. doh.gif O su kitom avialinijom gaunasi su daug persėdimų ir labai smarkiai brangiau. sad.gif O gimtinės taip pasiilgau, kad atrodo pati tą Atlanto vandenyną perplaukt galėčiau. biggrin.gif Skrisčiau maždaug po mėnesio menesiui laiko. smile.gif Ką jūs darytumėt mano vietoje? Skristumėte per Stambulą?
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2016 07 17, 04:30)
Aš tokia pasimetus jaučiuosi, gal jūs ką patarsit... Gyvenu Pietų Amerikoje ir man patogiausias variantas (tiek laiko tiek pinigų atžvilgiu) skristi į Lietuvą yra su Turkish Airlines, su persėdimu ir nakvyne Stambule. Jau ruošiausi pirkti blietus ir pirma tas išpuolis oro uoste, dabar vėl...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Aišku tik oro uoste ir viešbutį būčiau, bet jau nei ten nei ten saugu neatrodo.  doh.gif  O su kitom avialinijom gaunasi su daug persėdimų ir labai smarkiai brangiau. sad.gif O gimtinės taip pasiilgau, kad atrodo pati tą Atlanto vandenyną perplaukt galėčiau. biggrin.gif Skrisčiau maždaug po mėnesio menesiui laiko. smile.gif Ką jūs darytumėt mano vietoje? Skristumėte per Stambulą?

Skrisčiau drąsiai. Saugumas db ten 100 procentinis, manau.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 07 17, 07:10)
Skrisčiau drąsiai. Saugumas db ten 100 procentinis, manau.

Nejuokaukit. Nera ir buti negali 100% saugumo. Padidintas-taip. Izraelyje oro uostas buvo laikpmas itin padidinto saugumo ir kas ivyko?Tas pats teroro aktas.
As skrisciau per Stambula su maziau persedimu nei i daug oro uostu. Ir paciai patogiau ir ... Na nei vienoje salyje. Ir jos oro uostuose nera 100% saugu. Maziau persedimu-maziau nerimo ir problemu.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 07 16, 23:41)
Nu ir kas kad sumoketi, o kelnes pilnos baimes. Nu kas per atostogos? Nesuprantu tikrai. Mazdaug "labai bijau, bet jau sumokejau, todel TEKS skristi bijant ir kaip nors ta savaite istverti". Kitas reikalas, jei zmogus nekreipia i visus ivykius demesio, nepanikuoja, viskas jam atrodo TR gerai ir nera ko baimintis (yra tokiu ir cia temoje), nu ir vaziuoja sau. Tokius galima suprasti. Bet tuos, kurie labai baiminasi ir skrenda, nes jau sumoketa.... nesuprantu.

Kartais skaityti reikia ne tik tarp eilučių wink.gif Lietuviškai rašau,kad nenormalus požiūris į žmones,jog reikėtų leisti pasirinkti,turėti jiems nuostolių,ar ne. Tai vėl išvartėt-žmonės bebaimiai.Jei jums tarkim,2500€ ne pinigai,tai gal nuneškit juos kokiam lapdaros fondui. Na ,tikrai ...
Atsakyti
QUOTE(eduardic @ 2016 07 16, 23:28)
Situacija tikrai nenormali.O del karo nedramatizokit.Viskas baigesi laimingai.perversmas neivyko.haoso nebus.as labiau teroristu ispoliu bijau.jie tai kap tik jesko kur daugiau zmoniu kad daugiau prazuditi.O perversmas uzseneciu nelecia.ir auku buvo tik todel kad zmones pradejo pulti kareivius,presintis isakimams.parastu zmoniu nieks negade ir nesprogdino.as i prancuzija ar belgija gal bijau labiau.nezinai kur kita karta driokstels. unsure.gif

Kiekvienas vertiname is savo tasko, o bet taciau.. Musu situacija: buvo likusi paskutine naktis ir stai perversmas. Ka daryti? Isijunge saltas protas, nes pasirinkimo jokio. Jei butu perversmas ivykes, butu uzblokave ir Antalijos oro uosta. Visos sienos butu uzdarytos, oro uostai uzdaryti, is viesbucio turime iseiti iki 12 val. Kur eiti? Juk nezinai, kada tave isleis is tos salies, po dienos, 2 ar po keliu savaiciu? Su vyru nusprendem, jei ka, pereiti i koki 3 zv viesbuti be matinimo, maista pirktis turgelyje ar parduotuveje, kad kaip nors prasimaitintumeme. O kur dar sokas pamacius Stambule tuos vaizdus.. patikekite, tie keli simtai kilometru pasirodo taip arti taves...Visada visiems sakiau pries kelione, kad man nieko nenutiks. Nenutiko, bet per plauka..Visi kalba, kad ramu kurortuose, na man, tai toks salyginis dalykas...labai dziaugiuosi, kad mano vaikai nepatyre jokio streso ir mes visi laimingai grizom. Visi suauge, visi sprendziam, bet jei dar tureciau kelione nusipirkusi, jau atsisakyciau ir keliones. Man uzteko tos vieninteles nakties, pabuvojusi toj anoj pusej pradejau viska vertinti kiek kitaip...
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2016 07 17, 05:30)
Aš tokia pasimetus jaučiuosi, gal jūs ką patarsit... Gyvenu Pietų Amerikoje ir man patogiausias variantas (tiek laiko tiek pinigų atžvilgiu) skristi į Lietuvą yra su Turkish Airlines, su persėdimu ir nakvyne Stambule. Jau ruošiausi pirkti blietus ir pirma tas išpuolis oro uoste, dabar vėl...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Aišku tik oro uoste ir viešbutį būčiau, bet jau nei ten nei ten saugu neatrodo.  doh.gif  O su kitom avialinijom gaunasi su daug persėdimų ir labai smarkiai brangiau. sad.gif O gimtinės taip pasiilgau, kad atrodo pati tą Atlanto vandenyną perplaukt galėčiau. biggrin.gif Skrisčiau maždaug po mėnesio menesiui laiko. smile.gif Ką jūs darytumėt mano vietoje? Skristumėte per Stambulą?

O kur konkrečiai gyvenate? Gal yra ir kitų variantų?
Atsakyti
QUOTE(kuklute30 @ 2016 07 16, 17:05)
Sveiki, rasau tiesiogiai is Marmario. Apie nakti ivykusius ivykius suzinojom tik ryte, sulauke begales zinuciu is artimuju Lietuvoje. Miegojom ramiai. Veliau ir pati Novaturo atstove paskambino visiems lietuviams asmeniskai ir susake situacija. Minejo, kad labai nerimauti nera ko, bet jei yra noras skristi namo anksciau-tikrai suorganizuos skrydzius per kitur. Viesbutyje viskas ramu, lyg nieko nebutu ivyke-zmones deginasi, maudosi, zaidzia zaidimus ir kitaip ilsisi. Lietuviai tarpusavy bendraujam, niekas nepanikuoja. Kitu saliu polsiautojai kaip iprastai vieni isskrenda, kiti atskrenda. Tai tiek ziniu  4u.gif

Alanijoje irgi ramu.Žmonių tik sumažėjo viešbutije.O taip viskas ,kaip ir buvo.Gaila tik,kad atostogos eina į pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 07 17, 08:13)
Visi kalba, kad ramu kurortuose, na man, tai toks salyginis dalykas...labai dziaugiuosi, kad mano vaikai nepatyre jokio streso ir mes visi laimingai grizom. Visi suauge, visi sprendziam, bet jei dar tureciau kelione nusipirkusi, jau atsisakyciau ir keliones. Man uzteko tos vieninteles nakties, pabuvojusi toj anoj pusej pradejau viska vertinti kiek kitaip...

drinks_cheers.gif butent....

laba ryta

Na man reik per para apsispresti.....jausmai dvilypiai....labai noris i TR...bet tie pasakymai ...sedekit ...nejudekit..nekvepuokit....gal jums pasiseks.....na nelabai zavi....
Atsakyti
Tiesa, kai kas klausė dėl to kareivio, kur galvą tvarkė. Tai va yra ir delfyje ta info. Žodžiu Turkija vėl bus islamo šalis.
Atsakyti