Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinė apranga

mais il est ou le soleil rankų - kaklo aksesuaras atvežtas iš užsienio. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Bei SUTEIKIANTI GALIMYBĘ KURTI SAVO MADĄ BEI STILIŲ wub.gif Žavus rankogalių papuošimas galintis tapti ir kaklo aksesuaru. Vieno rankos papuošimo ilgis - 19 cm. Su kilpomis - 20 cm. cm. Plotis - 3 cm. Bendras ilgis apie 11 cm. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Pilką lengvą audinuką puošia taškučiai wub.gif Priekis padailintas karbatkėlėmis wub.gif Madinga V formos iškirptė wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif Tokio tipo modelis papuoš suknelę wub.gif Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais wub.gif Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Skeltuko ilgis - 50 cm. Bendras ilgis - 97 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Rausvą lengvą audinuką puošia mieli taškučiai wub.gif Priekis ir nugara padailinti karbatkėlėmis wub.gif Tokio tipo modelis papuoš suknelę. Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais. Tai tarsi puošnus aksesuaras wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
brach brach firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus ir dabar labai madingas audinys wub.gif Standus wub.gif Bordo spalvos pagrindą puošia rausvos - melsvos gėlės wub.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Jos užsisega sagomis. Modelis turi dirželį. Nugaroje užsisega sagute. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 44 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €. (Duodamas pamušalas mirksiukas.gif)

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
bohoo firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga tamsiai mėlyna spalva wub.gif Skater tipo modeliukas priekyje trumpesnis mirksiukas.gif wub.gif Dailiai apnuoginti pečiai wub.gif Per pečius - 45 cm. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per juosmenį - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Bendras ilgis - 59 - 75 cm. Dydis - 12. LABIAU TIKTŲ S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
Stefanel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. NUOSTABUS MODELIUKAS wub.gif PUOŠNUS wub.gif Padailintas karbatkėlėmis wub.gif Modelį galima derinti prie kelnių, sijonų - KURTI SAVO MADĄ mirksiukas.gif PRIE JO PRIDEDU APATINĘ SUKNELĘ. Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 132 cm. Dydis - S. BET PUIKAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga balta spalva. Nuostabus nėriniuotas audinys wub.gif Į juosmenuką įverta guma. Petnešėlės reguliuojasi. Yra pamušalas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Audinkas tamprus - matuota ramybės busenoje. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Ilgis - 90 cm. Kaina tik 16 €.

YRA DU VIENODI MODELIAI IR DYDŽIAI mirksiukas.gif wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
cop.copine firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Elegantiškas ir tuo pačiu puošnus modelis wub.gif Stilinga tamsiai violetinė spalva wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Per krūtinę - 60 cm. Per juosmenį - 60 cm. Per klubus apie 70 cm. Stilingas ilgis - 121 cm. Apačia - 91 cm. (viena pusė) Dydis - XL. PIUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS 4u.gif mirksiukas.gif Kaina tik 26 €.
ABU DIRŽAI DOVANOJAMI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai dryžuotas audinys wub.gif Madingas asimetriškas sukirpimas wub.gif Dailiai apipavidalintas priekis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenį apie - 43 cm. Per klubus apie 50 cm. Stilingas ilgis - 120 - 109 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Manna Grey firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modelis tinka visiems sezonams mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Stilingai plisuotas švelnus audinys kaip #barchatas wub.gif Juosmenuką puošia guma į kurią įausti vario spalvos siūlai labai tinkantys prie "plytų spalvos" audinio wub.gif Per juosmenį - 31 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Jupiter firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai taikliai suderintos spalvos - sodri bet neįkiri oranžinė bei mėlyna wub.gif Priekis padailintas stilinga gėle wub.gif Yra pamušalas. Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Audinio sudėtis - viscose - prabangi medvilnė bei elastane. Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenį apie 57 cm. Suknelė toliau platėja - varpelio formos wub.gif Stilingas ilgis - 102 cm. Dydis - 44. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Dorothy Perkins firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelnų audinį puošia gėlės bei taikliai suderinti raštai bei spalvų gama wub.gif Madingai sumetamas priekis sudaro V formos apykaklę wub.gif Modelis turi dirželį. Šone - užtrauktuką. Audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 48 - 49 cm. Per juosmenį - 39 cm. Stilingas ilgis - 112 cm. Dydis - 12. Kain tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja , labai stilinga ir graži FRANSA palaidinė wub.gif neįpareigojantis modeliukas , medžiaga kokybiška , gražiai krentanti , nepersimato wub.gif rankovės dekoruotos nėriniais ir kvarbatkiukais mirksiukas.gif dydis M , kaina 25 eurai 4u.gif TIK 16 eurų 4u.gif
Nauja , nuostabi FRANSA suknelė šventėms wub.gif Labai kokybiškas audinys , elastingas , neskystas , nepersimato , neatrodo pigiai , labai geras modelis mirksiukas.gif
L dydis , kaina 30 euru 4u.gif

Naujas , nuostabus , labai stilingas kostiumėlis wub.gif Kostiumėlis susideda iš tiesaus modelio palaidinės , ir saulės kliošo sijono wub.gif abi dalys puikiai derinamos atskirai mirksiukas.gif medžiaga kokybiška , neskysta , nepersimato , laiko formą , realiai tikrai labai gražus , geriau nei foto atrodo mirksiukas.gif neatrodo pigiai , tinka ir pasipuošti ax.gif dydis S , kaina 32 eurai 4u.gif
Atsakyti
River Island firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia stilingai sukirptos rankovės - nugaroje - apačioje skeltukas wub.gif Modeliukas dėvimas ant petukų. Petukų srityje įvertos gumos. Viršus - 54 cm. TEMPIASI IKI 68 CM. Ilgis - 55 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabiai suderintos spalvos ir gėlės wub.gif Stilingo 3/4 ilgio rankovės rankovės dailiai paklostuotos. Apykaklė madingai paaukštinta ir susiriša kaspinu bei saga. Yra atsarginė saga. Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

BODYFILTR woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei daili faktūra wub.gif Abu pusės vienodos. Audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 40 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti