Tom Tailor šventinė suknelė, vilkėta vieną vakarą, kaip nauja, labai gerai paslepia figūros trūkumus, labai patogi - jokių užtrauktukų, maloniai gula prie kūno, nesimato nei pilvo, nei kitų figūros trūkumų. Mano klubai 106 cm, krūtinė 100 cm. Nuotraukose matosi, kaip suknelė kūdina. Kaina 40 Eur, papildomai galima nusipirkti karolius ir auskarus, kurie idealiai priderinti prie suknelės (matosi nuotraukoje).
ZARA trf firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos spalvos elegantiškas skater tipo modeliukas Modeliukas priekyje iki juosmens susisega sagomis sumaniai paslėptomis audiniu Dailiausias akcentas - priekis dailiai surišamas diržu Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 100 - 97 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.
Laura Clement La Redoute creation firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elegantiškas juodos spalvos modeliukas Stilinga formoa Priekyje krūtinės srityje modeliuką puošia įverta gumutė Ji palieka dailias klostes Klostės yra ir apačioje Įsiuvai kurie madingai keičia formą Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Suknelė turi pamušalą - nugaroje - užtrauktuką. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.
ginatricot firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Nuostabus modeliukas Baltą audinuką viršuje puošia paaukštinta apykaklė su karbatkėlėmis, petukai padailinti karbatkėlėmis ir vertikalios klostės Priekis susisega audiniu apsiūtomis sagomis Rankovės kaip ir priekis viršuje iš kitokio audinio – labai dailiai ir puošniai atrodo Per krūtinę – 44 cm. Rankovės ilgis – 62 cm. Stilingas ilgis –57 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 €.
Reserved firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Elegantiška tamsiai mėlyna spalva primenanti aksomą Apykaklė stilingai paaukštinta ir juostomis susiriša nugaroje Žavu Šonuose yra kišenukai – stilinga bei labai patogu Rankovė turi plačius kantus kurie susisega trijomis sagomis apsiūtomis audiniu Apačioje – šonuose yra užtrauktukai. Jie atsisega ir tampa stilingais skeltukais Per krūtinę - 53 cm. Rankovės ilgis – 62 cm. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - 42. Kaina tik 16 €.
AMISU nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Suknelė nugara juoda. Priekis – dvigubas – stilingai padailintas dailiai iškirptu audiniu Apykaklė madingai paaukštinta Modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę – 42 cm. Per juosmenuką – 35 cm. Per klubiukus – 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 87 cm. Dydis – 40. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.
NAUJA J.Crew Petite strapless day-to-night dress Su kišenėmis, yra juostelės, stabilumui. Spalva - žr. ryškiau geltona. Dydis 8P Kaina 45 €.
NAUJA J.Crew Tie-waist strapless dress in faille Spalva alyvinė arba raudona. Šilkas, medvilnė Dydis 6 Kaina - 40 €.
NAUJA Henry Cottons suknelė. Pagaminta Italijoje. Su pamušalu. Ld, 80€.
NAUJA Italų Denny Rose suknelė Viršus -trikotažas, apačia - pliusuota. Tad dydis pakankamai universalus (S-L). Kaina - 70€, Dydis - S. Pagaminta - Italijoje.
Missguided firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Skater tipo modeliuką puošia stilinga balta spalva Madingai paaukštinta apykaklė Dailiai sukirpta nugara Į juosmenį įverta guma suteikia modeliuko audiniui dailų kritimą Apačia turi pamušalą. Ilgos rankovės susisega sagomis. Per krūtinę – 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Juosmenuko sritis – 34 cm. PIUIKIAI TEMPIASI. Toliau modeliukas platėja. Rankovės ilgis – 61 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis – 40(EUR). 12(UK). PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 16 €.
DRESSIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga alyvų spalvytė Madingo sukirpimo suknelė apačioje padailinta karbatkele Viršus susisega saga apsiūta audinuku bei knopkelėmis. Jos sumaniai paslėptos audinuku Petukų sritis dailiai paraukta Per krūtinę - 63 cm. Stilingas ilgis - 105 - 115 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €.
PAVYZDĖLIAI TO PATIES MODELIO TIK ILGOMIS RANKOVĖMIS
Zara women firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas kremo spalvos audinukas padailintas iškiliu raštu - gėlėmis Madingai sukirptas peštuko formos modelis nugaroje turi skeltuką Viršuje yra užtrauktukas. Audinio sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 43 cm. Per juosmenį - 35 cm. Per klubiukus - 44 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.
mais il est ou le soleil mėlynos spalvos aksesuaras - korsetas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais Jų dėka galite kurti įvairius derinukus Vienas iš įdomybių yra korsetukas. Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai Nugaroje audinys reguliuojamos trijų pozicijų kilpelėmis. Jų dėka reguliuojama apimtis. Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru. Viršus - 38 cm. Apačia - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - 3M. Ilgis - 24 - 26 cm. Kaina tik 15 €.
PAVYZDĖLAI
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Baltos spalvos modeliukas dailiai papuoštas bordo juostele su kilpelėmi Trijų sluoksnių sijonukas Antrą sluoksnį puošia dailiai išsiūvinėtos gėlės Juosmenukas iš medvilnės. Į juosmenė įverta gumutė. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.