Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinė apranga

Tom Tailor šventinė suknelė, vilkėta vieną vakarą, kaip nauja, labai gerai paslepia figūros trūkumus, labai patogi - jokių užtrauktukų, maloniai gula prie kūno, nesimato nei pilvo, nei kitų figūros trūkumų. Mano klubai 106 cm, krūtinė 100 cm. Nuotraukose matosi, kaip suknelė kūdina. Kaina 40 Eur, papildomai galima nusipirkti karolius ir auskarus, kurie idealiai priderinti prie suknelės (matosi nuotraukoje).

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
ZARA trf firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos spalvos elegantiškas skater tipo modeliukas wub.gif Modeliukas priekyje iki juosmens susisega sagomis sumaniai paslėptomis audiniu wub.gif Dailiausias akcentas - priekis dailiai surišamas diržu wub.gif Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 100 - 97 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Laura Clement La Redoute creation firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elegantiškas juodos spalvos modeliukas wub.gif Stilinga formoa wub.gif Priekyje krūtinės srityje modeliuką puošia įverta gumutė wub.gif Ji palieka dailias klostes wub.gif Klostės yra ir apačioje wub.gif Įsiuvai kurie madingai keičia formą wub.gifŠonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Suknelė turi pamušalą - nugaroje - užtrauktuką. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ginatricot firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Nuostabus modeliukas wub.gif Baltą audinuką viršuje puošia paaukštinta apykaklė su karbatkėlėmis, petukai padailinti karbatkėlėmis ir vertikalios klostės wub.gif Priekis susisega audiniu apsiūtomis sagomis wub.gif Rankovės kaip ir priekis viršuje iš kitokio audinio – labai dailiai ir puošniai atrodo wub.gif Per krūtinę – 44 cm. Rankovės ilgis – 62 cm. Stilingas ilgis –57 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Reserved firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Elegantiška tamsiai mėlyna spalva primenanti aksomą wub.gif Apykaklė stilingai paaukštinta ir juostomis susiriša nugaroje wub.gif Žavu wub.gif Šonuose yra kišenukai – stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Rankovė turi plačius kantus kurie susisega trijomis sagomis apsiūtomis audiniu wub.gif Apačioje – šonuose yra užtrauktukai. Jie atsisega ir tampa stilingais skeltukais wub.gif Per krūtinę - 53 cm. Rankovės ilgis – 62 cm. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - 42. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja Karen Millen suknelė, dydis S, 70€
Atsakyti
AMISU nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Suknelė nugara juoda. Priekis – dvigubas – stilingai padailintas dailiai iškirptu audiniu wub.gif Apykaklė madingai paaukštinta wub.gif Modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus mirksiukas.gif wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę – 42 cm. Per juosmenuką – 35 cm. Per klubiukus – 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 87 cm. Dydis – 40. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NAUJA J.Crew Petite strapless day-to-night dress wub.gif
Su kišenėmis, yra juostelės, stabilumui. Spalva - žr. ryškiau geltona.
Dydis 8P
Kaina 45 €.

NAUJA J.Crew Tie-waist strapless dress in faille
Spalva alyvinė arba raudona. Šilkas, medvilnė wub.gif
Dydis 6
Kaina - 40 €.

NAUJA Henry Cottons suknelė. Pagaminta Italijoje. Su pamušalu. wub.gif
Ld, 80€.

NAUJA Italų Denny Rose suknelė wub.gif
Viršus -trikotažas, apačia - pliusuota. Tad dydis pakankamai universalus (S-L).
Kaina - 70€, Dydis - S. Pagaminta - Italijoje.

Siunčiu, AŽ
Atsakyti
Missguided firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Skater tipo modeliuką puošia stilinga balta spalva wub.gif Madingai paaukštinta apykaklė wub.gif Dailiai sukirpta nugara wub.gif Į juosmenį įverta guma suteikia modeliuko audiniui dailų kritimą mirksiukas.gif wub.gif Apačia turi pamušalą. Ilgos rankovės susisega sagomis. Per krūtinę – 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Juosmenuko sritis – 34 cm. PIUIKIAI TEMPIASI. Toliau modeliukas platėja. Rankovės ilgis – 61 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis – 40(EUR). 12(UK). PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
DRESSIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga alyvų spalvytė wub.gif Madingo sukirpimo suknelė apačioje padailinta karbatkele wub.gif Viršus susisega saga apsiūta audinuku bei knopkelėmis. Jos sumaniai paslėptos audinuku wub.gif Petukų sritis dailiai paraukta wub.gif Per krūtinę - 63 cm. Stilingas ilgis - 105 - 115 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €.

PAVYZDĖLIAI TO PATIES MODELIO TIK ILGOMIS RANKOVĖMIS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara women firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas kremo spalvos audinukas padailintas iškiliu raštu - gėlėmis wub.gif Madingai sukirptas peštuko formos modelis nugaroje turi skeltuką mirksiukas.gif wub.gif Viršuje yra užtrauktukas. Audinio sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 43 cm. Per juosmenį - 35 cm. Per klubiukus - 44 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
mais il est ou le soleil mėlynos spalvos aksesuaras - korsetas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais wub.gif Jų dėka galite kurti įvairius derinukus wub.gif Vienas iš įdomybių yra korsetukas. Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai wub.gif Nugaroje audinys reguliuojamos trijų pozicijų kilpelėmis. Jų dėka reguliuojama apimtis. Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru. Viršus - 38 cm. Apačia - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - 3M. Ilgis - 24 - 26 cm. Kaina tik 15 €.

PAVYZDĖLAI wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Baltos spalvos modeliukas dailiai papuoštas bordo juostele su kilpelėmi wub.gif Trijų sluoksnių sijonukas wub.gif Antrą sluoksnį puošia dailiai išsiūvinėtos gėlės wub.gif Juosmenukas iš medvilnės. Į juosmenė įverta gumutė. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

PAVYZDĖLIS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti