Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinė apranga

Dorothy perkins firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Puošnus originaliai sukirptas modeliukas wub.gif Audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Viršų puošia tiulis wub.gif Yra pamušalas. Nugaroje - užtrauktukas. Per krūtinę - 50 PASITEMPIA IKI 52 CM. Per juosmenuką - 40 cm. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 16 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Laura di Sarpi firmos naujas švarkutis atvėžtas iš užsienio. Man deja didokas. Labai stilingas modeliukas wub.gif Priekis bei apykaklė dvigubi - labai dailiai krenta klostelėmis wub.gif Rankovės reguliuojasi iki madingo 3/4 ilgio - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - matuota nuo siūlės iki siūlės. Rankovės ilgis - 55 cm. Ilgis - 56 cm. Priekio ilgis - 92 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 14 €.

PRIE ŠVARKELIO LABAI TINKA MANO SPINTOJE ESANTI GELTONA SUKNELĖ wub.gif

Silvian heach firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga audinuko spalva wub.gif REALYBEJE SODRESNĖ. ELEGANTIŠKAS IR TUO PAČIU PUOŠNUS MODELIUKAS wub.gif Audinukas dvigubas mirksiukas.gif Apykaklė dailiai krenta klostele wub.gif Klostelės puošia ir petukus wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka audinys krenta dailiomis lengvomis klostelėmis wub.gif Per krūtinę - 50 cm. TEMPIASI IKI 56 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 40 cm. TEMPASI IKI 60 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mango firmos naujas sijonukas avežtas iš užsienio. Man deja didokas. TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Nuostabus modeliukasLabai taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Šių bei kitų metų topas - plisuotas audinukas wub.gif Jis švelnus su pukeliu kaip barchatas wub.gif Į juosmenuką įverta gumą. Per juosmenuką - 32 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 50 CM. Stilingas ilgis - 78 cm. Dydis - L. PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČOMS MERGINOMS mirksiukas.gif Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Q'neel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas turi pamušalą. Ant viršaus nuostabių spalvų gama wub.gif Abu pusės vienodos wub.gif Apykaklė padailinta atlasu wub.gif Apčią puošia juodas kantas wub.gif Rankovės madingo 3/4 ilgio wub.gif Į jas įvertos gumutės dailiai keičiančio jų formą mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 57 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubiukus apie 62 cm. MODELIUKAS BEVEIK TIESAUS KIRPIMO mirksiukas.gif wub.gif Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
UCB firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Puošnus modeliukas kremo spalvos wub.gif Audinuką puošia daili faktūra wub.gif Audinukas kaip barchatas wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę apie 40 cm. Audinukas elastingas. Ilgis - 80 cm. Dydis - XS. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
LOVE firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas ir madingas modeliukas wub.gif ELEGANTIŠKAS BEI PUOŠNUS wub.gif Spalvos – juoda – balta – amžina klasika wub.gif Audinukas su dailia faktūra wub.gif Šortukai šonuose turi kišenukus – stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Šortukai nuo juosmenuko papuošti klostelėmis wub.gif Dailiai apipavydalintas viršus wub.gif Priekis padailintas klostelėmis wub.gif Nugaroje viršuje įverta gumutė. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę – 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką – 34 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis – 66 cm. Nuo viršaus iki juosmens – 33 cm. Nuo juosmens iki apačios (klynuko) – 37 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Free People Lora dress, dydis L. Įspūdinga 100 proc. medvilnės suknelė su atvira nugara wub.gif Geriau tiks neaukštoms merginoms. Kaina - tik 21 eur.

Išmatavimai (neturi būti aptempta):
Krūtinė - 55 cm.
Klubai - 57 cm.
Visas ilgis - 90 cm.

Jcrew Tall long-sleeve dress in floral lace, dydis 10 Tall, spalva JUODA. Matinių nėrinių suknelė su pamušalu. Kaina - 32 eur. 30 e.

Išmatavimai (nesitempia):
Krūtinė - 48 cm,
Liemuo - 40 cm,
Visas ilgis - 99 cm.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Jcrew tall embelished button up shirt in forest tartan, dydis Tall M (padidintas), kaina - 18,5 eur. 16,5 e.

Išmatavimai:
Krūtinė - 52 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 62 cm (45 cm)
Pečiai - 40 cm. (telpa ir daugiau dėl rankovių)
Visas ilgis - 70 cm.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Daugiau rūbų - mano naujoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
Zara W&B firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų ir raštų modeliukas. Audinukas standus. Labai dailiai pabrėžia figūros privalumus. Apačia peštuko formos. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA W/B firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS METŲ LAIKAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Puošnus sijonukas turi pasijonį - ant jo audinukas iš nerinių bei stilingas saulės kliošas wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja Nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo PART TWO suknelė wub.gif
Madingas , stilingas tiesus modelis .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis .
Rankovės ilgos .
Audinys aukštos kokybės , nėra elastingas .
Sudėtis : 100% viskozė , dydis 34 atitinka S , kaina 50 euru ( reali kaina 140) 4u.gif
Nauja , nuostabi skandinaviška palaidinė wub.gif aukštos kokybės nėriniai , iškirptė dekoruota parmatomu audiniu wub.gif , po nėriniais dar yra pamušalas , todėl nepersimato mirksiukas.gif dydis L , kaina 25 eurai 4u.gif

Nauja , begalo graži ir elegantiška , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo INWEAR kokteilinė suknelė wub.gif realiai kokybė nepriekaištinga , nėriniai kokybiški neskysti , Pamušalas KŪNO SPALVOS , viršutinis audinys ryškiai rožinės spalvos nėriniai .Modelis labai geras , nėra trumpa ax.gif dydis 42 , kaina 50 euru 4u.gif TIK 35 eurai

Atsakyti
Kokteilinė suknutė - 10 Eur (+siuntimas)
Idealiai maskuojanti figūros netobulumus, puošni suknutė.
Visas ilgis 86
Plotis tarp pažastų 47
Liemuo krenta tokia kloste ir plotis gaunasi net 52
Klubai apie 58
Atsakyti
Suknelė su kliošiniu sijonu - 18 Eur
Labai kokybiškos medžiagos, patogi, beveik nesiglamžanti, medžiaga tvirta, turi sunkumo ir dėl to gražiai krenta. Yra patogios vidinės kišenės. Parduodama be diržiuko
Dydis nurodytas 14, bet mano manymu labiau 12 tinka
ilgis 88
liemuo 40
krutine 49
Atsakyti
Life Time firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai suderintų spalvų balta – rožinė – juoda elegantiškas modeliukas wub.gif Madingas ¾ ilgio rankovės wub.gif Nugaroje yra skeltukas bei išorėje įsiūtas užtrauktukas mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę apie 47 cm. Per juosmenuką – 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 34. PAGAL PARAMETRUS LABIAU ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti