Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinė apranga

Vero moda nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif Apačioje yra pamušalas - ant viršaus lengvas audinukas padailintas žaviomis spalvomis wub.gif Jos realybėje ryškesnės wub.gif Sumaniai bei labai taikliai suderinti raštai wub.gif Nuo juosmenuko keičiasi modeliuko formą. Viršaus audinukas madingai sukrenta wub.gif Rankovių kanteliai užsisega sagomis - yra atsarginė saga. Per krūtinė - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS NESKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ. Per juosmenuką - 45 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

TA PATI SUKNELĖ TIK KITOS SPALVOS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
River island firmos nauja palaidinukė. Man deja didoka. Baltą audinuką (priekyje jis dvigubas) puošia stilingi raštai wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Priekį kaip ir nugarą puošia gėlėmis padailintas gepiuras wub.gif Priekis susisega sagomis apsiūtomis audinuku wub.gif Į rankovių kantus įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą wub.gif Nugara ilgesnė. Dailiai užapvalinta. BEI LABAI ORIGINALIAI SUKIRPTA wub.gif Audinukas susiriša juostelėmis bei lengvai krenta klostelėmis wub.gif Per krūtinę - 50 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Ilgis - 58 - 75 cm. Šonai priekyje - 70 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Warehouse firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodas eegantiškas bei labai švelnus audinukas: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Į viršų įverta plati guma - ji puikiai laiko modeliuką mirksiukas.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka modeliukas įgauna dailią formą wub.gif Labai dailiai atrodo per vidurį esantis ilgas skeltukas wub.gif Per krūtinę - 35 cm. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 115 cm. Dydis - 10(UK). ATITINA S DYDĮ. Kaina tik 16 €. REALI KAINA 33 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Vero moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Sijonukas dailiai krenta klostelėmis - plisuotas. wub.gif Jis su faktūra kaip ir visa suknelė wub.gif Viršus papuoštas žaviomis gėlėmis ir originaliu sukirpimu wub.gif Labai dailiai šonuose sukrenta audinukas wub.gif Madingas V formos apykaklė sukirpimas nugaroje wub.gif Yra pamušalas. Šone - užtrauktukas. Per krūtinę - 52 cm. PASITEMPIA IKI 56 CM. Per juosmenį - 40 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 42. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Rinascimento firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISEIMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif Italų firmos modeliukas yra madingos peštuko formos wub.gif Elegantiškas modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus mirksiukas.gif wub.gif Labai originaliai suderinti audinukai: oda, leopardo raštai bei stilingas viršus wub.gif Nugara juoda. Ji standaus audinuko. Audinukas tamprus. Nugaroje yra skeltukas ir užtrauktukas. Per krūtinę - 41 cm. PASITEMPIA IKI 45 CM. Per juosmenį - 35 cm. Per klubiukus - 42 cm. Stilingas ilgis - 99 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
per una (M&S) nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas wub.gif Tamsiai mėlyną audinuką puošia žavios gėlės wub.gif Apykaklė susiriša su supinta juostele, kuri baigiasi kutais wub.gif Prie apačios prisiūtas platėjantis audinukas iš to pačio audinio wub.gif Rankovės užsisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 45 cm. Modeliukas nėra aptemptas mirksiukas.gif Jis palaipsniui platėja mirksiukas.gif wub.gif Rankovės ilgis - 61 cm. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - 34. ATITINKA 36 DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
mais il est ou le soleil naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Firma garsėjanti ORIGINALUMU. STILIUMI. Salotinės spalvytės modeliukas dailiai smulkiai suplisuotas wub.gif Juosmenukas iš dvigubo audinuko. Apačią puošia dailios karbatkėlės iš gepiurinių juostelių wub.gif Per juosmenuką - 46 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - XL, BET PUIKIA TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja labai stilinga suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. VINTAGE STILIUS wub.gif Lengvutis baltas audinukas papuoštas stilingomis spalvytėmis bei dailiais raštais wub.gif Žavi detalė puošia 3/4 ilgio rankovytes - juodi kanteliai wub.gif Juoda juostelė yra ir juosmenuko srityje wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 145 cm. Dydis - S. PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

New look firmos nauja labai stilinga suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. VINTAGE STILIUS wub.gif Lengvo stilingos neįkyraus oranžinės spalvos audinuko wub.gif Madingos 3/4 ilgio rankovytės wub.gif Nugarytėje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 36 cm. AUDINUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 142 cm. Dydis - S. PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif wub.gif Kaina tik 16 €.

ABU MODELIUKAI SKIRIASI PARAMETRAIS IR SPALVOMIS BEI ORANŽINIS MODELIUKAS ELASTINGAS wub.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja,su etiketėm, 8 dydžio puošni Ann Taylor suknytė wub.gif
35 eur 20 eur

Nauja, su etiketėm, 10 dydžio puošni Ann Taylor suknelė wub.gif
Su pamušalu, gražiai krenta.
32 eur 20eur

Atsakyti
Thalia Sodi firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Labai originalus modeliukas wub.gif Stilingos spalvos - madingi ruožai wub.gif Modeliukas turi pamušalą. Rankovės ne - jos tampa dailia puošnia detale wub.gif mirksiukas.gif Dailiai sukirpta apačia mirksiukas.gif wub.gif Krenta klostelėmis - peplum stiliumi wub.gif Modeliukas užsisega sagute nugaroje. Nugara šiek tiek ilgesnė wub.gif Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenį - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 59 - 64 cm. Dydis - S. Kaina tik 14 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Laura di Sarpi firmos naujas švarkutis atvėžtas iš užsienio. Man deja didokas. Labai stilingas modeliukas wub.gif Priekis bei apykaklė dvigubi - labai dailiai krenta klostelėmis wub.gif Rankovės reguliuojasi iki madingo 3/4 ilgio - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - matuota nuo siūlės iki siūlės. Rankovės ilgis - 55 cm. Ilgis - 56 cm. Priekio ilgis - 92 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 14 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Silvian heach firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga audinuko spalva wub.gif REALYBEJE SODRESNĖ. ELEGANTIŠKAS IR TUO PAČIU PUOŠNUS MODELIUKAS wub.gif Audinukas dvigubas mirksiukas.gif Apykaklė dailiai krenta klostele wub.gif Klostelės puošia ir petukus wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka audinys krenta dailiomis lengvomis klostelėmis wub.gif Per krūtinę - 50 cm. TEMPIASI IKI 56 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 40 cm. TEMPASI IKI 60 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti