Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 09:24)
Jeigu pinigu uztenka TIEK kad tiesiog uzeiti i bet kokia parduotuve ir nusipirkti bet kokiu patikusi daikta tai valio  cool.gif . Bet as kolkas neturiu tokios galimybes moketi uz siek tiek kokybiskesnius batus  virs 200 eur  ax.gif . O ir gaila man vistiek butu tiek permoketi, jeigu as galiu tuos pacius batus ( o gal ir geresnius uzsisakyti  uz 50 euru, ir  is sutaupytu pinigu geriau palepinsiu save ir seima  papildoma kelione i siltus krastus .
Na cia kas kaip.  Jeigu uztenka VISKAM, tai tada sveikinu.

tai jei dirbtumėte, nereikėtų drebėti dėl kiekvieno euro gal? ir įdomesnė būtumėte vyrui bei aplinkiniams, ir labiau užtikrinta ateitimi g.gif
Man reikia batų - aš juos nusiperku, jei ne vienoje, tai kitoje parduotuvėje, man tiesiog gaila LAIKO būtų skirti pigesnių batų paieškoms n valandų.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 10:26)
tai jei dirbtumėte, nereikėtų drebėti dėl kiekvieno euro gal? ir įdomesnė būtumėte vyrui bei aplinkiniams, ir labiau užtikrinta ateitimi  g.gif
Man reikia batų - aš juos nusiperku, jei ne vienoje, tai kitoje parduotuvėje, man tiesiog gaila LAIKO būtų skirti pigesnių batų paieškoms n valandų.

Ne visa esmė pigume. Man su batais iš viso problema. Va dabar reiktų nusipirkti, tai nežinau kur ir pulti reiktų. Man visi negražūs. Vis peržiūriu su viltimi, bet vis nieko doh.gif Tai ką turiu susižvejojusi iš anksčiau, tą labai saugau ir branginu.
Ne visi tokie kaip jūs, ne visų tokie patys poreikiai, taip kad nematuokite visų pagal save, nes keistai atrodote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 09:32)
Ne visa esmė pigume. Man su batais iš viso problema. Va dabar reiktų nusipirkti, tai nežinau kur ir pulti reiktų. Man visi negražūs. Vis peržiūriu su viltimi, bet vis nieko doh.gif Tai ką turiu susižvejojusi iš anksčiau, tą labai saugau ir branginu.
Ne visi tokie kaip jūs, ne visų tokie patys poreikiai, taip kad nematuokite visų pagal save, nes keistai atrodote smile.gif

na, kad keistai atrodau tai man vienodai.
Tiesiog mano požiūriu tiek vyras, tiek aš esame įgalūs. pasakysiu taip, aš tiesiog esu per protinga, kad dienų dienom dirbčiau buitinius darbus (šopinimasis priskirtinas šiai kategorijai). Dar suprasčiau, kai namie sėdima su vaikais, skiriant visą savo gyvenimą jiems, bet šiaip trintis, kaip čia buvo minėta, nu nafik. Ir aš per daug gerbiu savo vyrą, kad tapčiau jam mama.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 08:05)

g.gif žmona išlaikytinė? Ar ji irgi dirba?

Nedirba manoji, nes moteriai susirasti darba sako labai sunku. Nedirbo ir ex, nedirba ir dukte po to kai istekejo.
Nors buvo gabi, uzeme pirma vieta LT matematikos olimpiadoje, baige universiteta UK.

Moters darbas - susirasti vyra kuris ja islaikys.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 20, 09:37)
Nedirba manoji, nes moteriai susirasti darba sako labai sunku. Nedirbo ir ex, nedirba ir dukte po to kai istekejo.
Nors buvo gabi, uzeme pirma vieta LT matematikos olimpiadoje, baige universiteta UK.

Moters darbas - susirasti vyra kuris ja islaikys.

Trolinat, nu prisipažinkit lotuliukas.gif
(jei čia rimtai, jums labai pasisekė su žmonomis.)
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 09:37)
Trolinat, nu prisipažinkit  lotuliukas.gif
(jei čia rimtai, jums labai pasisekė su žmonomis.)

Man trolint nereikia pastangu, uztenka faktus paminet.
Su ex kad pasiseke tai tikrai nepasakyciau, nors kai paziuriu, kas cia forume gyvena(istisai viskas per gasdinimus "palikciau" "issiskirciau" "negyvenciau", tai ir ta vos ne angelas.
O dabar turiu tikrai gera zmona
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 20, 09:42)
Man trolint nereikia pastangu, uztenka faktus paminet.
Su ex kad pasiseke tai tikrai nepasakyciau, nors kai paziuriu, kas cia forume gyvena(istisai viskas per gasdinimus "palikciau" "issiskirciau" "negyvenciau", tai ir ta vos ne angelas.
O dabar turiu tikrai gera zmona

O iš ko gyvena ex, n metų nedirbusi? g.gif
Ir jei ta gera žmona sumanytų save realizuoti ne tik dulkių šluostyme?
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 11:26)
tai jei dirbtumėte, nereikėtų drebėti dėl kiekvieno euro gal? ir įdomesnė būtumėte vyrui bei aplinkiniams, ir labiau užtikrinta ateitimi  g.gif

blink.gif
Jus skaitote, ka kiti raso ?
kartoju savo ankstesne zinute
...Ir nereikia viska suprasti pazodziui .
Visi viska daro, ir vyras gamina ( zuvi , nemegstu as zuvies ruosti, tai zuvies patiekalai yra jo atsakomybe, o zuvi mes valgome ne taip jau retai, ir taip, labai skaniai moka tai padaryti , bet kalbu apie nuolatine maisto gamyba, juk kiek moteru nemoka iskepti pvz pyrago kokio, ir ka, tai galima laikyti beviltiska situacija seimoje biggrin.gif )
Ir na niekaip mano vyras nesugebetu vienas islaikyti seimos biggrin.gif , kur jus tai perskaitete ? Dirbame abu, uzdirbama panasiai, bet manau, kad jis turi didesni potenciala, tik tingi, ir jam tas suolis butu daug paprastesnis, negu man, tik siak tiek pastangu reikia, bet ...tik ta ir turejau omeny cool.gif
Ir visi viska sugeba cool.gif . As nerasiau, kad NESUGEBA, as rasiau apie racionaluma !
bet pastas dirba iki 7 val, o vyras po darbo vaziuoja vaika parvezti is darzo ir su juo uzsiimti ( i burelius nuvezti, ar siaip kokia edukacine veikla susigalvoti , nes tai yra jo pareiga ).
Ir dienas as leidziu darbe, o cia viskas po darbo ( na gerai- gerai, darbe galiu kazka nuveiki sau interneto pagalba, bet uztai delfi neskaitau tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 20 liepos 2016 - 09:52
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 09:46)
O iš ko gyvena ex, n metų nedirbusi?  g.gif
Ir jei ta gera žmona sumanytų save realizuoti ne tik dulkių šluostyme?

Ex baige universiteta vakaruose po 20 metu namu seimininkes karjeros ir dirba ligonineje.
Neprazutu ir dabartine
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 09:48)
blink.gif
Jus skaitote, ka kiti raso ?
kartoju savo ankstesne zinute
...Ir nereikia viska suprasti pazodziui .
Visi viska daro, ir vyras gamina ( zuvi , nemegstu as zuvies ruosti, tai zuvies patiekalai yra jo atsakomybe, o zuvi mes valgome ne taip jau retai, ir taip, labai skaniai moka tai padaryti , bet kalbu apie nuolatine maisto gamyba, juk kiek moteru nemoka iskepti pvz pyrago kokio, ir ka, tai galima laikyti beviltiska situacija seimoje  biggrin.gif )
Ir na niekaip mano vyras nesugebetu vienas islaikyti seimos  biggrin.gif , kur jus tai perskaitete ? Dirbame abu, uzdirbama panasiai, bet manau, kad jis turi didesni potenciala, tik tingi, ir jam tas suolis butu daug paprastesnis, negu man, tik siak tiek pastangu reikia, bet ...tik ta ir turejau omeny  mirksiukas.gif
Ir visi viska sugeba  blink.gif . ad nerasiau, kad NESUGEBA, as rasiau apie racionaluma !
bet pastas dirba iki 7 val, o vyras po darbo vaziuoja vaika parvezti is darzo ir su juo uzsiimti ( i burelius nuvezti, ar siaip kokia edukacine veikla susigalvoti , nes tai yra jo pareiga ).
Ir dienas as leidziu darbe, o cia viskas po darbo ( na gerai- gerai, darbe galiu kazka nuveiki sau interneto pagalba, bet uztai delfi neskaitau  tongue.gif )

tai dabar jūs mane pataisykit, jei nesupratau.
Abu dirbate.
Bet visi buities darbai-po darbo-jūsų.
g.gif
Čia taip gaunasi? (apie tai, kad vyras kartą per metus vinį įkala nekalbėkim).
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 20, 09:49)
Ex baige universiteta vakaruose po 20 metu namu seimininkes karjeros ir dirba ligonineje.
Neprazutu ir dabartine

užsienyje dirba? Slauge?
Lietuvoj tai pražūtų, nes net pensijos negautų. bet čia jau kas būtų jeigu būtų.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 11:52)
tai dabar jūs mane pataisykit, jei nesupratau.
Abu dirbate.
Bet visi buities darbai-po darbo-jūsų.
g.gif
Čia taip gaunasi? (apie tai, kad vyras kartą per metus vinį įkala nekalbėkim).
Papildyta:

Tai dar karta perskaitykite ankstesne zinute ( atsiprasau, jus save laikote labai protinga, taciau akivazdu, kad turite teksto suvokimo problema blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 10:35)
na, kad keistai atrodau tai man vienodai.
Tiesiog mano požiūriu tiek vyras, tiek aš esame įgalūs. pasakysiu taip, aš tiesiog esu per protinga, kad dienų dienom dirbčiau buitinius darbus (šopinimasis priskirtinas šiai kategorijai). Dar suprasčiau, kai namie sėdima su vaikais, skiriant visą savo gyvenimą jiems, bet šiaip trintis, kaip čia buvo minėta, nu nafik. Ir aš per daug gerbiu savo vyrą, kad tapčiau jam mama.

Ne tame esmė. Esmė prioritetuose, poreikyje, noruose, pojūčiuose. Jūs gyvenate vienaip, kiti kitaip. Kas jums kančia, kitam malonumas, ir atvirkščiai.
Atsakyti