Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 08:58)
Išskirtinių drabužių, batų tai reikia nuolat ieškoti, vis apsidairyti ta prasme reguliariai. Ir nors ir kaip patiktų madingi, gerai apsirėdę vyrai, bet jei jie patys sau tiek laiko skirtų, jau būtų negerai, nevyriška ax.gif  Taigi lieka tai moterims, ar ne?

g.gif Tai vyrams reikia...rūbų ieškoti dar? bigsmile.gif Mergos, na pasakykit, kad juokaujat, trolinat ir tiek, ką
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 10:52)
Kiek kartų per mėnesį jūs renkatės, perkate patalynę, batus,uniformas?  g.gif

...eee, vel jus viska tiesiogiai kazkaip suprantate.
Na nebus patalynes, bus kazkokie baldai, ar smulkus remontai. Pasikeis sezonas, reikes galvoti apie zieminius drabuzius.
Nezinau, gal jus nusipirkote sau kailinius ir jau 10 metu neturite galvos skausmo, o kiti seimos nariai kazkaip patys sau ta problema sprendzia, be jusu dalyvavimo, bet man nepatinka nuejus i maxima apipirkti seima drabuziais kartu su eiliniu bulviu/kopustu pirkimu, tai kazkiek laiko tai uztrunka.
Jus nekeiciate zrabuzius spintoje pasikeitus sezonui ( man tai uztrunka geras dvi dienas ), nesudedate avalynes ir drabuziu pridavimui i valykla ? Nesireikate sau papuosalu ir kitu detaliu ?
na nesureiksminu as tu dalyku, ne, bet laiko tai tikrai sueda.
Turiu drauge, ji tokiu problemu neturi. Uzeina i max pakeliui, nusiperka sau batus , sijona, marskinelius ir vaisto taip metus kitus . Pietums seimai supjaustyta karbonada paperka ( maziau darbo ), patalyne naudoja dar tarybine ( jokio galvos skausmo ), o kai reikia kokiu priemoniu, tiesiog nueina i salie esancia parduotuve ir nusipirka Colgeito ir pakeli bet kokiu milteliu. Ir viskas . Nesuka sau galvos. Taip, ji turi daugiau laiko, daug skaito, ar siaip dribso lovoje. As taip nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 20 liepos 2016 - 09:13
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 09:12)
...eee,  vel jus viska tiesiogiai kazkaip suprantate.
Na nebus patalynes, bus kazkokie baldai, ar smulkus remontai. Pasikeis sezonas, reikes galvoti apie zieminius drabuzius.
Nezinau, gal jus nusipirkote sau kailinius ir jau 10 metu neturite galvos skausmo, o kiti seimos nariai kazkaip patys sau ta problema sprendzia, be jusu dalyvavimo, bet man nepatinka nuejus i maxima apipirkti seima drabuziais kartu su eiliniu bulviu/kopustu pirkimo, tai kazkiek laiko tai uztrunka.
Jus nekeiciate zrabuzius spintoje pasikeitus sezonui ( man tai uztrunka geras dvi dienas ), nesudedate avalynes ir drabuziu pridavimui i valykla ? Nesireikate sau papuosalu ir kitu detaliu ?
na nesureiksminu as tu dalyku, ne, bet laiko tai tikrai sueda.
Turiu drauge, ji tokiu problemu neturi. Uzeina i max pakeliui, nusiperka sau batus , sijona, marskinelius  ir vaisto taip metus kitus . Pietums seimai supjaustyta karbonada paperka ( maziau darbo ), patalyne naudoja dar tarybine ( jokio galvos skausmo ), o kai reikia kokiu priemoniu, tiesiog nueina i salie esancia parduotuve ir nusipirka Colgeito ir pakeli bet kokiu  milteliu. Ir viskas . Nesuka sau galvos. Taip, ji turi daugiau laiko, daug skaito, ar siaip dribso lovoje. As taip nenoriu  schmoll.gif

unsure.gif dirbu centre, apsiperku per pietus, vyras įgalus pats apsipirkti taip pat. visa tai, ką vardijote, darome abu dirbdami. Kažkaip pavyksta... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 10:00)
g.gif Tai vyrams reikia...rūbų ieškoti dar?  bigsmile.gif Mergos, na pasakykit, kad juokaujat, trolinat ir tiek, ką

O tai jums gerai būtų, kad užlėktų į pirmą pasitaikusį turgų ir apsirėdytų? lotuliukas.gif
Arba į pirmą pasitaikiusią parduotuvę, kur antkainiai už nieką milžiniški ir visą algą paklotų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 11:00)
g.gif Tai vyrams reikia...rūbų ieškoti dar?  bigsmile.gif Mergos, na pasakykit, kad juokaujat, trolinat ir tiek, ką

Panasu, kad trolinat cia jus cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 09:14)
O tai jums gerai būtų, kad užlėktų į pirmą pasitaikusį turgų ir apsirėdytų? lotuliukas.gif
Arba į pirmą pasitaikiusią parduotuvę, kur antkainiai už nieką milžiniški ir visą algą paklotų? ax.gif

jis įgalus savimi pasirūpinti smile.gif Jei man kaip vaikui reiktų rūbus jam rinkti, pirkti, tai nafik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 09:17)
jis įgalus savimi pasirūpinti  smile.gif Jei man kaip vaikui reiktų rūbus jam rinkti, pirkti, tai nafik biggrin.gif

As tai megstu pirkti rubus biggrin.gif . Man cia malonumas, o bet taciau, visa kita igalus pasidaryti pats.
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 09:14)
Panasu, kad trolinat cia jus  cool.gif .

Tao kad ne, taip kaip aš gyvena visi mano aplinkiniai smile.gif ar bent labai panašiai (nes aš nelyginu vyro rūbų) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 10:17)
jis įgalus savimi pasirūpinti  smile.gif Jei man kaip vaikui reiktų rūbus jam rinkti, pirkti, tai nafik biggrin.gif

kiekvienas normalus yra įgalus, bet mūsų šeimos atveju tam reikia daug laiko. Mes nesirengiame bet ko, pas mus tam tikri stiliai. Būtų bėda tada, jei ne aš, o jis ieškotų rūbų.
Nuo senų laikų vyrai eidavo rimtesniems darbams, o moterys sėsdavo prie ratelio ir pan. Dabar sėduosi prie int. parduotuvių biggrin.gif Ačiū, nereikia man tokio vyro, kuris sėstųsi už mane ir ačiū, nereikia man tokio, kuris be ryšio apsirengęs vaikšto. Tokį rasiu bet kur ir bet kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 09:14)
Panasu, kad trolinat cia jus  cool.gif .

Man tai panasu, kad jus turite viska kontroliuoti ir viskas turi buti padaryta pagal jus. Realiai visi darbai, kuriuos cia vardinate gali buti padaryti vyro, bet jis darys savaip - gal batus is maximos nusipirks, gal sveitimui tik milteliu nupirks, o pietums bus supjaustytas karbonadas is parduotuves, ir iskalbs tik viena kojine is poros.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 09:22)
kiekvienas normalus yra įgalus, bet mūsų šeimos atveju tam reikia daug laiko. Mes nesirengiame bet ko, pas mus tam tikri stiliai. Būtų bėda tada, jei ne aš, o jis ieškotų rūbų.
Nuo senų laikų vyrai eidavo rimtesniems darbams, o moterys sėsdavo prie ratelio ir pan. Dabar sėduosi prie int. parduotuvių biggrin.gif Ačiū, nereikia man tokio vyro, kuris sėstųsi už mane ir ačiū, nereikia man tokio, kuris be ryšio apsirengęs vaikšto. Tokį rasiu bet kur ir bet kada ax.gif

g.gif mano darbas toks, kad bet kaip neapsirengsi, jis irgi padoriai atrodo... Kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 11:14)
unsure.gif dirbu centre, apsiperku per pietus, vyras įgalus pats apsipirkti taip pat. visa tai, ką vardijote, darome abu dirbdami. Kažkaip pavyksta...  g.gif  g.gif  g.gif

Jeigu pinigu uztenka TIEK kad tiesiog uzeiti i bet kokia parduotuve ir nusipirkti bet koki patikusi daikta tai valio cool.gif . Bet as kolkas neturiu tokios galimybes moketi uz siek tiek kokybiskesnius batus virs 200 eur ax.gif . O ir gaila man vistiek butu tiek permoketi, jeigu as galiu tuos pacius batus ( o gal ir geresnius ) uzsisakyti uz 50 euru, ir is sutaupytu pinigu geriau palepinsiu save ir seima papildoma kelione i siltus krastus .
Na cia kas kaip. Jeigu uztenka VISKAM, tai tada sveikinu.

Vyrui drabuziu as nelyginu taip pat schmoll.gif . Ir sau drabuzius jis perka pats ( na pagrindinius- kostiumus ir batus ir pan. - zinoma atnesa man parodyti biggrin.gif , nes kartais visiskai nurgybauja arba su spalva, arba su stiliumi ).
Taip, as noriu viska kontroliuoti biggrin.gif . Ir taip, as zinau kas yra geriausia musu seimai. Ir mes neperkam Colgeito ( ne taip seniai vyras panorejo pasireiksti ir nupirko Aguafresh biggrin.gif , dabar yra nubaustas - pats ja naudoja biggrin.gif . Ir kaskars spjaudosi. ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 20 liepos 2016 - 09:44