Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

Kas kviecia, tas ir apmoka. Nematau problemos, kad moterys irgi moka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 07 19, 20:41)

o jei kiekviena is musu paskaiciuotu, kiek tokiu seimu pazista, tai kazin kokia statistika gautusi. Asmeniskai as pazistu tik viena vyra (savo), kuris pilnai ir visiskai galetu seima islaikyti tik is savo algos. Daugiau tokiu nepazistu. Tai jei noreciau saviski palikt ir rast toki, kur pilnai islaikys ir dar gal kokia tarnaite nusamdys, tai toki rasti man tikriausiai galimybe 1 is milijono.

Manau priklauso nuo rato zmoniu su kuriais bendraujama.
Mano zmonos pazistamu vyrai visi arba verslus turi arba dirba gerose pareigose, zmonos arba nedirba arba tik del stazo ar del idomumo kazkur trinasi koki puse etato ar dar maziau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 19, 20:48)
Manau priklauso nuo rato zmoniu su kuriais bendraujama.

aisku, kad nuo pazistamu rato. Bet kiek jau LT tu turtinguju? (daugiau, aisku, apsimetanciu turtingais biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 19, 16:58)

Toliau nereikia suprasti visko paraidziui. Eina kalba ne apie tai, kad vienas dirba kitas ne.
Tiesiog vyro pareiga nesti pagrindine atsakomybe. Gali but situacijos, kad zmonai seksis ir ji uzdirbs daugiau. Bet ji gali uzdirbti, o gali ir nedirbti.
Gi vyrui bet kuriuo atveju priklauso SUGEBETI uzdirbti.

Atsakymas:
Taip moteris turi teise tiketis, kad jei ji nedirbs - vyras pasirupins pragyvenimu. Kitaip kam toks vyras reikalingas.

WOW blink.gif Vyro pareiga???!!! O moteris tai, kas? Invalide?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 07 19, 20:54)

Moteris turi savu pareigu, buti grazia, rupintis namu jaukumu, na ir vaikais jei tokiu yra...
Tai pakankamai nelengvas darbas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 19, 19:59)
Moteris turi savu pareigu, buti grazia, rupintis namu jaukumu, na ir vaikais jei tokiu yra...
Tai pakankamai nelengvas darbas

Aciu, bet man tokios pareigos nepatinka lotuliukas.gif Ka siulote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 07 19, 21:01)
Aciu, bet man tokios pareigos nepatinka  lotuliukas.gif  Ka siulote?  biggrin.gif

Gal tada su moterimi gyvent kaip as butu iseitis?
Atsakyti
O ar ne paprasciau butu gyventi su zmogumi, kuris tiesiog myli kita su visai + ir -. Tiesiog toki, koks tas zmogus yra. Be jokiu ala pareigu. Nes man juoka kelia toks pasakymas, kad vyro PAREIGA pasairupinti seima (moteriai tai turetu buti lygiai tokia pat pareiga), o moteris PRIVALO rupintis savo isoriniu groziu (tryznioti del kiekvienos rauksles ir po n idiotisku proceduru atrodyti nebepanasia i ta, kokia tevai pagamino).
Isvaizdos kultas aktualus tik tustiems zmonems 4u.gif Namu jaukuma, galima kurti pasitelkus ir samdomus zmones. Vaikais rupintis turi ABU tevai. Ir mano nuomone, moteris nera invalides, kad galetu nusiplauti nuo seimos pajamu didinimo 4u.gif
Atsakyti
Moterys tradicikasi laikomos kvailesnemis ir sugebanciomis atlikti tik kur kas menkiau apmokamus darbus.
Galit kalbet apie lygybe, bet realybe yra kitokia. Dirbu ne LT imoneje ir ten poziuris i moteris tikrai ne geresnis.

Tokioje aplinkoje pateisinama, kad vyrui tenka didesnes galimybes ir atsakomybe
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 19, 20:31)
Moterys tradicikasi laikomos kvailesnemis ir sugebanciomis atlikti tik kur kas menkiau apmokamus darbus.
Galit kalbet apie lygybe, bet realybe yra kitokia. Dirbu ne LT imoneje ir ten poziuris i moteris tikrai ne geresnis.

Tokioje aplinkoje pateisinama, kad vyrui tenka didesnes galimybes ir atsakomybe

Tradicijos amziu tekoje visuomet keitesi tongue.gif Kol moteris pacios taikysis su tuom, tol tai tesis. Pabandytu mano antra puse zysti apie tokias moters "pareigas", iskarto uz borto liktu. As nesu kvaile, kad reiketu tik prie veidrodzio sedeti ir laukti kol kazkas mane islaikys.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 07 19, 20:54)

zodzius "tiesiog vyro pareiga nesti pagrindine atsakomybe" jus suprantat, kaip "vyras privalo moteri 100 proc. islaikyti"? Nes as tai taip nesuprantu. Vyro pareiga, mano supratimu, sugebet pilnai islaikyti seima, jei to reiketu. Ir zmona, ir vaikus, kiek ju bebutu.
Atsakyti
Leksa, tai turetu buti lygiai taip pat ir moters pareiga 4u.gif Vyrai nera anzmogiai, jie lygiai taip pat gali pasiligoti, jie gali netekti ir darbo 4u.gif
Atsakyti