QUOTE(Leksa @ 2018 04 27, 15:32)
jeigu man taip reiketu, as geriau viena gyvenciau, nei vyra pastoviai tureciau paremt finansiskai. Nes cia jau parama gaunasi. Na, paziurim. As valgau maziau. Daug maziau. Bet uz maista mokam per puse. As dar ta maista gaminu. Vyras pietauja dabar kavinej, as namie, bet uz tai irgi per puse. Nafik man toks vyras reikalingas butu, jei as ji maistu tureciau remti ir dar jam ta maista paruost, indus suplaut.... Aisku, gali but, kad kitose seimose moterys valgo tiek kiek vyrai ar daugiau uz juos, tai gal tada "islaidos per puse" ir yra teisingas varijantas. Bet dauguma tikrai ne.
Mano vyras valgo panašiai kiek aš. O maistą gamina ir indus plauna lygiai tiek pat kiek ir aš.
Bet mano ex valgydavo daug daugiau, aš jam ir valgyt darydavau, ir indus plaudavau, ir rūbus skalbdavau. Pinigai buvo bendri, jis uždirbdavo daugiau ir dar man prikaišiodavo jei aš kažką sau nusipirkdavau...
QUOTE(mylimuke! @ 2018 04 27, 22:41)
Jis daugiau eda, bet tu gal daugiau rankinuku batu perki? O dar kosmetika, daugybe grozio proceduru
Nea, čia asmeninės išlaidos. Tokios į bendras išlaidas nesiskaičiuoja.
Tiesiog susipažinus 30ties man buvo keista imti dalintis uždirbtais pinigais.
Bet tema apie pasimatymus, ne apie šeimos biudžetą. Kažkas užklausė, tai ir atsakiau.
Kalbant apie pasimatymus, tai kiekvienai skirtingai. Vienoms patinka, kai už jas moka, kitoms ne. Aš iš tų, kurioms nepatinka, bet jei pasisiūlydavo sumokėti, nesispardydavau.