QUOTE(abiga @ 2018 04 24, 14:26)
Na tai mano vyras pagal kai kurias ne vyras, mes per pirma pasimatyma kiekvienas mokejom uz save, nors kviete jis
Net idomu, cia gal is tu laiku, kai moterys nedirbdavo, ateina tas isitikinimas, kad tik vyras turi moket.
nezinau is kur tai kile, bet manau, kad tai ne isitikinimas, o tiesiog grazus gestas is vyro puses. Pavaisinti moteri, nupirkti geliu. Nejau ir uz geles tada moteris turi susimoket? Ar tik puse kainos uz jas atiduot?
Ar pvz. jei mokesim kavinej per puse, o paskui pakviesiu ta vyra i namus pietu. Tai man ka? Papietavus pateikt jam saskaita uz maista, dujas ir vandeni? Ar jau sakysit, kad ne? O tai ko tada ne? Jei as uz savo puodeli kavos kavinej susimoku, tai kodel tada turiu nemokamai sert vyra? Tada ir jis turi susimoket. Absurdas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 24, 21:19)
Tikrai taip
Man tai visai nesiasocijuojasi su moters nedarbu, bet asocijuojasi su vyro rūpesčiu, pajėgumu, kad būtent jis ne koks tai "draugė", o tikras vyras, galintis sau leisti vaišinti
kaip ir stiprus vyras parodo, kad pajegus sumedziot mamuta ir pavaisinti juo moteri