QUOTE(gumine @ 2016 08 12, 20:17)
Tai jeigu vyrukas saskaita apmoka, tai gali vaisintis is mano lekstutes kiek tinkamas. Dar uzsisakysiu jei ka
nu neeeeeeee, jei vyras sau neuzsisake, o is svetimos lekstes valgo, reiskia skupas yra. Daugiau su tokiu nesusitikciau.
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 15, 16:51)
Man tikrai neskauda kai kiti taip elgiasi. Tik gaila kad kiti negali kavinėje įpirkt to, ko nori, ir tenka valgyt iš kito lėkštės. Dar kiti ir iš konteinerių valgo, ką padarysi...Nu man nepykit, bet tokiu skurdu ir badu kvepia kai taip norisi vargšam žmonėm paragaaaaaut, kad nesvarbu nei kultūra nei kaip atrodo viešoje vietoje. O dar sugeba tuom didžiuotis. Rimtam restorane tai kitiems apetitą žiauriai sugadintumėt, bet panašu kad iki rimtų restoranų su tokiu požiūriu kaip man iki kosmoso. Gatvės kebabų lygis.
biednesni visai i kavines nevaiksto. O pagal kokia etiketo knyga jus tai nustatet, kad nekulturinga ragaut is kito lekstes ar apsikeist lekstem? Siaip idomu ar kur taip rasoma ir taip yra, ar tik jusu pacios ismislas.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.