Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

QUOTE(Sėlija*** @ 2016 08 16, 22:26)
Apsikeisti lekstemis man irgi atrodo nekulturinga. Geriau isideti sau gabaleli patiekalo, ar pyrago is kitos lekstes pacioj pradzioj, o jam ideti paragauti savo. Mes darome taip.

irgi geras variantas ax.png
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 15, 17:51)
Man tikrai neskauda kai kiti taip elgiasi. Tik gaila kad kiti negali kavinėje įpirkt to, ko nori, ir tenka valgyt iš kito lėkštės. Dar kiti ir iš konteinerių valgo, ką padarysi...Nu man nepykit, bet tokiu skurdu ir badu kvepia kai taip norisi vargšam žmonėm paragaaaaaut, kad nesvarbu nei kultūra nei kaip atrodo viešoje vietoje. O dar sugeba tuom didžiuotis. Rimtam restorane tai kitiems apetitą žiauriai sugadintumėt, bet panašu kad iki rimtų restoranų su tokiu požiūriu kaip man iki kosmoso. Gatvės kebabų lygis.
lotuliukas30x30.png lotuliukas30x30.png nu ir svaigstat.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 16, 22:57)
irgi geras variantas  ax.png

Neblogas, bet kuo jau čia kultūringiau? hm.png O jei pakabinus ant šakutės savo gabalioką ir pernešinėjant jį į vyro lėkštę, jis tik tekšt ir nukris ant stalo? biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 16, 23:11)
Neblogas, bet kuo jau čia kultūringiau? hm.png O jei pakabinus ant šakutės savo gabalioką ir pernešinėjant jį į vyro lėkštę, jis tik tekšt ir nukris ant stalo? biggrin30x30.png

busit susigadinus savo reputacija visuomenes akyse visam gyvenimui biggrin30x30.png
Atsakyti
apie maisto svaistyma
http://lzinios.lt/lz...php?idas=227857

vakaru salys jau istatymais pradeda drausti ismetineti maista, o va muru Rasele, misis kultura, dar mano, kad uzsisakymas kuo daugiau ir kuo brengesnio maisto rodo jos auksta padeti visuomenej. 4u.png blush-anim-cl.png
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 17, 04:53)
apie maisto svaistyma
http://lzinios.lt/lz...php?idas=227857

vakaru salys jau istatymais pradeda drausti ismetineti maista, o va muru Rasele, misis kultura, dar mano, kad uzsisakymas kuo daugiau ir kuo brengesnio maisto rodo jos auksta padeti visuomenej.  4u.png  blush-anim-cl.png

Ka tos vakaru salys supranta 4u.png Joms visoms dar labai toli iki Raseles kulturos lygio biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(gumine @ 2016 08 12, 20:17)
Tai jeigu vyrukas saskaita apmoka, tai gali vaisintis is mano lekstutes kiek tinkamas. Dar uzsisakysiu jei ka  bigsmile.png

nu neeeeeeee, jei vyras sau neuzsisake, o is svetimos lekstes valgo, reiskia skupas yra. Daugiau su tokiu nesusitikciau.

QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 15, 16:51)
Man tikrai neskauda kai kiti taip elgiasi. Tik gaila kad kiti negali kavinėje įpirkt to, ko nori, ir tenka valgyt iš kito lėkštės. Dar kiti ir iš konteinerių valgo, ką padarysi...Nu man nepykit, bet tokiu skurdu ir badu kvepia kai taip norisi vargšam žmonėm paragaaaaaut, kad nesvarbu nei kultūra nei kaip atrodo viešoje vietoje. O dar sugeba tuom didžiuotis. Rimtam restorane tai kitiems apetitą žiauriai sugadintumėt, bet panašu kad iki rimtų restoranų su tokiu požiūriu kaip man iki kosmoso. Gatvės kebabų lygis.

biednesni visai i kavines nevaiksto. O pagal kokia etiketo knyga jus tai nustatet, kad nekulturinga ragaut is kito lekstes ar apsikeist lekstem? Siaip idomu ar kur taip rasoma ir taip yra, ar tik jusu pacios ismislas.

Atsakyti
visada dalinames ir lekshtem keiciames .... juk su sava sheima einam.... jei jau cia eiciau, tai , jauciu, nedriciau to daryti (nedejau shypseneliu, nes labai jau atgrasios)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 18 rugpjūčio 2016 - 20:33
QUOTE(Rashkyte @ 2016 08 18, 19:33)
visada dalinames ir lekshtem keiciames .... juk su sava sheima einam.... jei jau cia eiciau, tai , jauciu, nedriciau to daryti (nedejau shypseneliu, nes labai jau atgrasios)

Na gourmet restoranuose nera ka dalintis lotuliukas30x30.png Ten mikroskopiniai porciju dydziai. Paskutini karta po tokio restorano (emem 7 patiekalu meniu), mb isejo alkanas lotuliukas30x30.png
Tokiose vietose uzsisakom ta pati, kad galetumem aptarineti maista (dukros dar i tokius restoranus nesivedam).
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2016 08 18, 20:33)

Tokiame restorane, kaip tik gali elgtis laisvai ir pagal savo nora. Tvarkos reikia laikytis kalejimo valgykloje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 08 18, 23:14)
Tokiame restorane, kaip tik gali elgtis laisvai ir pagal savo nora. Tvarkos reikia laikytis kalejimo valgykloje.

tai va is kur Raseles kulturos pojutis biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 12, 09:46)
Kiekvienas savaip auklėtas ir valgymo įpročiai skirtingi. Man yra tekę būti pasimatyme kur vyrukas užsisakė trintos moliūgų sriubos o aš ne, tai jis valgė ją, valgė, paskui pakišo man pilną šaukštą pa nosia ir sako imk, paragauk! Kažkaip net nupurtė...Neturim namie įprocio po kitų lėkštes šmirinėt, tai iš svetimo šaukšto kažkaip iš viso neskaniai pasirodė. Anksčiau tik vargani žmonės, samdiniai iš vieno bliūdo putrą srėbė, turėdavo tik savo šaukštą, tai šiais laikais man kažkaip nekaip atrodo tas landžiojimas po kito lėkštę. Ne tik nehigieniška, bet ir nemandagu. Galimybė rinktis ką nori kavinėj valgyt visų vienoda, nenori nepirk, o jei nori tai nusipirk ir ragauk kiek nori. Nors kitiems tai tas pats- gali purvinom rankom iš tavo lėkštės bulvę pasiimt, susikišt sau į burną ir būt laimingas smile30x30.png

O žinot, kokiu kiekiu bakterijų apsikeičia pora vieno bučinio metu? Bet vis tiek bučiuojasi smile30x30.png
Gal žmonės lengviau gyventų, jei mažiau žiūrėtų į svetimas lėkštes. Juolab, kad apsikeisti tom lėkštėm galima aplinkiniams net nepastebint. jei porai tai priimtina , tai kitiems tas mažiausiai turi rūpėti.
Asmeniškai man irgi nepriimtina po kitas lėkštes "braidyti", bet yra buvę atvejų, kad apsikeitėm patiekalais, nes užsisakėm ne pagal savo skonį. O einant su anūkais, būna, kad ir užbaigiam. Negi dabar nusišaut reikia, kad kažkam tai nepatiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 19 rugpjūčio 2016 - 09:40