Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

Grįžkim prie pasimatymų temos.
Dėl sąskaitos apmokėjimo, tai kaip ir aišku - kiekvienam skirtingas suvokimas (parodymas, kiek vyras gali ir nori rūpintis bei išlaikyti žmoną, šeimą).
Bet dar vienas klausimas - ar dalinatės lėkšte? smile30x30.png Yra variantų, kai tiesiog matai, kad pašnekovas nori tavo pyrago, nors pats tik kavą geria (gal pataupė ir sau daugiau neužsisakė)... Man matant žmogų pirmą ar kelintą kartą, nesinori siūlyt savo pyrago, nes na kažkaip "nebeskanu" iš vienos lėkštės ir nesismulkini kaip studijų laikais. Ar čia šiuolaikinė romantika ir gali pasirodyti visai nejautri, kai matydama ryjančias pyragą akis, nekreipi dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(laiminga_ @ 2016 08 11, 22:13)
Grįžkim prie pasimatymų temos.
Dėl sąskaitos apmokėjimo, tai kaip ir aišku - kiekvienam skirtingas suvokimas (parodymas, kiek vyras gali ir nori rūpintis bei išlaikyti žmoną, šeimą).
Bet dar vienas klausimas - ar dalinatės lėkšte? smile30x30.png Yra variantų, kai tiesiog matai, kad pašnekovas nori tavo pyrago, nors pats tik kavą geria (gal pataupė ir sau daugiau neužsisakė)... Man matant žmogų pirmą ar kelintą kartą, nesinori siūlyt savo pyrago, nes na kažkaip "nebeskanu" iš vienos lėkštės ir nesismulkini kaip studijų laikais. Ar čia šiuolaikinė romantika ir gali pasirodyti visai nejautri, kai matydama ryjančias pyragą akis, nekreipi dėmesio?

nu jeigu neuzsisake, tai pats kaltas - niekada nevelu uzsisakyti. siaip as nieko pries pasidalint su kazkuo ragavimo tikslais, nes ir pati megstu nugriebt. na jei uzeini kur niekad nevalgei, is idomumo uzsisakai skirtingus patiekalus, tai kodel ne?
bet per pirma poasimatyma tai kazkaip nenoreciau, kad mano lekstej knebinetusi rolleyes.png
Atsakyti
Kol zmones vienas kito nepasirinko - tai svetimi zmones. O paprastai svetimi zmones skirtingai nuo sunu is vieno bliudo needa.

Pirmas pasimatymas vel, kai kas pirrmo pasimatymo metu pastoja ar uzsikrecia venerine liga, tai cia valgymas jau nesvarbu...
Priklauso nuo zmoniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 11 rugpjūčio 2016 - 22:37
QUOTE(laiminga_ @ 2016 08 11, 21:13)
Ar čia šiuolaikinė romantika ir gali pasirodyti visai nejautri, kai matydama ryjančias pyragą akis, nekreipi dėmesio?

Kiekvienas savaip auklėtas ir valgymo įpročiai skirtingi. Man yra tekę būti pasimatyme kur vyrukas užsisakė trintos moliūgų sriubos o aš ne, tai jis valgė ją, valgė, paskui pakišo man pilną šaukštą pa nosia ir sako imk, paragauk! Kažkaip net nupurtė...Neturim namie įprocio po kitų lėkštes šmirinėt, tai iš svetimo šaukšto kažkaip iš viso neskaniai pasirodė. Anksčiau tik vargani žmonės, samdiniai iš vieno bliūdo putrą srėbė, turėdavo tik savo šaukštą, tai šiais laikais man kažkaip nekaip atrodo tas landžiojimas po kito lėkštę. Ne tik nehigieniška, bet ir nemandagu. Galimybė rinktis ką nori kavinėj valgyt visų vienoda, nenori nepirk, o jei nori tai nusipirk ir ragauk kiek nori. Nors kitiems tai tas pats- gali purvinom rankom iš tavo lėkštės bulvę pasiimt, susikišt sau į burną ir būt laimingas smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 12 rugpjūčio 2016 - 08:46
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 11, 21:21)
na jei uzeini kur niekad nevalgei, is idomumo uzsisakai skirtingus patiekalus, tai kodel ne?

Yra taip buvę man ir ne kartą, bet paprašai ir atskiros lėkštės tokiu atveju, ar patiekalas būna porcijomis išdalintas (tarkim pica). Bet esu mačius varijantą kai atnešė du skirtingus mėsos patiekalus porai, tie valgė valgė, paskui šast lėkštes susikeitė ir valgo toliau smile30x30.png Nu ką aš žinau, namie gal ir nieko tokie etikos reveransai, bet kavinėj...
Atsakyti
O mes su vyru dažnai užsisakom kavinėj skirtingus patiekalus,ir pusę suvalgę pasikeičiam, man kažkaip normalu....na jei nenoriu keistis,tai jis įdeda man bent paragauti ką jis valgo į mano lėkštę.
Kai susitinki su svetimu žmogum-aišku tas keistimasis be ryšio būtų. Man patiko dukros požiūris į tokius dalykus-sąskaitą apmoka tas,kuris turi pinigų...klausiu-o jei abu pinigų neturit..na sako,tada neinam į kavinę, einam pasivaikščioti.
Pas mane būna kartais dalykinai susitikimai, kai susitinkama kavinėj,ir pašnekovas būna vyriškos giminėss. Mano amžiaus vyrai blogai jaučias jei moteris už save moka.Todėl tokiais atvejais manau motetris neturi mokėti,bet pasirūpinti,kad ta sąskaita būtų minimali, o dėl kelių eurų manau niekas nebankrutuos.
Atsakyti
QUOTE(Arival @ 2016 08 12, 10:18)
O mes su vyru dažnai užsisakom kavinėj skirtingus patiekalus,ir pusę suvalgę pasikeičiam, man kažkaip normalu....na jei nenoriu keistis,tai jis įdeda man  bent paragauti ką jis valgo į mano lėkštę.
Kai susitinki su svetimu žmogum-aišku tas keistimasis be ryšio būtų. kėti,bet pasirūpinti,kad ta sąskaita būtų minimali, o dėl kelių eurų manau niekas nebankrutuos.

Pilnai sutinku, ir mes taip darom. O ka kiti pagalvos - mums nerupi. Gali akis issibadyti jei jiems trukdo.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 12, 10:03)
Yra taip buvę man ir ne kartą, bet paprašai ir atskiros lėkštės tokiu atveju, ar patiekalas būna porcijomis išdalintas (tarkim pica). Bet esu mačius varijantą kai atnešė du skirtingus mėsos patiekalus porai, tie valgė valgė, paskui šast lėkštes susikeitė ir valgo toliau smile30x30.png Nu ką aš žinau, namie gal ir nieko tokie etikos reveransai, bet kavinėj...

Vaje paprasciau i viska ziurek. Kavinej, tik pamanykit. Nu nebent labai jau prabangus restoranas ax.png
Tuo labiau, jeigu porele. Buciuotis ir oralini daryti labai jau higieniska, o bulve paimt is kito lekstes fui biggrin30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Arival @ 2016 08 12, 11:18)
O mes su vyru dažnai užsisakom kavinėj skirtingus patiekalus,ir pusę suvalgę pasikeičiam, man kažkaip normalu....na jei nenoriu keistis,tai jis įdeda man  bent paragauti ką jis valgo į mano lėkštę.
Kai susitinki su svetimu žmogum-aišku tas keistimasis be ryšio būtų. Man patiko dukros požiūris į tokius dalykus-sąskaitą apmoka tas,kuris turi pinigų...klausiu-o jei abu pinigų neturit..na sako,tada neinam į kavinę, einam pasivaikščioti.
Pas mane būna kartais dalykinai susitikimai, kai susitinkama kavinėj,ir pašnekovas būna vyriškos giminėss. Mano amžiaus vyrai blogai jaučias jei moteris už save moka.Todėl tokiais atvejais manau motetris neturi mokėti,bet pasirūpinti,kad ta sąskaita būtų minimali, o dėl kelių eurų manau niekas nebankrutuos.

Dukros poziuris naivokas. Idomu kaip butu jei vyrukas pinigu vis "neturetu" o moteris moka ir moka vis... Man nepatiktu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 12, 10:29)
Vaje paprasciau i viska ziurek. Kavinej, tik pamanykit. Nu nebent  labai jau prabangus restoranas  ax.png
Tuo labiau, jeigu porele. Buciuotis ir oralini daryti labai jau higieniska, o bulve paimt is kito lekstes fui  biggrin30x30.png
Papildyta:

Tai jeigu tau nuosavas miegamasis ir jo reikalai su artimu žmogum yra tas pats kaip nekultūra viešoj vietoj, tai tu ir laižykis kavinėse ir oralinį daryk, jeigu skirtumo nejauti. Nu kai palygina kartais...
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 12, 11:47)
Tai jeigu tau nuosavas miegamasis ir jo reikalai su artimu žmogum yra tas pats kaip nekultūra viešoj vietoj, tai tu ir laižykis kavinėse ir oralinį daryk, jeigu skirtumo nejauti. Nu kai palygina kartais...

Tu apie higiena snekejai o ne apie kultura viesoj vietoj.
Atsakyti
Pažymiu, kad mes kalbam apie pasimatymus, t.y. kai žmonės susitinka pirmą/ antrą kartą ir dar abipusiai galvoja, ar bus vėlesnių kartų. Amžius pvz. > 30 m.
Tikriausiai likau nesuprasta, kai nepasiūliau paragauti smile30x30.png

Įdomios būtent tokios nuomonės. Dėl bendravimo su šeimos nariais ar draugais kita kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiminga_: 12 rugpjūčio 2016 - 10:58
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 12, 09:03)

pfff biggrin30x30.png , nematau cia nieko smerktino. gi ne rankom maista eda is bendro bliudo restorane. kulturingai gi susikeicia ir valgo

QUOTE(laiminga_ @ 2016 08 12, 10:55)
Pažymiu, kad mes kalbam apie pasimatymus, t.y. kai žmonės susitinka pirmą/ antrą kartą ir dar abipusiai galvoja, ar bus vėlesnių kartų. Amžius pvz. > 30 m.
Tikriausiai likau nesuprasta, kai nepasiūliau paragauti smile30x30.png

Įdomios būtent tokios nuomonės. Dėl bendravimo su šeimos nariais ar draugais kita kalba.

jei vyrukas seksovas ir man patinka, tai negaila butu , netgi romantiska biggrin30x30.png . bet jei atejo kazkoks belekok, ir galvoji kad antro karto nebus, tai fek, nemalonu butu
Atsakyti