Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

QUOTE(Hmmm... @ 2016 07 22, 11:51)

Kiekvienam savi malonumai. Kiekvienam savi gyvenimo tikslai. Kai kurie iš darželio ir smėlio dėžės niekada neišauga.
Juokiasi tas, kas gyvenimą nugyvena laimingas smile.gif

Jei nori gyvenime buti laimingu, tai neprisidarai neapykantos savo adresu. Yra labai nesunku kito gyvenima padaryt nelaimingu.

"Panasu kad IDOMUCIA pats buvo negailestingai ismestas i srota"

Taip pradzioje atrode, bet tik pradzioje. Butent svarbu suvokti situacija greiciau nei kita puse.
Kai gyveni del kitu zmoniu tai suteikta laisve gali atrodyti, kaip ismetimas. Bet jei greit persiorientuoji, tai ismetimas is vergijos jau nera tokia tragedija.

Gal tragedija, kad vergai po to iesko kito vergvaldzio, bet tai jau atskira istorija
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 22, 13:31)
Jei nori gyvenime buti laimingu, tai neprisidarai neapykantos savo adresu. Yra labai nesunku kito gyvenima padaryt nelaimingu.

Kai gyveni del kitu zmoniu tai suteikta laisve gali atrodyti, kaip ismetimas. Bet jei greit persiorientuoji, tai ismetimas is vergijos jau nera tokia tragedija.

Gal tragedija, kad vergai po to iesko kito vergvaldzio, bet tai jau atskira istorija

Mano laimės kito psichologinės problemos neįtakoja. Gali tam tikram laikui sukelt nepatogumų, tačiau iš esmės laimės jausmo negali panaikint. O išsilaisvinimas nuo santykių su žmogumi, kuris yra emocionaliai nestabilus, realiai gali tik padidinti pasitenkinimą gyvenimu, bet ne jį panaikinti.
Neapykanta yra iš esmės tik pačio neapkenčiančiojo problema. Ir jei jis to nesupranta, tai yra dviguba tragedija. Taip, toks deformuotas individas, gali laikinai apkartinti aplinkinių gyvenimą, tačiau nuo tokių kenkėjų iš esmės nėra sunku apsiginti. Gaila tik, kad ne visi tam turi žinių ir drąsos.

Kai gyveni dėl savęs ir kartu su kitais žmonėmis, tada niekas tavęs iš niekur išmesti negali.

Gal tragedija, kai žmogus net ir po išbandymų nesugeba patapti sau pakankamu bei už savo sprendimus atsakingu, bet tai jau irgi - kita istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 liepos 2016 - 12:43
QUOTE(Hmmm... @ 2016 07 22, 12:36)
Taip, toks deformuotas individas, gali laikinai apkartinti aplinkinių gyvenimą, tačiau nuo tokių kenkėjų iš esmės nėra sunku apsiginti. Gaila tik, kad ne visi tam turi žinių ir drąsos.

Turi ziniu, kaip apsiginti nuo visokiu? Esi matyt genijus, vaziuok i Prancuzija ten daug sumokes spec tarnybos, nes jie pareiske, kad NESUGEBA apsiginti. O jie tai juk ne kokia moterele.

Daugiau zalos butent padaro isitikinimai, kad as galiu elgtis kaip noriu, nesiskaityti. Kaii jau isukama blogio spirale, tada nepadeda net labai protingi svarstymai.

Buna kai susiduriama su tikrais psichais ir nera kitos iseities, kaip kovot, bet daznai buna, kad kiti zmones tiesiog istumiami i beviltiskas situacijas ir tada jau praktiskai nera variantu.
Neverta prisidaryti problemu, tada ir laimingai buti paprasciau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 22, 13:49)
Turi ziniu, kaip apsiginti nuo visokiu?

Daugiau zalos butent padaro isitikinimai, kad as galiu elgtis kaip noriu, nesiskaityti.

Buna kai susiduriama su tikrais psichais ir nera kitos iseities, kaip kovot, bet daznai buna, kad kiti zmones tiesiog istumiami i beviltiskas situacijas ir tada jau praktiskai nera variantu.

Neverta prisidaryti problemu, tada ir laimingai buti paprasciau

Palyginot šūdą su pyragu smile.gif

Aš galiu negyvent su kuo noriu. Net jei kitas to ir nenori. Ir niekas neturi teisės manęs dėl to smerkti ar bausti smile.gif

Nu aš galvojau, kad mes kalbame ne apie realius psichinius ligonius. Nes jei apie juos, tada Jūs teisus (teisi?), su šitais pavojingiau gali būt. Nuo ligos priklausomai.

Tipiškas smurtautojo mentalitetas. Smurtautojas visuomet kaltina auką už savo elgesį. Bet - aš neturėsiu problemų, jei tu man jų nekelsi. O tai, kaip tu elgiesi, yra tik tavo atsakomybė ir tavo sprendimas.

Laimingai būti labai paprasta, kai išmeti iš savo aplinkos psichiškai nestabilius asmenis, nesugebančius adekvačiai reaguoti į gyvenimo įvykius ir pokyčius. Kuo toliau juos, kuo greičiau ir kuo griežčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 liepos 2016 - 12:58
QUOTE(Hmmm... @ 2016 07 22, 12:58)
Ir niekas neturi teisės manęs dėl to smerkti ar bausti smile.gif

Vaikiskas mastymas.
Teises kiekvienas nusistatome patys. Jus sau nusistatote ir tai va darote cia "Aš galiu negyvent"

Teisingai, juk sprendziate ka daryti. Gali jus apsaukti kuo nori, bet jus galite kreipti demesi ar nusispjauti i ju nuomone

Bet po to kiti sprendzia ka jiems daryti, ir va cia jau situacija keiciasi 180 laipsniu. Nes jiems irgi bus nusispjauti i jusu ivardijimus ir jie nusijuoks i jusu nuomone, kad jus neduodate jiems teisiu. Jie ir neprasys jusu tu teisiu jie jas prisiskirs. Ir jie ignoruos jus nuomne apie psichinius ir smurtautojus.

Nes jus pati zaidimo taisykles pakeitete i naujas "As galiu"

Tai jus galite ir jie JAU GALI. Tai taip elementaru...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 22, 14:16)
Jie ir neprasys jusu tu teisiu jie jas prisiskirs.

Ir jie ignoruos jus nuomne apie psichinius ir smurtautojus.

Nes jus pati zaidimo taisykles pakeitete i naujas "As galiu"

Tai jus galite ir jie JAU GALI. Tai taip elementaru...

Nu o tam jau yra institucijos ir kitos priemonės. Ir tik didybės manija sergantis bei tam tikrų sutrikimų turintis asmuo gali tikėti, kad yra nebaudžiamas ar kad tik jis vienas moka žaisti psichologinius žaidimus. Kaip sako liaudis - ir gudri višta kartais šikną nusidilgina biggrin.gif

Nuomonę mano gali ignoruoti kas nori ir kiek nori smile.gif Tai jų teisė smile.gif

Žaidimo taisyklės visuomet yra kiekvieno žmogaus galimybių ribose. Jei Jums patinka vergiškas gyvenimas, kuomet Jūsų pasirinkimo galimybes riboja kito žmogaus prievarta (kad ir kokia forma ji būtų pateikta), Jūs tokiuose santykiuose ir gyvenat, Jūs tokio santykio bei požiūrio tikitės ir iš kitų.

Nu matot, aš galiu priimti sprendimus dėl savo gyvenimo. Ir joks psichologiškai sutrikęs dundukas negali man to uždrausti. Tavo laisvė elgtis kaip nori, pasibaigia ten, kur prasideda mano laisvė. Ir tai taip pat yra elementaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 liepos 2016 - 13:29
QUOTE(Hmmm... @ 2016 07 22, 13:27)
Nu o tam jau yra institucijos ir kitos priemonės.

Instituciju galimybes yra realios bet ribotos kaip ir viskas. Institucijos efektyvios pries zmones kurie turi ka prarasti, bet visai neefektyvios pries tuos kurie neturi ka prarasti.

Kokie banditai vel turi savo trukumus ir gal kai kur didesnes galimybes. Bet kuriuo atveju mes negalim daryti ka norim.
Bet jei kitas zmogus sukuria tikrai nepakenciamas salygas tada pas mus atsiranda ir zymiai daugiau ryzto ir galimybiu ir jegu. Nes mes jau mazai turime ka prarasti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 22, 14:35)
Instituciju galimybes yra realios bet ribotos kaip ir viskas. Institucijos efektyvios pries zmones kurie turi ka prarasti, bet visai neefektyvios pries tuos kurie neturi ka prarasti.

Bet jei kitas zmogus sukuria tikrai nepakenciamas salygas tada pas mus atsiranda ir zymiai daugiau ryzto ir galimybiu ir jegu. Nes mes jau mazai turime ka prarasti

Žmogus visuomet turi ką prarasti. Net jei iš karto to ir nemato. Blogiausia, ką gali prarasti, dažnai plika akimi nematoma ir praranda tai žmogus ne dėl institucijų įsikišimo, bet dėl savo bukumo.

Vėlgi, tikiuosi kad mes nekalbame apie nepakaltinamus asmenis, turinčius medicinines diagnozes, ar apie kriminalinius elementus.

Jei kalbame apie santykius, tai niekas neverčia gyventi nepakenčiamomis sąlygomis. Kiekvienas mes renkamės - kaip gyventi, su kuo gyventi ir kada išeiti. Kiekvienas. Ir niekas negali manęs priversti pasilikti, jei aš norėsiu išeit. Ir aš negaliu priversti kito žmogaus pasilikt, jei norės išeiti jis. Aš galiu priimti jo sprendimą ir gyventi toliau. Arba galiu įsilipti į savigailos bei nulinės savivertės purvo vonią ir joje voliojantis bandyti ir kitą ten įsitempti, įsivaizduodamas, kad tokiu būdu vykdau iškreiptą teisingumą. Kiekvienas mes renkamės. Visą gyvenimą renkamės. Aš renkuosi laimę ir laisvę, Jūs renkatės psichologinį (ar kitą) smurtą. Ir kiekvienam mūsų su savo pasirinkimais gyventi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 22 liepos 2016 - 13:52
Hmmm ai kam ausinti burna su tokiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 22, 15:07)
Hmmm ai kam ausinti burna su tokiu irnesakyk.gif

Ai, kai nėr ką veikt visai, tai galima ir pasižaist bišk biggrin.gif Atostogų belaukiant biggrin.gif Kai nieko nesitiki, tai nieko ir neprarandi žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 07 22, 13:42)

Jei kalbame apie santykius, tai niekas neverčia gyventi nepakenčiamomis sąlygomis. Kiekvienas mes renkamės - kaip gyventi, su kuo gyventi ir kada išeiti. Kiekvienas. Ir niekas negali manęs priversti pasilikti, jei aš norėsiu išeit.

Visą gyvenimą renkamės. Aš renkuosi laimę ir laisvę, Jūs renkatės psichologinį (ar kitą) smurtą. Ir kiekvienam mūsų su savo pasirinkimais gyventi smile.gif

Jus visai nesuprantate skirtumu tarp pasirinkimo teises, ir atsizvelgimo i pasekmes. Kazkokie kliedesiai. Daugybe zmoniu negali issivaduoti is nelaisves o jus cia aiskinate, kad jus kazkokia antzmoge.

Jus galite rinktis tik galimybiu ribose, o ne noru ribose. Jus galit rinktis kelius kurie visai negarantuoja nei laimes nei laisves. Jei susidursit su rimtu smurtautoju, tai tapsit auka o ne gausite laisve. O jei kas renkasi smurta tai gal tai jo laime. Tigras visai laimingas ka pagaves ir sudraskes, o sudrasko paprastai laisvus gyvunus.

Tikrai neginciju to, kad reikia rinktis laisve, kad nereikia nusileisti kazkieno prievartai, bet galu gale nugali stipresnis, o ne tas kuris labiau norejo ar garsiai deklaravo.

Keistai nukrypa nuo temos kas apmoka saskaitas, net juokinga
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 22, 18:13)
Jus visai nesuprantate skirtumu tarp pasirinkimo teises, ir atsizvelgimo i pasekmes. Kazkokie kliedesiai. 

Daugybe zmoniu negali issivaduoti is nelaisves o jus cia aiskinate, kad jus kazkokia antzmoge.

Jus galite rinktis tik galimybiu ribose, o ne noru ribose.

Jei susidursit su rimtu smurtautoju, tai tapsit auka o ne gausite laisve. O jei kas renkasi smurta tai gal tai jo laime. Tigras visai laimingas ka pagaves ir sudraskes, o sudrasko paprastai laisvus gyvunus.

Tikrai neginciju to, kad reikia rinktis laisve, kad nereikia nusileisti kazkieno prievartai, bet galu gale nugali stipresnis, o ne tas kuris labiau norejo ar garsiai deklaravo.

Keistai nukrypa nuo temos kas apmoka saskaitas, net juokinga

Ne, nu tai jau seniai aišku, kad viską suprantate tik Jūs smile.gif

Nuo santykių prie vergovės peršokom? biggrin.gif Kokios nelaisvės ir kur jau ta daugybė žmonių. Aplink mane visi, kas turi noro ir sveiko proto, gyvena laisvėje.

Savo galimybių. Bet jau tikrai ne Jūsų smile.gif

Vėl apie kriminalus mes čia? Nes aš tai apie santykius, o Jūs vis bandote į terorizmą ir baudžiaką kalbą nukreipt. Nes jei apie dviejų žmonių santykius mes, tai smurtautojas turi galią aukos atžvilgiu tik tol, kol auka jam tą galią suteikia. Ir galų gale nugali tas, pas ką galva, o ne kibiras ant pečių.

Jo. Bet pradėjom nuo tų, kurių vyriškumas visas prasideda ir baigiasi jų piniginėj. Ir kai moteris drįsta to "vyriškumo" nebevertint ir išeit, toks "vyras" nebeturi ką daryt, kaip tik pult. Gal ir ne veltui tokie susiranda vištas, kurių fantazijos užtenka tik tam, kad piniginei numirus iš paskos į kapo duobę pult... smile.gif
Atsakyti