Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 10:55)
Negalite nieko garantuoti, nes nematote mūsų, nežinote mūsų šeimos. Aš labai išlepinta savo vyro blush2.gif  tongue.gif

nors viena patenkinta , po vedybu
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 07 20, 11:28)
nors viena patenkinta , po vedybu

Man irgi patenkinti zmones imponuoja. Gal jiems ir pasisekee, bet dazniausia jie patys yra protingi bei zino ko nori.
O tie nepatenkinti, tai dazniausia patys su problemomis ir dar nesiorientuoja realybeje.

Sakysim temos klausima "kas apmoka saskaitas" as pakelciau vienu lygiu auksciau:
" O kiek jums gyvenime tai svarbu?"

Po to sektu sekantis momentas: "Ar sugebate taip apmoket saskaitas kad kitas nesijaustu skolingas"

Nes jau ne karta diskusija nukrypo i poras kur kazkas moka islaiko, bet kitas jauciasi kaip antrarusis.

Ir viskas baigsis nuvalkiotu klausimu:
"Koks jusu supratimas apie santykius?" Ar tai basalygiskas kito zmogaus pasirinkimas kaip antros puses kur VISKAS BENDRA, ar tai laikina naudinga ukine sajunga, kuri grista NAUDA (seksas finansai vaiku auginimas, rezentacija visuomeneje, bendro ukio privalumai.

Viskas prie to pacio eina
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 19, 23:36)
Viskas ok, bet ar apart valgio ir kambariu tvarkymosi daugiau nieko jusu gyvenime nera ?
Pvz rytoj vaikas eina i gimtadieni, vaziavau pirkti dovanos ( 1.50 val. )...,

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 20, 12:37)
Man irgi patenkinti zmones imponuoja. Gal jiems ir pasisekee, bet dazniausia jie patys yra protingi bei zino ko nori.
O tie nepatenkinti, tai dazniausia patys su problemomis ir dar nesiorientuoja realybeje.

Sakysim temos klausima "kas apmoka saskaitas" as pakelciau vienu lygiu auksciau:
" O kiek jums gyvenime tai svarbu?"

Po to sektu sekantis momentas: "Ar sugebate taip apmoket saskaitas kad kitas nesijaustu skolingas"

Nes jau ne karta diskusija nukrypo i poras kur kazkas moka islaiko, bet kitas jauciasi kaip antrarusis.

Ir viskas baigsis nuvalkiotu klausimu:
"Koks jusu supratimas apie santykius?" Ar tai basalygiskas kito zmogaus pasirinkimas kaip antros puses kur VISKAS BENDRA, ar tai laikina naudinga ukine sajunga, kuri grista NAUDA (seksas finansai vaiku auginimas, rezentacija visuomeneje, bendro ukio privalumai.

Viskas prie to pacio eina

Svarbiausia yra apmoketos saskaitos apskritai. kas apmoka - jau mazesnes svarbos klausimas biggrin.gif
Kad zmones nesijaustu skolingi tam ir yra darbu pasidalinimas. Jeigu negali apmoketi, tai gal gali padaryt kazka nematerialaus, o reikalaujancio laiko sumanumo ir energijos... Nors neisivaizduoju kaip reiktu moketi uz kazka kad kitas jaustusi kaltas. Kaisioti po nosim kvitus? Cia greiciau tas nemokantysis jaucia kompleksa ir nesuoranta kad padarydamas materialiai neapciuopiama darba realiai padaro kartais daugvdaugiau.
Atsakyti
kazkada per pasimatymus pasisiuliau savo dali sumoket. sutiko. paskui jau gyvenom kartu, tai as mokedavau busto kredita, komunalinius, uz atostogas. palaipsniui gavosi, kad as tipo daugiau uzdirbu, tai uz maista ir skalbimo/valymo priemones turiu moket. paskui gavosi, kad internetinese pardese pigiau pirkti rubus batus, tai kai sau uzsakinesi, tai ir man uzsakyk - apmokejimas is mano kreditines. ir galiausiai nusprendziau, kad ir sekso man per mazai.
dabar gyvenu viena ir turiu daug pinigu smile.gif

o bendrai kalbant - jei patinkantis vyras suskregino kavos puodeliui, tai reik turet omeny, kad vaika augindama maldausi pinigu pedkelnems ir isgirsi atsakyma - kiek gi tu pedkelniu tau reikia?
Atsakyti
Kaip visada nusiblevyzgojama uz ribu .bet jei gryztant prie esmes -man kaip vyrui kai susimoka moteris pasimatymo pabaigoje -kad kazkas ne taip rolleyes.gif ,pasijauciau nuvertintas schmoll.gif ir jei kvieti kazka kazkur tai ir apmoki ta draugija jei tai draugiskas dalykiskas dalykas su draugu tai apmoki arba jei jam reikia tai jis apmoka kazka bent ...
dar gerai kad termosiuka is namu neatsinesa i kavine lotuliukas.gif o siaip koks skirtumas jei abiem gerai kartu -nors ir nemoka potfik irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 20 liepos 2016 - 19:46
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 20, 07:20)
TOSK, labai jums pritariu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(kin @ 2016 07 20, 18:28)
o bendrai kalbant - jei patinkantis vyras suskregino kavos puodeliui, tai reik turet omeny, kad vaika augindama maldausi pinigu pedkelnems ir isgirsi atsakyma - kiek gi tu pedkelniu tau reikia?

Kadangi niekuomet nebuvau neigali (t.y. esu dirbanti ir uzdirbanti), tai kartais pasikviesdavau savaji kur nors ir tuo paciu apmokedavau saskaita. O kai jis kviesdavo, jis ir apmokedavo. Ir nieko. Kai teko ilgiau pabuti motinystes atostogose, mb atseikedavo pinigu daugiau nei reikedavo. Niekada nesu is jo isgirdusi priekaistu del pinigu leidimo. As net kartais pajuokaudavau pasiemusi jo bankine kortele, ar nebijo, kad gryziu su naujuteliu auto lotuliukas.gif Po sia diena jauciuosi mylima ir lepinama wub.gif Kaip ir as po sia diena ji palepinu taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 20 liepos 2016 - 19:59
QUOTE(Tosk @ 2016 07 20, 19:49)
As net kartais pajuokaudavau pasiemusi jo bankine kortele, ar nebijo, kad gryziu su naujuteliu auto lotuliukas.gif

Jei brangusis koks verslininkas tai nenubiednes ir nuo naujo automobilio. O siaip tai kredito limitai uzdirbanciam vidutine alga sakysim 2000 euru po mokesciu tera tik 2000-5000 euru. tai nelabai iseitu nusipirkti nauja auto.

Netaupus zmogus smulkmenoms gali issvaistyti kur kas stambesnes sumas po truputi. Beda jei su tokiu tenka gyventi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 20, 19:11)
Jei brangusis koks verslininkas tai nenubiednes ir nuo naujo automobilio. O siaip tai kredito limitai uzdirbanciam vidutine alga sakysim 2000 euru po mokesciu tera tik 2000-5000 euru. tai nelabai iseitu nusipirkti nauja auto.

Netaupus zmogus smulkmenoms gali issvaistyti kur kas stambesnes sumas po truputi. Beda jei su tokiu tenka gyventi.

Na mes gyvenimu nesiskundziam 4u.gif Automobiliai gali buti perkami ir be kredito.

Taupumas su protu gerai, bet gyventi vien tik spaudziant... neee...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 07 20, 20:25)
Na mes gyvenimu nesiskundziam 4u.gif Automobiliai gali buti perkami ir be kredito.

Taupumas su protu gerai, bet gyventi vien tik spaudziant... neee...

Mums tenka taupyti, pasiieskome pigesniu variantu, jei per branguu tai atsisakome.
Sakysim ruosiames vel pasivazinet, tai galvojau gal pro sali sustoti pasikelti i 3000km auksti paziuret ledyno. Bet uzsikelimas vienam zmogui 80 sveicarijos franku - dviems 150 euru - nu kazkaip gaila us poros valandu malonuma.
Manau visiems yra ribos kur pagalvoji ar verta. Jei sukiesi vietose kur kainos dideles tai reikia labiau galvot, o jei kur kainos mazos tai gali islaidaut neziuredamas.

Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 09:46)

.....Tai reiskia, kad jeigu per tas dvi valandas, kol as domiuosi ir renkuosi grazia patalyne seimos lovai, vyras gali papildomai uzsidirbti 100 eur , o as papildomai 100 eur galiu uzsidirbti per 2 dienas, tai neracionalu is principo keisti situacija ? Tik vardan tolygaus darbu paskirstymo ?

QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 11:30)
Vyras galetu ne dirbti daugiau, o skirti daugiau demesio darbui . Tai skirtingi dalykai.
Mes uzdirbame panasiai. Jis siek tiek daugiau ( nes vyrams daugiau moka tiesiog  cool.gif  ). Mano darbas yra daug sudetingesnis negu jo , beje.  unsure.gif .
Na  matau beviltiska cia aiskinti, nes tikrai ar jus cia  trolinate, arba mano mineta problema su tekstais .

Hmmm... ir jus dar patys namie kazka darote? Sprendziant is parasyto komentaro, vyras uzdirba 8000 eur per men, tad galima ir tarnaite kokia pasisamdyt, nors matyt labai taupus esat, nes uzdirbdami tokius pinigus dar visdelto sedit prie PC ir bandot rasti pigesniu batu. biggrin.gif O dar turint omeny kita komentara, kad jis tik siek tiek daugiau uzdirba, tai jusu atlyginimas irgi ganetinai nemenkas. Siaip man dar vienas klausimas del tu finansu kyla, tai kiek daugiau noretumet, kad jusu vyras uzdirbinetu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 07 20, 20:42)
u .bet jei gryztant prie esmes -man kaip vyrui kai susimoka moteris pasimatymo pabaigoje -kad kazkas ne taip  rolleyes.gif ,pasijauciau nuvertintas  schmoll.gif

O paskui kai kurie vyrai (netaikau asmeniškai) skundžiasi, kad į juos moterys žiūri tik kaip į bankomatus biggrin.gif Nu kaip patys jaučiasi, taip į juos ir žiūri matomai smile.gif
Atsakyti