Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmoka sąskaitas?

QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 20, 10:39)
Jeigh moteris vyrui renka ir perka rubus tai cia vyriskumu nekvepia nei pro kur. Mesk lauk toki mamyciuka biggrin.gif

bet jei abiems gerai? jai patinka mamos rolė, jis nori partnerės mamos-tai viskas ok.
Nors galiu beveik garantuoti, kad po n metų ta mama staiga panorės tapti MOTERIM ir tada ims keikti, kaip čia jos tas vyras toks nieko negebantis mėmė. Nors pati bus iš jo tokį padariusi.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 10:41)
mama staiga panorės tapti MOTERIM

Mamos ir yra moterys.

Jei ka tai sutuoktiniu santykiai daznai turi elementu mama sunus ar tevas dukra. Nereikia taip visko bijot
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 10:55)
Ne tame esmė. Esmė prioritetuose, poreikyje, noruose, pojūčiuose. Jūs gyvenate vienaip, kiti kitaip.  Kas jums kančia, kitam malonumas, ir atvirkščiai.

Tavo prioritetas yra tik gerai atrodyt. Tuscia ir leksta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 20, 11:39)
Jeigh moteris vyrui renka ir perka rubus tai cia vyriskumu nekvepia nei pro kur. Mesk lauk toki mamyciuka biggrin.gif

Oi ne, geriau jis tegu pinigus man uždirba tuo metu. Man malonumas parinkti jam ir sau tongue.gif Negi aš turiu plėšytis, o jis rūbus rinksis per tą laiką iš n parduotuvių, kad neatrodytų kaip koks white and nerdy? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2016 07 20, 11:30)
Kur parasyta , kad VISA diena ? As baigiu darba daug anksciau ( apie  tai irgi  rasiau, tiksliau rasiau, kad anksciau pradedu darba, na tai jeigu viskas ok su tekstais , tai galima suprasti, kad ir baigiu anksciau  cool.gif  ).
Vyras galetu ne dirbti daugiau, o skirti daugiau demesio darbui . Tai skirtingi dalykai.
Mes uzdirbame panasiai. Jis siek tiek daugiau ( nes vyrams daugiau moka tiesiog  cool.gif  ). Mano darbas yra daug sudetingesnis negu jo , beje.  unsure.gif .
Na  matau beviltiska cia aiskinti, nes tikrai ar jus cia  trolinate, arba mano mineta problema su tekstais .

Kazkaip liudna kad noredama nudirbt antra etata namuose turit keltis anksciau i pirmaji darba. Aukojat savo miega ir sveikata kol vyras parpia i usa ir karta i savaite iskepa zuvi
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 07 20, 11:41)
bet jei abiems gerai? jai patinka mamos rolė, jis nori partnerės mamos-tai viskas ok.
Nors galiu beveik garantuoti, kad po n metų ta mama staiga panorės tapti MOTERIM ir tada ims keikti, kaip čia jos tas vyras toks nieko negebantis mėmė. Nors pati bus iš jo tokį padariusi.

Negalite nieko garantuoti, nes nematote mūsų, nežinote mūsų šeimos. Aš labai išlepinta savo vyro blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 11:53)
Oi ne, geriau jis tegu pinigus man uždirba tuo metu. Man malonumas parinkti jam ir sau tongue.gif Negi aš turiu plėšytis, o jis rūbus rinksis per tą laiką iš n parduotuvių, kad neatrodytų kaip koks white and nerdy? ax.gif

Kitoms malonumas uz vyra viska daryti. Ir kaip paskui vyrui vestis i lova moteri, kuri tip top kaip jo mama... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 20, 11:52)
Tavo prioritetas yra tik gerai atrodyt. Tuscia ir leksta.

O tai turėčiau prioritetu statytis savo blogą atrodymą? biggrin.gif Ačiū, pasilikite tai sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 20, 12:54)
Kazkaip liudna kad noredama nudirbt antra etata namuose turit keltis anksciau i pirmaji darba. Aukojat savo miega ir sveikata kol vyras parpia i usa ir karta i savaite iskepa zuvi

Kodel turiu ? Grafikas toks ...

Ar manone kad specialiai anksciau ateinu i darba biggrin.gif .
Vaiku darzelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 20 liepos 2016 - 11:01
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 10:56)
O tai turėčiau prioritetu statytis savo blogą atrodymą? biggrin.gif Ačiū, pasilikite tai sau smile.gif

O kam krastutinumai? Aš ir gerai atrodau (ne, nepretenduoju į grazuoles) ir dirbu įdomų darbą ir uzsidirbu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 11:56)

Ne bloga , o protinga turetum statytis prioritetu. Nes dabar nuolatinis mirkimas internetinese paeduotuvese ne is toli taip neatrodo. biggrin.gif vietoj to galetum produktyviau dirbti ir uzsisirbti tiek kad nereiktu dvi savaites ieskot keliais eurais pigesnes maikutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 07 20, 12:06)
Ne bloga , o protinga turetum statytis prioritetu. Nes dabar nuolatinis mirkimas internetinese paeduotuvese ne is toli taip neatrodo. biggrin.gif  vietoj to galetum produktyviau dirbti ir uzsisirbti tiek kad nereiktu dvi savaites ieskot keliais eurais pigesnes maikutes biggrin.gif

??? o kur aš rašiau dėl pigumo? doh.gif
viskas, sugedęs telefonas gaunasi, komentuojate kitų postus ne pagal tai, ką jie rašo, o pagal tai kaip jums atrodo. Tada kalba su jumis baigta. Arba skaitykite labai atidžiai viską iš naujo
Atsakyti