Rodau savo garstyčių šiltnamį, vis nežydi, jau kantrybės mažai, kaži, ar sužydės savaitės laike, nes jau norėtųsi pomidorus sodinti
šiltnamis.jpg 133,59KB
0 Parsiųsta kartų
Rodau savo garstyčių šiltnamį, vis nežydi, jau kantrybės mažai, kaži, ar sužydės savaitės laike, nes jau norėtųsi pomidorus sodinti
šiltnamis.jpg 133,59KB
0 Parsiųsta kartų
Grožis. Tai nelaukite žydėjimo, po šalnų sodinkite pomidorus
Ačiū, "grožis" dėkoja
Bet aš jau nebesėsiu daugiau pavasarį, geriau iš rudens, nes labai labai dabar gaila, kad pasilikau vos metrą vietos ridikėliams ir špinatams, taip gražiai užaugo, bet mūsų šeimynai maža... arba tik vieną šiltnamio pusę reikia aukoti, nes dabar nei krapų,nei salotų neužauginau.
Mano ridikėliai, žinau, ne į temą, bet paspalvinsiu temą:
ridikai.jpg 130,6KB
0 Parsiųsta kartų
Oi mano siltnamis lygiai toks pat! Pasidalinkit patirtimi kaip apsodinate? Ku agurkai, paprikos, pomidorai geriau? Kaip su pririsimu?
Pernai tik šiltnamį pasistatėm, tai irgi daug klausimų buvo.
Pomidorus sodinau ( jei žiūrėti į nuotrauką) visoje kairėje eilėje. Dešinėj eilėj gale, prie langelio dar keletas daigų pomidorų, o tada artyn link įėjimo - paprikos, visai prie įėjimo - agurkai.
Nelabai pasiteisino tokia "tvarka"
Agurkai labai užstojo keliuką, nes išsikerojo į visas puses, tikrai neverta jų prie įėjimo sodinti. Šiemet sodinsiu pačiame gale iš abiejų pusių prie lango - tegul kerojasi ten ir pinasi tarpusavyje.
O viską rišau tik raiščiais, jokių kuolų pomidorams nesmeigiau, nors gal vertėtų, nes keli daigai, kur buvo virvė iš vytelių - nutrūko ir nulūžo. Su sintetiniu raiščiu visi daigai puikiai atsilaikė, bet, na, tabalavosi truputį, jei supranti, ką noriu pasakyt.