Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 17, 23:41)
Jei anie sutvėrimai tokį džiaugsmą atneša, tai ... Ačiū laugh.gif

Prašom, nėr už ką biggrin.gif
kiekvienam savo smile.gif

Kaip gerai, kad neskubėjau su sėja. Žiūriu, dar visą savaitę saulės neprognozuoja.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 09:44)
kiekvienam savo smile.gif

Taigi, kad tas kiekvienas, kurs katinams neabejingas, nelabai suvokia, kad užkrauna bėdą kaimynams. Prie pavadėlio ar kieme ant grandinės ( voljere) nelaiko, ar ne? mirksiukas.gif

Visai nesmagu turėt tokių svečių kieme ir šiltnamy.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 kovo 2017 - 09:59

Mano draugė kambaryje gyvena. Aplink tik dideli senukai koviniai katinai tai baisu mergytę išleist.. nors du kaimyniukai butuose augę tai kaime labai gražiai elgiasi. Kultūringi toki. Turi savo dėžutes net kiemuose pas save. Su jai jokių problemų mums. Vienas mėgsta antsavo šiltnamio gulėt. Bet tik savo. Kitur nelipa. Šiaip savo kiemuose labiau būna. Juodukas tai ateina dešriuko pasiprašyt nuolat,pasitinka,kiap ciūcikas koks tik meilesnis. Bet augalai nėra nukentėję niekad kieme. Vat koki kaiminiai kainpraeina,tai ten jau jooo,ir kvaps lieka po jų. Miestiečiai kaunasi už teritoriją,veja juos,tai ant tų dviejų pykc negali.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 09:44)
Kaip gerai, kad neskubėjau su sėja. Žiūriu, dar visą savaitę saulės neprognozuoja.

Iš tikrųjų nereikia skubėti, kiekvienais metais kovą saulės būna mažai. Aš su kai kuriais paskubėjau, tai dabar turių tąsytis į šiltnamį, jau ir persodinti kai kuriuos reikia, tai tąsymosi tikdaugėja ir jis sunkėja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2017 03 18, 10:34)
Bet augalai nėra nukentėję niekad kieme.

Iš aš nepastebėjau, kad lauke katinai ką blogo būtų padarę smile.gif
Papildyta:
Dar klausimas, ar izumrudnas jablokas būna bulvialapis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 18 kovo 2017 - 13:49
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 18, 14:49)

Dar klausimas, ar izumrudnas jablokas būna bulvialapis?  smile.gif

kiek pamenu lyg ne?
Atsakyti
Izumrudnas jablokas ne bulvialapis rolleyes.gif
Kalbant apie katinukus, tai pernai turėjau bėdos su kaimynų pūkiais, mat anys įsigudrino pas mane darže tupyklą atsidaryt - lysvės pakeltos, žemė puri, tik davai.... Teko barikadas statyt, lysves šakom , pagaliais apdėliot, vienžo bardaką padaryt... pikta buvo, nes ir morkas turėjau atsėti - išarė. Šiaip esu tolerantiška katinų migracijai per kiemą, nes ir teigiamų aspektų tame galima įžvelgti kaip tarkim pelių popuiacijos mažinimas, bet tik tol kol nepradeda š.... darže biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 18, 17:49)
Izumrudnas jablokas ne bulvialapis  rolleyes.gif

Ačiū, nes rodos bulvialapiai lapeliai auga. Iš karto pasėjau dar ir kitą, iš kitų sėklų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 18, 09:58)
Taigi, kad tas kiekvienas, kurs katinams neabejingas, nelabai suvokia, kad užkrauna bėdą kaimynams.

tai labai priklauso nuo erdvės ir nuo kaimynų. Pas mus kaimynai džiaugiasi. Be to, kai plotai dideli, jokios žalos jokie katinai nepalieka - migruoja per daržus ir koks desėtkas svetimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 kovo 2017 - 20:50
QUOTE(saintlina @ 2017 03 18, 20:45)
tai labai priklauso nuo erdvės ir nuo kaimynų. Pas mus kaimynai džiaugiasi. Be to, kai plotai dideli, jokios žalos jokie katinai nepalieka - migruoja per daržus ir koks desėtkas svetimų.

Čia, žinokis, katinų savininkams taip atrodo, o paskaityk kitas temas. Metai iš metų klausia, kokiomis priemonėmis svetimus katinus išbaidyt. Jei ką, baidau ir aš, stipria srove vandenuko. Bet jau kaupiasi noras valerijono papilstyt savininkų daržuose ar šiltnamiuose.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 18, 21:30)
Čia, žinokis, katinų savininkams taip atrodo, o paskaityk kitas temas. Metai iš metų klausia, kokiomis priemonėmis svetimus katinus išbaidyt.

na tiap, kitų temų neskaitau. Bet bent jau pas mus išties svetimos vištos kur kas dažniau linksniuojamos nei katinai. Čia gal didesnė problema miestuose ar aplink juos, kur namų valdos nedidukės. O kai aplink laukai ir miškai, ir daržai hektarais skaičiuojami, net neatspėsi, kur galėjo koks katinas ką kapstyti.

ai, bet gal palikim tuos katinus ramybėj, grįžkim prie pomidorų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 kovo 2017 - 21:46
Jei katės Kilmingos , teisingai šeriamos , tai nevalgo nei augalų namie , nei kaime bėdų padaro ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 kovo 2017 - 22:02
QUOTE(Dusia37 @ 2017 03 18, 22:00)
Jei katės Kilmingos , teisingai šeriamos , tai nevalgo nei augalų namie , nei kaime bėdų padaro ...

O jeigu priglaudi benamį nekilmingą, tai jau ėda? Pas mane trys nekilmingos katės, viena kartais ką nors suėda, kitos niekada nieko neėdė per savo 10 metų smile.gif
Atsakyti