Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

bigsmile.gifgražuuuu
o jei tai kolekcinis ir vienintelis? unsure.gif

va va , kaip mums siandien su chocomato baby .  turejau 3 seklas , visas susejau, kolkas tik dvi isdygo. naujagimai visai dar,o mazoji  tik capt viena,   ir isrove, buciau  neatemus, tai gal ir suciaumojusi butu. nu neleidziu ant tos palanges, ale ji kaip kulka, kol persirenginejau salia, staigiai uzsoko ir capt . ikisau atgal nelaimeli , is panteros nasru atimta . kazi kas ten su juo bus.

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 17, 12:21)
bigsmile.gif gražuuuu
o jei tai kolekcinis ir vienintelis? unsure.gif

Jeigu šeimininkė žiopla, tai kicutė tikrai nekalta smile.gif
Atsakyti

na teip, ziopla boba negali isauklet 7 men  keturkojo kudikio nelakstyt, nesokinet, nesidomet pasauliu :P :D

Atsakyti
izoliavau savo žvėriuką. bent kol valgom būna ramu, stebi per stiklą ( savo noru ji ten, net vandens tur, ateina ir išeina kadanori. kol restartuosim- čia jos namai. Bet saugiau būtų augalus ten sudėt ir stiklą uždengt, lempas pajungt.Bet aš žiauri- daigiukus mamukui išvežiau o katas liko)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2017 03 17, 18:40)
izoliavau savo žvėriuką. bent kol valgom būna ramu, stebi per stiklą ( savo noru ji ten, net vandens tur, ateina ir išeina kadanori. kol restartuosim- čia jos namai. Bet saugiau būtų augalus ten sudėt ir stiklą uždengt, lempas pajungt.Bet aš žiauri- daigiukus mamukui išvežiau o katas liko)

Na gražu, kacams labai patinka visokios talpos, dėžutės. Daigams čia irgi būtų gerai. smile.gif Man tai norėtųsi nuolat stebėti daigelius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 17, 16:13)
<p>na teip, ziopla boba negali isauklet 7 men  keturkojo kudikio nelakstyt, nesokinet, nesidomet pasauliu tongue.gif biggrin.gif
</p>

Ten aš apie save... Lusasita, parodykit tą savo mažylį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 17 kovo 2017 - 19:00
tai vat aš irgi dar nesutariu su namiškiais, sakau- tegu pabūna ne akvariumas, ne terariumas,o plencariumas, ale rupkės, nesutinka dar vis...gal įkalbėsiu, dar vis viltį turiu....
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 17, 16:13)
<p>na teip, ziopla boba negali isauklet 7 men  keturkojo kudikio nelakstyt, nesokinet, nesidomet pasauliu tongue.gif biggrin.gif
</p>

Gal ne žiopla ir ne boba, bet suvaikėjimu tai stipriai kvepia laugh.gif Ai, man tai svetimų daigų negaila, jei tik pačiom šeimininkėm katinai svarbiau. Ale šiaip cekavumas, kam tada sėt, augint, jei galima katino neerzint ir tiesiog nusipirkt daigų turguj ar mugėj biggrin.gif
Atsakyti

arba dar galima daryt, kaip  pacioms geriau :P

Priedas  nieko nedariau.jpg   78,25KB   0 Parsiųsta kartų

cia  ne i tema, paprikas priziuri :)

senoji Nika, gi pomidoru sargiene buvo. ir sita uzaugs . ir pomidorai ant palangiu zaliuos :)

Atsakyti

O tai seniukės nebeturit jau ? Mūsiškė tai krapštytinė,nuo stogo,iš vynuogės  pamestinukė. Poros savaitėlių kaži ar buvo. Su daigrliais tai nežino ką darut,ir nukanda ir iškasa ir išverčia. Total košmar. Pas mamą ramu tai aš tik sudaiginu ir išvežu.taip kad daigų gurėsim savo. Tik kad mamuks pats sėjo. Urmu beveik. Tai nedaug rūšių bus 😢

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 17, 19:04)
Ale šiaip cekavumas, kam tada sėt, augint, jei galima katino neerzint ir tiesiog nusipirkt daigų turguj ar mugėj  biggrin.gif

čia gali suprast tik tas, kas katę namie turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 17, 23:13)

Jei anie sutvėrimai tokį džiaugsmą atneša, tai ... Ačiū laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 kovo 2017 - 00:05
QUOTE(saintlina @ 2017 03 17, 23:13)

as siemet pirmi metai kaip kate ir daigus auginu kartu. kolkas tiesiog neleidziu kates i ta kambari kur daigai, gerai kad ji sukalbama biggrin.gif
Atsakyti