Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(daimura @ 2017 03 08, 21:00)
nejuokauk taip žiauriai  mirksiukas.gif

o tau jų gaila?mažum reik? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 20:57)
vadinasi,jį ,dar skilčialapių stadijoj,nukirs juodoji kojelė rolleyes.gif

ėėė, kas čia per erezijos? blink.gif Gal tau čia bus ypatingo skonio pomidoras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2017 03 08, 19:46)
Sakykit kokiuose maisuose auginat?

Nuo durpių substrato , 20l.

Dėl Orlinyj kliuv - ir man jie pasirodė neišraiškingo skonio, bet mišrainei puikiai tiko, nes tikrai daugiau miltingi nei sultingi. Įdėjus grietinės, druskytės viskas su tuo skoniu būna gerai. smile.gif Aš nemėgstu, kai supjausčius, pomidorai paleidžia sultis ir gaunasi tokia pliurzelė. Ir man jų forma graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 21:16)
ėėė, kas čia per erezijos?  blink.gif  Gal tau čia bus ypatingo skonio pomidoras  bigsmile.gif

na per ilgus sėdėjimo šitoj temoj metus,jau išmokau atsirinkti,kurių pomidorienių skonis atitinka manąjį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 21:51)
na per ilgus sėdėjimo šitoj temoj metus,jau išmokau atsirinkti,kurių pomidorienių skonis atitinka manąjį tongue.gif

ale gal dziedui bus dangiško skonio smile.gif
pas rusaites kažkada topuose buvo. Nu ne veltui gi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 21:59)
ale gal dziedui bus dangiško skonio smile.gif
pas rusaites kažkada topuose buvo. Nu ne veltui gi.

dzin man ax.gif tegu džiaugias ,kad lietuvaitę turi...ir derinasi prie lietuvaičių pomidorienių top'ų biggrin.gif
Atsakyti

Kas per juodos kojelės daigus naikint žada- greičiau kreivos rankelės! Niu niu niu,dantų nešiept ir daigų neliest. Gerą daiktą augina ir dejuoja keistuoliai...

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 20:22)
beje,orlinyj kliuv vertas dėmesio?

Pastebėjimas toks. Jie skanus tik augantys saulėje. Tada nesa net i roziu aromata. Tada atsiranda skonis. Ne saulėje ir trukstant kalio magnezijos jie buna beskoniai. Tik tiek, kad ju velniskai daug. Vieni is topiniu siltnamio darbininkeliu pas mane.
Papildyta:
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 03, 06:48)
O aš užsakiau Kibicų ir dar  girdėjau,

As ir kibicu prigriebiau. Ale ziuriu, jie gi zemaugiai. Ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2017 03 09, 08:02)
Pastebėjimas toks. Jie skanus tik augantys saulėje. Tada nesa net i roziu aromata. Tada atsiranda skonis. Ne saulėje ir trukstant kalio magnezijos jie buna beskoniai. Tik tiek, kad ju velniskai daug. Vieni is topiniu siltnamio darbininkeliu pas mane.
Papildyta:

nu jau nesakyk,kad ir šituos dėl sulčių augini....man kol kas Mazarinis čia neprilygstamas,nes jam sultyse nieko,nei drėgnumo,nei miltingumo,nei skonio netrūksta wub.gif
Tai jei lauke augint,tada taip...bet pažvelk,kad šiltnamy jie augesni...+jei tokis derlingumas ir tikrai bus neaukštas,galima drąsiai virš jo kito pomiko šakas perkelt...na ,vnž,kol pačios neauginom,nežinosim ,koks jis būna..Beje,jau sėjai juos?jei taip ,ar ir pas tave jie išstypėliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 kovo 2017 - 08:13
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 19:22)
lauke ar šiltnamy šitie buvo?bo aš lauke nerizikuosiu,o brangiausiasis nupirko sėklas ,tad nonri nenori teks augint...nebent kažkurioj stadijoj,jei netinkami šiltnamy,juos nudaigojus hmm.gif  flirt.gif

beje,orlinyj kliuv vertas dėmesio?

QUOTE(Mičiko @ 2017 03 09, 08:02)
Papildyta:

Aš pernai Orlinyj kliuv auginau. Ir pritarsiu Mičiko. Buvo du daigai, vienas vietoj, kur nuo namuko popiet krenta pavėsis, kitas labai gerai apšviestoj, saulėtoj vietoj. Pastarieji išaugo labai dideli ir tikrai neblogo skanūs. O kitas daigas užaugino nemažus vaisius, bet jiems išties trūko skonio - aš neblogai druskos pabarstydavau į pomidorienę.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 09 kovo 2017 - 09:59
QUOTE(Pou @ 2017 03 09, 09:52)
Aš pernai Orlinyj kliuv auginau.

blink.gif blink.gif blink.gif kiek tokių ant krūmo buvo?
Atsakyti

gonzikiuk, liepos pradzios fotke tik radau shapkos monomacho. tai neinformatyvu.  bet man tai patiko.  tiesa kampe igrustas   :) ir dar uzuomazgos

Priedas  shapka monomacha.jpg   191,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti