Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Lusasita @ 2017 03 08, 18:30)
siandien negalima, ane? kirmelu diena smile.gif  pasejau  41 veisle.

augs kaip dideli smile.gif netikiu aš tom nesąmonėm.
Atsakyti

as jau atsirinkau, kas auginta ir kas patiko :)  galbut kai kas  pernai ar uzpernai neparode viso grozio, tai dar bandau :)

o siaip...

shapka monomacha lygtais  uzpernai auginau. dideli skanus  raudoni, nemazai buvo :)

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 08, 19:05)

</p><p>shapka monomacha lygtais  uzpernai auginau. dideli skanus  raudoni, nemazai buvo smile.gif
</p>

lauke ar šiltnamy šitie buvo?bo aš lauke nerizikuosiu,o brangiausiasis nupirko sėklas ,tad nonri nenori teks augint...nebent kažkurioj stadijoj,jei netinkami šiltnamy,juos nudaigojus hmm.gif flirt.gif

beje,orlinyj kliuv vertas dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 19:14)
....gal tada iš principo šiandien pabandyt pasėt  keletą nebrangių  sėklų...na tam,kad pažiūrėt,ar greit sudygs,ar kirmėliai jų nesugrauš... bigsmile.gif

Vajė... Pomidorai tai pomidorai, bet aš kopūstų ankstyvam derliui šiandien pasėjau doh.gif Garantuotai kirminai sugrauš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 19:22)
lauke ar šiltnamy šitie buvo?bo aš lauke nerizikuosiu,o brangiausiasis nupirko sėklas ,tad nonri nenori teks augint...nebent kažkurioj stadijoj,jei netinkami šiltnamy,juos nudaigojus hmm.gif  flirt.gif

beje,orlinyj kliuv vertas dėmesio?

Jei patinka rožiniai, augink. Man jiems trūksta skonio. Prėski kažkokie. Į smetoną gerai, arba druskos pasibarsčius.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 19:28)
Jei patinka rožiniai, augink. Man jiems trūksta skonio. Prėski kažkokie. Į smetoną gerai, arba druskos pasibarsčius.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 19:28)

o su derlingumu kaip reikalai?rožiniai ,tai avietiniai? ax.gif mėsos daug ?bo jei neskanūs ,tai gal sultims tiks?
Ate ir Saintlina,apie kuriuos rašėt?apie OK ar ŠM?
Papildyta:
QUOTE(Ausma @ 2017 03 08, 19:27)
Vajė... Pomidorai tai pomidorai, bet aš kopūstų ankstyvam derliui šiandien pasėjau doh.gif  Garantuotai kirminai sugrauš smile.gif

a šituos būt suriję ,jei ir vakar būtum pasėjus ir nesaugojusvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 kovo 2017 - 20:03
QUOTE(baltagėlė @ 2017 03 06, 23:06)
Ola polka, Sibirskij skorospelyj, Ultraskorospelyj, Zolotoje serce, Podarok feji ir Betaliux.
Pernai sėti pirmieji penki kovo 17 d. Pirmuosius pradėjom ragaut nuo birželio 14 d. (Ola polka) , o po kelių dienų ir kiti sunokino pirmuosius pomidoriukus. Užpernai sėjau Betaliuxsą  vasario vidury, pirmajį vaisių valgėm  birželio 3 d. Šiemet galvoju pasėt visų po vieną ir palygint. Tiesa aš juos auginu maišuose, šiltnamyje, kol kiti aukštaūgiai dar nedideli ir visiems vietos pakanka, o kai pradeda didieji derėt ir vietos nebelieka,  tada tuos ankstyvuosius su visais maišais išnešu laukan. Tai būna apie liepos pradžią.

Sakykit kokiuose maisuose auginat?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 20:05)
o su derlingumu kaip reikalai?rožiniai ,tai avietiniai? ax.gif mėsos daug ?bo jei neskanūs ,tai gal sultims tiks?
Papildyta:

a šituos būt suriję ,jei ir vakar būtum pasėjus ir nesaugojusvartotojo įkelta nuotrauka

Aš apie OK. Krūmas apie 1,7m. Vidutiniškai derlingas, prie ankstyvesnių. Vaisiai dideli, į viršų smulkėja. Labai plona odele. Pats vaisius mėsingas, bet ta mėsa tokia daugiau miltinga nei sultinga. Sultys būna skanios, bet nedaug. Nors niekada iš jų vienų neesu darius, o ir sultys pas mane blenderiuotos ir nesunktos.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 20:05)

a šituos būt suriję ,jei ir vakar būtum pasėjus ir nesaugojus

Orlinyj Kliuv. Šiaip man jie patiko, ir forma faina, ir derlingi. Tik to skonio atsirandi tik druska pabarsčius.

šituos bile kada pasėtus ryja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 03 08, 20:53)
Orlinyj Kliuv. Šiaip man jie patiko, ir forma faina, ir derlingi. Tik to skonio atsirandi tik druska pabarsčius.

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2017 03 08, 20:48)
Aš apie OK.

AČIŪ ,mergucos 4u.gif vadinasi,jį ,dar skilčialapių stadijoj,nukirs juodoji kojelė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 20:57)
AČIŪ ,mergucos 4u.gif vadinasi,jį ,dar skilčialapių stadijoj,nukirs juodoji kojelė rolleyes.gif

nejuokauk taip žiauriai mirksiukas.gif
Atsakyti