Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(rimcikas @ 2017 03 07, 08:56)
Panos, labas rytas, gal kas už pinigėlius galėtų pasiūlyti TORO sėklyčių? smile.gif Ačiū

http://daigaidarzui....ai-hibridai-F1/ Jeigu domina če bus galima ''toro'' pomidoro daigų užsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazivile @ 2017 03 07, 09:55)
Ir kiek ziurejau snd palanki diena sejai, ar visus pomidorus jau sejate? ar tik vazoninius?

Aš jau visus šiltnamiui skirtus pasėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 07 kovo 2017 - 18:34
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 07, 19:33)
Aš jau visus  šiltnamiui skirtus pasėjau  smile.gif

reikia suklusti ir per naki seti, o buna dar kuri diena gera? dar gera balandzio 16 matau, bet ar ne per velu?
Atsakyti
QUOTE(grazivile @ 2017 03 07, 18:53)
reikia suklusti ir per naki seti, o buna dar kuri diena gera? dar gera balandzio 16 matau, bet ar ne per velu?

Tai ne per vieną dieną, sėjau pamažu, o šiandien baigiau. Atrodo, kad tos geros/ blogos dienos yra ne pagrindinis derliaus veiksnys. Specialiai net pasėjau Toro gerą dieną ir pačią blogiausią, na ir pažiūrėsiu šiemet, kaip ten bus. Balandžio vidurys jau vėloka, nebent laukui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 07 kovo 2017 - 19:10
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 07, 20:09)
Tai ne per vieną dieną, sėjau pamažu, o šiandien baigiau. Atrodo, kad tos geros/ blogos dienos  yra ne pagrindinis derliaus veiksnys.  Specialiai  net pasėjau Toro gerą dieną ir pačią blogiausią, na ir pažiūrėsiu šiemet,  kaip ten bus. Balandžio vidurys jau vėloka, nebent laukui  smile.gif

Pameginsiu ir as uomet kita diena likusius sei, nes daigklu mazoka pasirodo turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2017 03 07, 07:55)
O kokie būtų atsiliepimai apie Zolotoje serdce - patiko? derlinga? skani? Turiu sėklų, norėtųsi išbandyti smile.gif

Iš visų minėtų, šis patiko labiausiai. Skanus ir pakankamai derlingas. Tiesa lauke buvo derlingesnis, nei maišuose, bet pernai vasara lietinga buvo, tai greit maras sunaikino.
Kaip ir planavau pasėjau visus 7 ankstyvuosius ir pažiūrėsiu, kas šiemet sublizgės smile.gif
Atsakyti
Mano kuklia nuomone, sėjos laikas labiau lemia dygimo niuansus. Iki derliaus pradžios dar susikrauna visa krūva faktorių, kurie "atskiedžia" sėjos laiko įtaką derliui.
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 07, 19:09)
Tai ne per vieną dieną, sėjau pamažu, o šiandien baigiau. Atrodo, kad tos geros/ blogos dienos  yra ne pagrindinis derliaus veiksnys.  Specialiai  net pasėjau Toro gerą dieną ir pačią blogiausią, na ir pažiūrėsiu šiemet,  kaip ten bus. Balandžio vidurys jau vėloka, nebent laukui  smile.gif

Atsakyti

pasidariau sarasa, tai ir as siandien eisiu seti . 

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 08, 09:54)
<p>pasidariau sarasa, tai ir as siandien eisiu seti . 
</p>

Ką šiais metais auginsit ? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(L.K. @ 2017 03 07, 21:50)
Mano kuklia nuomone, sėjos laikas labiau lemia dygimo niuansus. Iki derliaus pradžios dar susikrauna visa krūva faktorių, kurie "atskiedžia" sėjos laiko įtaką derliui.

Ir aš taip manau, netgi prasto dygimo nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 08, 17:59)

Ir aš taip manau, netgi prasto dygimo  nepastebėjau smile.gif

....gal tada iš principo šiandien pabandyt pasėt keletą nebrangių sėklų...na tam,kad pažiūrėt,ar greit sudygs,ar kirmėliai jų nesugrauš... bigsmile.gif
Atsakyti

ai, siandien negalima, ane? kirmelu diena :)  pasejau  41 veisle. dauguma auginti  anksciau .  is nauju ko gero delfine , chocomato baby , zolotyje kupola   :)

hibridai

Giuljeta

finikas geltonas

Karina

Bolzano

samocviet neftitovyj

Toro

Sprut slivki

Marfa

Corazon

Delfine

super sweet 100

kai kuriu jau seklos senos, tai ziuresim, dygs ar nebe, bet nebenorejau laikyt

o veisles

Skariai

100 pudov

aistes dryzius

cainaja roza

shapka monomacha

medvezja lapa

crnkovic Jugoslavian

zolotaja rybka

gusinoje jaico

ciuchloma

de barao juodas

de barao raudonas

shokoladka zalia

spencer

Mazarini

Orlinyj kliuv

Velmoza

italianskij spagetti

Aladino lempa

Persimonas

Babushkino

Blush

pienolo del vesuvio

sinij

scatalone 3

samocviet izumrudnyj

zolotyje kupola

penis

chocomato baby

lijana rozovaja ( zemas ankstyvas)

zadu sodint 56 daigus, nu gal 60 maximum

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 08, 18:14)
kirmėliai jų nesugrauš... bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2017 03 08, 18:30)
shapka monomacha

Šis netilpo praeitais ir šiemet , bet labai norėjosi išbandyti. Papasakosite, kai augs smile.gif Mano mažiau bus, šiltamyje tik 48 telpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 08 kovo 2017 - 19:02