Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 04, 10:30)
blink.gif  blink.gif nenusvils?saulė tai labai kaitri-termometras visus +17 rodo,tai šiltnamy dar daugiau turėtų būt ax.gif

Šilta, apie 25 laipsnius. Nenusvils, jie laimingi smile.gif termometras matyt saulėje? Mano vasario 23 ir 28 d. sėti iškeliavo, taip pat ir paprikos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(baltagėlė @ 2017 03 03, 17:26)
Pernai sėjau ir aš šiuos visus. Juodas ir gigantas derėjo labai gerai, o vat geltonas ir rausvas ne kažką  unsure.gif , o raudonas išvis nesąmonė- žemaūgis su keliais pomidoriukais blink.gif .

Spėju, kad pakliuvo ne tas. De barao ne žemaūgis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 04 kovo 2017 - 10:35
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 04, 11:29)
Na ką, grūdinasi daigeliai šiltnamyje,  saulutėje  biggrin.gif

Aš irgi į šiltnamį išnešiau, laukiu saulės, bet pas mus ji nesirodo kol kas... šiltnamyje +17 .

Daimura, Sunsugar daigumą jau išbandžiau - viskas tvarkoj, sėklytės daigios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 04, 12:19)
Aš irgi į šiltnamį išnešiau, laukiu saulės, bet pas mus ji nesirodo kol kas...  šiltnamyje +17 .
Daimura, Sunsugar daigumą jau išbandžiau - viskas tvarkoj, sėklytės daigios smile.gif

Tai pats tas, šiltnamyje šviesu, svarbiausiai dabar šviesa. Pas mane 30 laipsnių , bet automatiniai langai dar neatsidarinėja.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 04, 12:19)
Aš irgi į šiltnamį išnešiau, laukiu saulės, bet pas mus ji nesirodo kol kas...  šiltnamyje +17 .

siuntėte šiam sezonui??? aš dar 2 sėklas turėjau, pasėjau vieną (man tik 1 ir reikia), jau išdygo. Kai baigsiu, prašysiu išduot tą gerą pardavėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 03 04, 20:17)
siuntėte šiam sezonui??? aš dar 2 sėklas turėjau, pasėjau vieną (man tik 1 ir reikia), jau išdygo. Kai baigsiu, prašysiu išduot tą gerą pardavėją  biggrin.gif

Aha, šį rudenį atsisiunčiau, iš tatianastomatobase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 03 04, 20:43)
Aha, šį rudenį atsisiunčiau, iš tatianastomatobase  smile.gif

bet kiek ten visokių nematytų negirdėtų yra... be šansų pasveikti kada nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 04, 09:45)
Spėju, kad pakliuvo ne tas. De barao ne žemaūgis.

Ir aš manau, kad sėkla ne ta pakliuvo. Ant pokelio rašo , kad aukštas. Lygiai taip pat pasišiukšlino ir Jantarnyj kubok Žiūrėsim kas šiemet užaugs iš jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 04, 13:02)
Tai pats tas,  šiltnamyje šviesu, svarbiausiai dabar šviesa. Pas mane 30 laipsnių , bet automatiniai langai dar neatsidarinėja.

Automatiniai prie +15C atsidarinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 05, 09:05)
Automatiniai prie +15C atsidarinėja mirksiukas.gif

Na taip, žiūrint kaip sureguliuoti.Nebuvau nuėmus tos detalės, kur reikia nuimti žiemai, gal sugadinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 05 kovo 2017 - 10:31
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 05, 10:31)
Na taip, žiūrint kaip sureguliuoti.Nebuvau nuėmus tos detalės, kur reikia nuimti žiemai, gal sugadinau.

Anksčiau žiemai visai juos nuimdavom. Dabar jau kelintą žiemą paliekam be jokių ribojimų. Dirba tvarkingai.

Žodžiu, leiskit jiems atidarynėt langus, perteklinė drėgmė pasišalins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 03 05, 14:19)
Anksčiau žiemai visai juos nuimdavom. Dabar jau kelintą žiemą paliekam be jokių ribojimų. Dirba tvarkingai.

Žodžiu, leiskit jiems atidarynėt langus, perteklinė drėgmė pasišalins mirksiukas.gif

smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kokiomis dienomis šiemet kirminų diena?
Atsakyti