Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 01, 19:43)
fb pomidorienės dėl jo svaigo,ebėjų nušlavinėjo..Yra jų dabar ir LTpirktsėklos beje,labai geras puslapis nedarant didelio skausmo savo kišenei ir smegenims susirinkti neblogą pomidorų kolekciją  ax.gif
mergaitės,suprantu ,kad mes daug ko saugomės...arba saugom rūpužes,dirvožemio gyventojus...na pastaruosius galima užveist iš naujo palaisčius bakterijomis..Aš  kasmet dūmiju sieros šaškę,tiesą pasakius,net nežinau kaip atrodo demėtligė..na ir praėjus 2sav.po daigų išsodinimo:vandens ,išrūgų ir jodo purškiamas kokteilis,nuo liepos vidurio kas 14-20 dienų altosan...

Ačiū už naują puslapį, neblogas, bet jau gal gana, mačiau, kad vandenilio peroksidu laisto. Ir dezinfekuoja ir kaip augimo stimuliatorius ir i šitą kokteilį įpila man atrodo, kad geresnis jo veikimas būtų. Gal šiemet ir aš parūkinsiu, kad pasibaigtų, nes atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2017 03 02, 17:01)
Ačiū už naują puslapį, neblogas, bet jau gal gana,

O aš užsakiau Kibicų ir dar girdėjau, kad Debarao carskij labai derlingi, o čia vienintelėje vietoje jų pamačiau. Sėklų kainos simpatiškos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 03 kovo 2017 - 05:49
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 03, 05:48)
O aš užsakiau Kibicų ir dar  girdėjau, kad Debarao carskij labai derlingi, o čia vienintelėje   vietoje jų pamačiau.  Sėklų kainos simpatiškos  smile.gif

ir nemažai pokeliuose įpilta.
lauksiu vertinimo...Nors šiaip turbūt visi de barao derlingi hmm.gif Pati nesu auginusi, tik šiemet geltoną sėsiu ax.gif ups,pasitikrinau- oranžinį...Labai jau foto spalva graži pasirodė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 03 kovo 2017 - 08:37
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 03, 08:36)
lauksiu vertinimo...Nors šiaip turbūt visi de barao derlingi hmm.gif  Pati nesu auginusi, tik šiemet geltoną sėsiu ax.gif ups,pasitikrinau- oranžinį...Labai jau foto spalva graži pasirodė smile.gif

Juodas De barao labai geras - ir skanus, ir derlingas
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 03 03, 10:39)
Juodas De barao labai geras - ir skanus, ir derlingas

na visokių juodukų pilnas šiltnamis...noriu jau ryškių spalvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 03 03, 08:36)
ir nemažai pokeliuose įpilta.
lauksiu vertinimo...Nors šiaip turbūt visi de barao derlingi hmm.gif  Pati nesu auginusi, tik šiemet geltoną sėsiu ax.gif ups,pasitikrinau- oranžinį...Labai jau foto spalva graži pasirodė smile.gif

Gerai, papasakosiu, kai augs. Ką darysi, teks auginti jau šiais metais smile.gif Ir kaip visada viskas susigrūdę eilėje, kiek seniau įsigytų sėklų dar nepasėta , dar nebandyta... Oranžinis irgi iš šių sėklų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 03 kovo 2017 - 12:42
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 03, 07:48)
O aš užsakiau Kibicų ir dar  girdėjau, kad Debarao carskij labai derlingi, o čia vienintelėje  vietoje jų pamačiau.  Sėklų kainos simpatiškos  smile.gif

Ir kainos ir veises geros, bet jau nezinau kaip išsirinkti ka seti, o ko ne. De barao auginu geltoną, ružavą, raudoną, juodą ir gigantą. Visi geri, sėju kasmet.
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2017 03 03, 11:42)
De barao auginu geltoną,  ružavą, raudoną, juodą ir gigantą. Visi geri, sėju kasmet.

Pernai sėjau ir aš šiuos visus. Juodas ir gigantas derėjo labai gerai, o vat geltonas ir rausvas ne kažką unsure.gif , o raudonas išvis nesąmonė- žemaūgis su keliais pomidoriukais blink.gif . Tiesa, pirmieji du vienam šiltnamyje, o kiti - kitam. Bet šiemet vėl bandysiu, keisiu auginimo vietą, gal kitaip augs ir derės. O jei ir šiemet tie patys pasišiukšlins, trečio šanso nebegaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 03 kovo 2017 - 17:26
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 03, 12:38)
Gerai, papasakosiu, kai augs.  Ką darysi, teks auginti  jau šiais metais  smile.gif Ir kaip visada viskas susigrūdę eilėje,  kiek  seniau įsigytų sėklų dar nepasėta , dar nebandyta... Oranžinis irgi iš šių sėklų?

4u.gif
taip ax.gif
Atsakyti
Gal kas auginote Tutti Frutti? Kokie pastebėjimai? Ar verta buvo mokėti beveik 5 eurus už 7 sėklytes? Ar prašoviau? unsure.gif norėjau vaikams saldžių... ax.gif
Atsakyti
Na ką, grūdinasi daigeliai šiltnamyje, saulutėje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nerine @ 2017 03 03, 20:37)
Gal kas auginote Tutti Frutti?

Neauginau, Jūs ir papasakosite, ar verta buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 04 kovo 2017 - 10:31
QUOTE(Dumsė @ 2017 03 04, 10:25)
Na ką, grūdinasi daigeliai šiltnamyje,  saulutėje  biggrin.gif

blink.gif blink.gif dar tik 01d.pasėjau...nenusvils?saulė tai labai kaitri-termometras visus +17 rodo,tai šiltnamy dar daugiau turėtų būt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 kovo 2017 - 10:31