Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

uzpraeitos savaites fotkiukai smile.gif zaliuuuuuku smile.gif

serdce Italiji nr 1

user posted image

serdce Italiji nr 2

user posted image

Alsu

user posted image

Juanita cherry

user posted image

Niekaip nenorinti augt i virsu, vis uzsibaigianti keke Rapsodija

user posted image

user posted image

tornado

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 07 18, 15:35)
uzpraeitos savaites  fotkiukai smile.gif zaliuuuuuku smile.gif

wow clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif kokia šaunuolė bis.gif
Atsakyti
uzpraeitos savaites  fotkiukai smile.gif zaliuuuuuku smile.gif

Lusasita, super thumbup.gif
Kokios įdomios tos Chuanitos kekės bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2016 07 17, 10:36)

Bet visi šiais metais bandomi veisliniai kažkiek skanesni už hibridus. Nors mes tikrai nesam išrankūs, bet iš dėžutės greit išrenkami veisliniai, o hibridai ilgam lieka. Todėl nepaisant atsparumo ir derlingumo ir kitais metais hibridų auginsiu tik trečdalį.

palaukit rudens, tada išvados gali ir pasikeisti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu padėkoti NIJOLE0619 už pomidoru sėklas ''ZORZA'' .šiemet man jie patys derlingiausi iš visu veisliu,paragauti dar tik neteko,dar žali.
Atsakyti
Sveikos. Kaip manot, čia dėmėtligė? Apatiniai lapai daugumos pomidorų, o ir į viršų lipa po biškutį smile.gif

user posted image

Kas purškėt fitosporinu ir šarmu - ar pristabdėt? Jeigu nepurški, tai kokia mano dar nesunokusių pomidorų lemtis laukia - dėmėm irgi išpils vaisius?
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2016 07 19, 10:52)
Sveikos. Kaip manot, čia dėmėtligė? Apatiniai lapai daugumos pomidorų, o ir į viršų lipa po biškutį smile.gif

Tikrai ne rudoji dėmėtligė. Dėmėtligei (kladosporiozei) būdingas pelėsis apatinėjė lapo pusėje.

Pomidorų ligos
http://www.pomidorai...mo-nesklandumai
Atsakyti
Turiu patvirtinimą, kad klimatas keičiasi smile.gif . Paprastame polietileniniame šiltnamyje pasisėjo pernykščiai pomidorai ir netgi vaisius jau užaugino rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 07 19, 15:07)
Turiu patvirtinimą, kad klimatas keičiasi smile.gif . Paprastame polietileniniame šiltnamyje pasisėjo pernykščiai pomidorai ir netgi vaisius jau užaugino  rolleyes.gif .

Ir pas mane tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
uzpraeitos savaites fotkiukai

Labai gražūs wub.gif
Iš kur Serdce Italii sėklos, nes mano visiškai kitoks ir kas aštuntoje nuotraukoje? :)Labai įdomiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 19 liepos 2016 - 16:29
QUOTE(saintlina @ 2016 07 19, 08:59)
palaukit rudens, tada išvados gali ir pasikeisti smile.gif

Mano šiltnamyje vaizdas jau rudeninis. Kažin ar kas rudens sulauks. Visi jau atsivalgę, reiktų pradėti konservuoti doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 07 19, 19:32)
Mano šiltnamyje vaizdas jau rudeninis. Kažin ar kas rudens sulauks.

Vaizdas gražus, pilna derliaus wub.gif
Ar dėl dėmėtligės nesulauks rudens? Galima taip pratęsti derėjimą, kai nugenėti lapai dėl ligų:
Pomidorai išleis naujus lapus iš pažastinių ūglių, tada nuskinti augimo taškus ir leisti lapams augti. Taip augalas gaus naujų jėgų naujoms kekėms auginti. Praeitais metais šitaip dariau, teks taip daryti ir šiais metais. smile.gif
Dėl fitosporino veikimo dar nieko negaliu pasakyti, reikia purkšti dar ir dar kartą. Kol kad dėmėtligė yra, šalinu lapus .
Atsakyti
pagyvenus, kokia bambalių paskirtis?
Atsakyti