Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

Delfine - geras pomidoras, augink, derlingas, skanus, apie 1,5m pas mane buvo. Prieš savaitę Sėkluvos pardėj negavau Florencijos, vakar Žalioj stotelėj ieškojau Delfine - nebuvo. Šiemet auginsiu tą, kurį pirmiau gausiu.

Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 02 11, 07:33)
o dar galima ir pasidaryti savų

Toro savų daryti nerekomenduoju. Bandžiau - gavosi nelabai derlingi bulvialapiai. Du daigai buvo, abu skirtingi. Nutariau, kad šito hibrido sėklų rinkti neverta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 17:23)
Toro savų daryti nerekomenduoju. Bandžiau - gavosi nelabai derlingi bulvialapiai. Du daigai buvo, abu skirtingi. Nutariau, kad šito hibrido sėklų rinkti neverta.

Labai ačiū už pastebėjimą, o kaip su Bolzano darytinėmis ? smile.gif
Atsakyti
sveikos o kas symet jau buvote uzsuke i seklele Kauno, kai situacija tenai, dekui 4u.gif
Atsakyti
[quote=saintlina,2017 02 13, 17:23]
Toro savų daryti nerekomenduoju.
Laba smile.gif Prireikė ir man Toro sėklų,aišku,jei siųsiuos,vėl prisisakysiu bele ko ax.gif Turiu Tornado,ar tai ne tie patys?
Atsakyti
Sveikos, dalinuosi video, kaip atskirti moteriškus, vyrišksu pomidorų vaisius. JAu antra stokio tipo video.
https://www.youtube....p;feature=share
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 14 vasario 2017 - 01:28
QUOTE(georgiana @ 2017 02 13, 18:49)
sveikos o kas symet jau buvote uzsuke i seklele Kauno, kai situacija tenai, dekui 4u.gif

jei čia apie tą, kuri buvo prie urmo, tai ten nebėra parduotuvės, kažin kur išsikėlė hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(kajoka @ 2017 02 14, 11:58)
jei čia apie tą, kuri buvo prie urmo, tai ten nebėra parduotuvės, kažin kur išsikėlė  hmm.gif

visiskai salia buvusioje pieno zvaigzdiu parduotuveje yra nuoroda pakuotes ten ir seklos tik nieko naujo nemaciau vakar buvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 14 vasario 2017 - 11:39
supratau snaige dekui nes ipareigojau savo svogeri ten apsilankyti, net sutrikau kazkaip buvau uzsiciklinus is ju symet viska pirktis, taigi dar reikes pagalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2va @ 2017 02 13, 21:33)

Toro savų daryti nerekomenduoju.
Laba smile.gif Prireikė ir man Toro sėklų, Turiu Tornado,ar tai ne tie patys?

Tornado kažkurios augino tikrai, gal pasakys, aš auginau Torino, tai visai ne tas pats. Torino sirgo dėmėtlige, o Toro ne. Ir pomidorų skonis skiriasi, Torino kietesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 18 vasario 2017 - 09:52
QUOTE(Dumsė @ 2017 02 13, 18:06)
Labai  ačiū už pastebėjimą, o kaip su Bolzano darytinėmis ? smile.gif

Bolzano puikiai smile.gif pirmos kartos neatskirsi nuo originalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2va @ 2017 02 13, 21:33)
Prireikė ir man Toro sėklų,aišku,jei siųsiuos,vėl prisisakysiu bele ko ax.gif Turiu Tornado,ar tai ne tie patys?

ne, ne tie patys. Vaisiai panašūs, bet gal kiek mažiau jų. Ir, kiek pamenu, Tornado dėmėtlige sirgo. Toro jai atsparūs.
Atsakyti

Ačiū visoms atsakiusioms.Vadinasi darysiu užsakymą iš e-sėklos,mačiau dar gėlyčių norėtinų :D .

Atsakyti