Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 10, 20:07)
O kuom ypatingi toro pomidorai?

Ankstyvi, derllingi, skanūs, neserga rudąja dėmėtlige, dera iki šalnų - tobuli. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 10, 10:31)
Nesu auginusi, bet norėčiau kad kas pakomentuotų pomidorus INDIGO ROSE.

Man asmeniškai jie neskanūs, bet labai, labai gražūs, tinkami nustebinti kaimynus ir draugus, pasigrožėti. Gana derlingi.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 02 10, 22:06)
Ankstyvi, derllingi, skanūs, neserga rudąja dėmėtlige, dera iki šalnų - tobuli.  smile.gif
Papildyta:

Geras apibūdinimas - tobuli.
Ir kas įdomu , kad kaina nepasikeitė. Aš pirkau 2014 m pabaigoje. Suradau užsakymo laiškelį - tada kaina buvo 6,59 Lt. Dabar matau 1,90€ .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 10 vasario 2017 - 23:52
QUOTE(amba41 @ 2017 02 10, 23:51)
Ir kas įdomu , kad kaina nepasikeitė. Aš pirkau 2014 m pabaigoje. Suradau užsakymo laiškelį -  tada kaina buvo 6,59 Lt.  Dabar matau 1,90€ .

Ir kaina nedidelė, net 60 sėklų pokelyje yra smile.gif . Sėjant po keletą visam gyvenimui užteks, o dar galima ir pasidaryti savų
Atsakyti
Ačiū uż komentarus. Būtinai išbandysim.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 02 10, 21:06)
Ankstyvi, derllingi, skanūs, neserga rudąja dėmėtlige, dera iki šalnų - tobuli.  smile.gif
Papildyta:

Man asmeniškai jie neskanūs, bet labai, labai gražūs, tinkami nustebinti kaimynus ir draugus, pasigrožėti. Gana derlingi.

Ir man neskanūs. Beto labai vėlyvi. Krūmas nelabai aukštas palyginus su kitais, todėl derlius ribotas.
Kol anie sunoksta tai būni jau pomidorų prisiputęs prisiragavęs ir nežinai, ką toliau su jais daryti. Dark Galaxy geresni už juos jeigu norisi juodų. Žymiai geresni.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2017 02 11, 13:30)
Dark Galaxy geresni už juos jeigu norisi  juodų. Žymiai geresni.

Dark Galaxy skanesni ? Jau lyg ir neketinau auginti mėlynųjų, nebent kas kelinti metai po vieną. Jeigu šie šymiai geresni, gal reikės pabandyti smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Black tula, Red Chery, ir papildomai galvojau apie Benito H ir dar kokia vieną mėsišką veislę smile.gif ?
Atsakyti

maniskias SIINIJ patinka skoniu, o ir grazus. Indigo rose nepatiko,

Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2017 02 12, 08:35)
Kokie atsiliepimai apie Black tula, Red Chery, ir papildomai galvojau apie Benito H ir dar kokia vieną mėsišką veislę smile.gif ?

Black from Tula prieš keletą metų auginau, geras pomidoras, derllingas ir skanus vėl reikėtų kada auginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2017 02 12, 13:43)
<p>maniskias SIINIJ patinka skoniu, o ir grazus. Indigo rose nepatiko,
</p>

Sutinku ir aš su jumis, pakolkas nerandu skanesnio ir geresnio (jis ir derlingas) už SINIJ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2017 02 12, 08:35)

Benito eilinis kietas hibridinis slyvinis pomidoras. Tikrai nėr labai vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti

kilodama vakar seklas, radau hibridiniu  brooklyn, delfine ir raisa. raisa tai praimtas, o kiti ne. brooklyna kazkada seniai buvau auginus ( pasodinus tik, vyras ta vasara  viska augino) tai skonio nebepamenu ...kazi kokie  is tu triju  skaniausi butu :hmm:  ir kam as juos tada pirkau :hmm:

Atsakyti