Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Laima.g @ 2017 02 09, 09:07)
Supratau, tada užsipirksiu keliems metams
ax.gif

Tai kad kitaip neišeis. Ten pokelyje gera sauja, ne 10 sėklų biggrin.gif . Nesumastykite pirkti kelių pokelių .
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri turite Valencia pomidorų porą sėklyčių perleisti/nupirkti
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2017 02 09, 13:45)

Nepatingėk, atsiversk du puslapius atgal (62 psl) Nijolė0619 postą. Pardavimui siūlo įvairių veislių pomidorų, yra jos nuoroda. Rašyk jai ir klausk ;)
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 09, 15:32)
Nepatingėk, atsiversk du puslapius atgal (62 psl) Nijolė0619 postą. Pardavimui siūlo įvairių veislių pomidorų, yra jos nuoroda. Rašyk jai ir klausk ;)

Netingiu, tik temos neseku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Nesu auginusi, bet norėčiau kad kas pakomentuotų pomidorus INDIGO ROSE. Reklamuoja, kad labai skanūs, bet reklama iš augintojų patikimesnė. Pernai išbandžiau black chery, labai patiko valgymui. Vaikai šveitė žandus išpūtę vietoj šokolado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2017 02 09, 13:45)
Sveikos,

Sudomino, kas čia per veislė . Sužinojau. Visagalis google parodė va čia sėklas : http://www.pomidoras.eu/seklos.html
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2017 02 10, 10:46)
Sudomino, kas čia per veislė . Sužinojau. Visagalis google parodė  va čia sėklas : http://www.pomidoras.eu/seklos.html

Jūs čia pavarot, net kojas pakirto bežiūrint. Visko norisi. Bajaja aš pernai auginau, bet man nepatiko jų skonis. Derliu didelis, bet nelabai valgė ir vaikai. Mes gvenam kaime, tai vazonus dar ir nuo prabėgančių šunų saugot reikėjo biggrin.gif . O kas nors siuntėt iš čia sėklų?
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2017 02 10, 12:45)
Jūs čia pavarot, net kojas pakirto bežiūrint. Visko norisi. Bajaja aš pernai auginau, bet man nepatiko jų skonis. Derliu didelis, bet nelabai valgė ir vaikai. Mes gvenam kaime, tai vazonus dar ir nuo prabėgančių šunų saugot reikėjo  biggrin.gif . O kas nors siuntėt iš čia sėklų?

Čia Loreta pavaro, ne aš . Iš forumiečių daug kas siuntėsi. Siunčiausi prieš 3 metus ir aš. Jokių problemų. Neišlepinta, neapkrauta atrodo užsakymais platintoja , susirašėme e-mail ir atsiuntė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 10 vasario 2017 - 12:21
QUOTE(amba41 @ 2017 02 10, 13:18)
Čia Loreta pavaro, ne aš .  Iš forumiečių daug kas siuntėsi.  Siunčiausi  prieš 3 metus ir aš. Jokių problemų. Neišlepinta, neapkrauta atrodo užsakymais platintoja , susirašėme e-mail ir atsiuntė.

Gaila, bet nuo šiemet jau neprekiauja verysad.gif Labai norėjau keletą veislių išbandyti, bet teks ieškoti kitur.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2017 02 10, 13:19)
Gaila, bet nuo šiemet jau neprekiauja verysad.gif  Labai norėjau keletą veislių išbandyti, bet teks ieškoti kitur.

cry.gif , o taip norėjosi į naują šiltnamį.
Atsakyti

Mergaites, toro seklu e-seklose atsirado. Atsiunte pranesima. :)

Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2017 02 10, 19:31)
<p>Mergaites, toro seklu e-seklose atsirado. Atsiunte pranesima. smile.gif
</p>

O kuom ypatingi toro pomidorai?
Atsakyti