Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 01, 19:20)
Kūtvėla jis,bais striošnas...bet skonio nuostabaus,tik tiek,kad neaukštas ,bent pas mane ax.gif
Įfb įlįsk,dabar ten toks šaršalynas biggrin.gif

biggrin.gif tai vadinas bereikalo papildomai sėklas jo iš už jūrų marių siunčiaus... nors nedaug jau ir likę senų, iš augintų nekrapštydavau dėl įtarimų kad kažkas ne taip su jais, reiks naujas bandyt.

Įlendu ir fb karts nuo karto, bet ne tas.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 01, 22:54)
jei Sun sugar sėklos jums sudygs gerai (parašykite, prašau, kaip seksis daiginti), teks ir man kitais metais siųstis iš ten. Aš nerandu skanesnio čeriuko, man ir Blush tik šiaip sau

Gerai, būtinai parašysiu kaip seksis. Jei kartais jusiškės neišdygs, tai irgi rašykit, sėklytės ranka pasiekiamos smile.gif Lyg menu, kažkas rašė, kad sunkiai dygo, tai reiks ne sėt iš kart, o pabandyt padaigint...
Gal kartais Sungold'us auginot ir bandėt lygint su Sun sugar?
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 02 01, 21:58)
biggrin.gif tai vadinas bereikalo papildomai sėklas jo iš už jūrų marių siunčiaus... nors nedaug jau ir likę senų, iš augintų nekrapštydavau dėl įtarimų kad kažkas ne taip su jais, reiks naujas bandyt.

Įlendu ir fb karts nuo karto, bet ne tas....  smile.gif

reikėjo čia parašyt,būčiau pasidalinusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 01 30, 09:38)
Aš jau seniai pasiilgau, kaip įrodymui šiandieninė fotkė biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu matyt. Linkime jiems daug saulės.
Atsakyti
Sveiki, planuojame statytis polikarbonatinį šiltnamį ir mėgėjiškai užssiimti sodininkyste smile.gif šiuo metu ieškome tinkamiausių tiek skoninėmis savybėmis, tiek atsparumu ligoms pomidorų veislių, domina:

1. Jaučiu širdies tipo veislės
2. Red Cherry, kumato tipo tamsiai rausvi/juodi pomidorai
3. Smulkiavaisiai, kekiniai.
4. Ir kokia nors "darbinė", "kasdieninė" veislė.

Pasidalinkite patirtimi ir pateikime savo TOPĄ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 02 01, 22:17)
Gerai, būtinai parašysiu kaip seksis. Jei kartais jusiškės neišdygs, tai irgi rašykit, sėklytės ranka pasiekiamos  smile.gif Lyg menu, kažkas rašė, kad sunkiai dygo, tai reiks ne sėt iš kart, o pabandyt padaigint...
Gal kartais Sungold'us auginot ir bandėt lygint su Sun sugar?

Tais pačiais metais merginos irgi siuntėsi iš jav sun sugar, atsimenu, kad nei vienai niekas neišdygo.
tany siųstos iki šios dygo puikiai, 100%

Pernai kaimynė augino Sungold'us, tai abi sunešusios savo auginamus lyginom. Šiek tiek Sun sugar saldesni, tiesą pasakius, bet, jei jų nebus iš kur patikimai parsisiųsti, auginsiu tada Sungold biggrin.gif
Atsakyti
Smagu , kad artėjant sėjai , sėjėjos prabunda vartotojo įkelta nuotrauka
Pradėjau planuot , ką sėsiu . Iš pasisakymų sugundė Chocmato baby , bet niekur nerandu , kur jų nusipirkt , iš vis internete tokiu pav. neradau (be forumiečių ) . Gal kas turit kokią nuorodą , įmeskit .
Dėl Sungold F1 , tai jie man labai malonaus skonio , tik per smulkūs , gal Sun Sugar kiek didesni ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 02 vasario 2017 - 10:42
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 01, 23:41)
reikėjo čia parašyt,būčiau pasidalinusi mirksiukas.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2017 02 02, 09:15)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Smagu matyt. Linkime jiems daug saulės.

Dėkinga už puikius linkėjimus 4u.gif , saulė žiemą kaip jaunas mėnulis biggrin.gif tenka visą dieną lempą pleškinti...
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2017 02 02, 09:42)
1. Jaučiu širdies tipo veislės
2. Red Cherry, kumato tipo tamsiai rausvi/juodi pomidorai
3. Smulkiavaisiai, kekiniai.
4. Ir kokia nors "darbinė", "kasdieninė" veislė.

Pasidalinkite patirtimi ir pateikime savo TOPĄ smile.gif

1. Labai patiko Wolford Wonder ir Kangaroo's Heart mėsingi, su gerai juntamu saldumu, taip pat Orange Russian 117 saldus, mėsingas ir sultingas. Iš mėgstamiausių beefšteks formos saldžių, sultingų, mėsingų: Malachitovaja škatulka, Amana Orange ir Brad's Black Heart.
2. Apie čerius rašiau jau, nebesikartosiu, tik galiu dar pasiūlyt pabandyti kumato tipo Indigo Rose, graži spalva, atsparesnis ligoms, švelnaus skonio, nesudėtinga gauti, lyg ir žalioj stotelėje mačiau. Dar De Barao prie šitos kategorijos derėtų, ne čeriai, bet nedideli, yra įvairių spalvų: juodi, raudoni, auksiniai ir pan. - aukšti, skanūs, tvirti, kai kas juos marinavimui augina, aš juos džiovinu.
3. Čia gal turėtų būti vadinamieji laukiniai, tokių neauginus...
4. Ligoms atsparesni ir darbiniai turbūt hibridai, neauginu jų išskyrus kai kuriuos hibridinius čerius. Tik galiu paminėti daug giriamą hibridą Toro.
Papildyta:
QUOTE(RZK @ 2017 02 02, 11:41)
Pradėjau planuot , ką sėsiu . Iš pasisakymų sugundė Chocmato baby , bet niekur nerandu , kur jų nusipirkt , iš vis internete tokiu pav. neradau (be forumiečių ) . Gal kas turit kokią nuorodą , įmeskit .
Dėl Sungold F1 , tai jie man labai malonaus skonio , tik per smulkūs , gal Sun Sugar kiek didesni ?

Chocmato sunčiausi iš Nijolės: https://www.flickr.c...157677762198670
Atsakyti
Sveiko, senosios sugyventinės 4u.gif
Kada šiemet palankios dienos sėjai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2017 02 02, 15:32)
Sveiko, senosios sugyventinės 4u.gif
Kada šiemet palankios dienos sėjai? ax.gif

Aš pasirinkau šais datas: Vasario 3-5 jautis, 7-10,vėžys/liūtas 16-18, skorp. 27-28. žuvys
Kovo 6-8, vėžys 8-11liūtas,16-17skorp.,

šaltiniai: http://yablochkini.r...ika-na-2017-god

http://yablochkini.r...dar-na-2017-god

http://yablochkini.r...dar-na-2017-god

*Žinutė Ritai: labai laukiu tel. nr. 4u.gif
*Ninkasi kur dingote, prašau susisiekti, užsakymas seniai suruoštas.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 02 vasario 2017 - 17:27
Jungiuos ir aš prie temos, nes Jūs čia taip smagiai apie pomidorus plepat. Noriu paklaust, ar kas bandėt sėkliukes sodint į puodelius, be pikavimo? Aš pasėdavau į dėžutes, po to pikuodavau. Derlium skųstis negaliu, kai šiltnamy prigydavo, nueinu už tvarto ir į laistytuvą stiklinę srutų. Maksimum 2 kartai ir pomidorai eina iš proto. Po pomidorais paleidžiu žaliuot melioną. 24 kvadratų šiltnamy kokius 3. Ananasinių melionų skonis mmmmm, užauga kokį 12.Gal kam įdėja patiks. Mažiau džiūsta žemė ir žolės mažiau želia.
Atsakyti