QUOTE(tylaa @ 2017 02 02, 09:42)
1. Jaučiu širdies tipo veislės
2. Red Cherry, kumato tipo tamsiai rausvi/juodi pomidorai
3. Smulkiavaisiai, kekiniai.
4. Ir kokia nors "darbinė", "kasdieninė" veislė.
Pasidalinkite patirtimi ir pateikime savo TOPĄ
1. Labai patiko Wolford Wonder ir Kangaroo's Heart mėsingi, su gerai juntamu saldumu, taip pat Orange Russian 117 saldus, mėsingas ir sultingas. Iš mėgstamiausių beefšteks formos saldžių, sultingų, mėsingų: Malachitovaja škatulka, Amana Orange ir Brad's Black Heart.
2. Apie čerius rašiau jau, nebesikartosiu, tik galiu dar pasiūlyt pabandyti kumato tipo Indigo Rose, graži spalva, atsparesnis ligoms, švelnaus skonio, nesudėtinga gauti, lyg ir žalioj stotelėje mačiau. Dar De Barao prie šitos kategorijos derėtų, ne čeriai, bet nedideli, yra įvairių spalvų: juodi, raudoni, auksiniai ir pan. - aukšti, skanūs, tvirti, kai kas juos marinavimui augina, aš juos džiovinu.
3. Čia gal turėtų būti vadinamieji laukiniai, tokių neauginus...
4. Ligoms atsparesni ir darbiniai turbūt hibridai, neauginu jų išskyrus kai kuriuos hibridinius čerius. Tik galiu paminėti daug giriamą hibridą Toro.
Papildyta:
QUOTE(RZK @ 2017 02 02, 11:41)
Pradėjau planuot , ką sėsiu . Iš pasisakymų sugundė Chocmato baby , bet niekur nerandu , kur jų nusipirkt , iš vis internete tokiu pav. neradau (be forumiečių ) . Gal kas turit kokią nuorodą , įmeskit .
Dėl Sungold F1 , tai jie man labai malonaus skonio , tik per smulkūs , gal Sun Sugar kiek didesni ?
Chocmato sunčiausi iš Nijolės:
https://www.flickr.c...157677762198670