Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

taip, Santorage F1 ir Borsalina F1 galima įsigyti ir Schetellige, ir parduotuvėje viskas sodininkams - taikos g. Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 24, 11:58)
bet labai jau kieta žievelė.

turiu vieną tokį su bebro dantimis, tai gal sueis kada, jei skonis nepasikeitė. Nu gal reiks kada ir gundytis pabandyt ant senatvės, dabar tai dar ui kiek visko yra...
Atsakyti
QUOTE(metalline @ 2017 01 23, 17:30)
Labas vakaras;
aš irgi nutariau parašyti savo pastebėjimus apie augintus pomidorus, gal kam bus įdomu smile.gif

Sveiki, Asta, labai malonu skaityti Jūsų veislių įvertinimus. Norėtųsi išgirsti ir, gal net, pamatyti kaimyno išgirtus pomidorus. Dėl Santorange F1 visiškai pritariu..
Atsakyti
Zinau, kad cia yra , kurios augino ceriukus Sungella, kokie butu atsiliepimai?Radau lenku puslapy info, kad jie tik 40 cm aukscio. Gusevas juos lygino su Sungold F1. O jusu kokie atsiliepimai apie sita veisle?
Atsakyti
www.mydobro.com

Papildė naujomis sėklomis,kam aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2017 01 24, 07:30)
... GREAT WHITE...  unsure.gif  nežinau kur ieškot.loretos sodai neberandu išvis pom.,sėklų.

Šiandien mačiau Žalioje stotelėje
Atsakyti
Esu cia rasanti naujoke, bet jus skaitau jau senokai. Sodininkauju ir darzininkauju virs 15 metų. Metų uzduotis pradeta vykdyti -prisijungiau su vargais, bet galesiu bendrauti ir dalintis pasiekimais su lysveliu draugemis. Seklytes gaunu dovanų, pati dovanoju ir rekomenduoju nezinantiems, naujienas renkuosi is e-bay, o perduoda vaikai. Vietinių sekliukų kokybes nebeatlaiko nervai, pinigai į balą, Įvairove is paskos pasaulio kulniuoja. Patikimiausi tiekejai mano patirty premier seeds , visada dygsta gerai. Perku po 10 vnt. fasuotas, jei taip buna, pigiau ir praktiskiau. Apie augintas parasysiu artimiausiu laiku - reik pasiimt fondus ir tv arkingai medziagą surikiuoti. Labai labai dekoju uz SKANUCIŲ pomidoru marinavimo receptą. Gaminau -tai zali neprinokę pomid. su svogunais - ragaujame, vaisiname, ir visiems labai patinka. Atrodo toje temoje jį skelbe.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 01 28, 15:03)
Apie augintas parasysiu artimiausiu laiku

Puiku, kad prisijungėte, lauksime pastebėjimų apie augintas veisles smile.gif
Atsakyti
aš vis prisimenu....pernai išbandžiau vystyklus, sraiges. patiko tai tikrai. tik vis didesnius karpiau ir perystydavau, man taip patogiau pasirodė nei iškart į didelius. Vakarai gražūs, tai ir žaidiesi...
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

kaip ir pasiilgau gal jau...
Atsakyti
Sveikos, parasykite prasau atsiliepimus apie www.mydobro.com. Ieskau kur seklu pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(din @ 2017 01 29, 17:37)
Sveikos, parasykite prasau atsiliepimus  apie www.mydobro.com. Ieskau kur seklu pirkti smile.gif

ar ne narė nijole0619 labai daug lyg siūlydavo, nereiks nei mydobro ir bus dobro. Jei ne urmu reikia, o pabandymams- šauk, daugelis turim sukaupę po kelias laisvas sėkliukes mainams.... čia gi draugiška tema
va radau Nijolytės sąrašą https://www.flickr.c...157663689521315
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 29 sausio 2017 - 18:02
QUOTE(Marmaledas @ 2017 01 29, 18:00)
ar ne narė  nijole0619 labai daug lyg siūlydavo, nereiks nei mydobro ir bus dobro. Jei ne urmu reikia, o pabandymams- šauk, daugelis turim sukaupę po kelias laisvas sėkliukes mainams.... čia gi draugiška tema
va radau Nijolytės sąrašą https://www.flickr.c...157663689521315

man reikia ivairiu seklu ne tik pomidoru, tai ir morku, burokeliu, agurku...... mazdaug 20 poziciju iseina
Atsakyti