Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Mičiko @ 2017 01 20, 19:27)
Mergytės, o iš kokio psl mes siuntėmės is Ukrainos, Donbaso srities pries pora metu? Reik vieno pomio aprasyma rast. Nerandu...

Buvau užsibukmarkinus šitą: http://semenamagazin.umi.ru/tomaty/ jei gerai atsimenu su drugeliu buvo, tik kai bandau atsidaryti rašo, kad neegzistuoja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 01 20, 20:15)
Buvau užsibukmarkinus šitą: http://semenamagazin.umi.ru/tomaty/ jei gerai atsimenu su drugeliu buvo, tik kai bandau atsidaryti rašo, kad neegzistuoja...  unsure.gif

Vat ir man neatidaro... Galvojau, kad adresa ne ta issisaugojau, bet tas pats. Ir pagal pavarde Алла Анатольевна Ковалёва nelabai randu...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2017 01 20, 19:08)
Guzo kaktoj trūksta,įtariu, na yra ten netgi ne penki,kurių neturiu. Nu bet negi neištversiu,dar kai kainos tokios pagerintos.... iki kokios akcijos pakentėsiu,gal net rudeninės,tikiuosi...šiaip tai aš tik pavadinimus permečiau,aprašymų dar nestudijavau... realiai tai labai ankstyvo trūksta,tikriausiai. Bet dar savo lobius reik perstudijuot-gal kur slepiasi nuo manęs,kaip pernai drambliai😥

labai ankstyvas gaunasi tada, kai pasėji sausio gale ir paskui durniuoji dar kokius tris mėnesius su tais daigais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2017 01 20, 19:43)
Vat ir man neatidaro... Galvojau, kad adresa ne ta issisaugojau, bet tas pats. Ir pagal pavarde Алла Анатольевна Ковалёва nelabai randu...

Mičiko,tavo adresas teisingas,gal e-parduotuvė nebeveikia...ir ne iš Donbaso,o iš Donecko ji buvo.koks pomikas tave domina,gal galėsiu padėt...šiaip panašiu adresu kuriasi naujas puslapis,bet jis dar ruošiamas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 20 sausio 2017 - 23:18

daimura, 20 Sau 2017 - 22:22, parašė: labai ankstyvas gaunasi tada, kai pasėji sausio gale ir paskui durniuoji dar kokius tris mėnesius su tais daigais biggrin.gif
Tai kad jau ta stadija praeita,netinka...nepasiteisino man. Vargsta,sūsta daigai i tiek. Lempų neturiu galingų,žaist nėra kada.
Atsakyti
Yra kas eksperimentuoja sėdami pomidorus ne sausį, o rugpjūtį bigsmile.gif Įdedu nuorodą į eksperimento aprašymą: http://www.tomat-pom...view;article=29
Atsakyti
Labas vakaras;
aš irgi nutariau parašyti savo pastebėjimus apie augintus pomidorus, gal kam bus įdomu smile.gif
Labiausiai patikusiais įvardinčiau Krasnyj Majak - dideli, avietiniai, mėsingi, nesausi, dera tolygiai; Black Ukraine - užpernai vos vos derėjo, šįmet pradėjo vienas pirmųjų ir baigė vienas pakutiniųjų, tai nežinau kaip vertinti jo derlingumą, kurį dauguma peikia, tačiau jo skonis man asmeniškai - idealus smile.gif Green zebra - gražus dryžiukas su rūgštele ir saldumu. Jabločnyj Lipecki - raudoni, derėt pradeda tikrai ne pirmi, bet visi panašaus dydžio, labai subalansuoto skonio. Geman Orange Strawberry - mėsingas, labai dideliais vaisiais, kartais linkęs trūkinėt.

Apie kitus, mano skoniui, buvo skanūs, bet "ne per skanūs" ar kaip juos įvardint smile.gif pvz. Midas - tobulas vakavimui, uždarytas stiklainyje nesubliūkšta ir be odelės. Vidimo Nevidimo, japonskaja roza - daug mezga; izumrudnaja gruša - žalios kriaušės irgi labai gerai dera, boloto - saldūs, skanūs, kol nepernoksta, Paul Robenson - man pernelyg vandeningi, Chocmato Baby - labai tvirti mažyliai, gausiai dera, Sibirskij Rannij - ankstukas, baigiasi, kai pradeda derėt kiti, Omar's LEBANESE - labai skanus, bet labai labai vėlyvas.

santorange f1 - nesu turbūt sutikusi derlingesnio pomidoro, ir pats augalas labai augus, persirpęs ima "džiūt", labai mėgiamas vaikų; Borsalina F1 - jaučiaširdžiai, dera tolygiai, anksti pradeda vėlai baigia, dera bet kokiomis sąlygomis, neserga, nerūgštus ir nekietas, Costoluto Fiorentino - briaunotas nesusipratimas:) miltingas ir beskonis aš niekam nerekomenduočiau; Tamaris F1 - dera gerai, bet nelabai skuba kas jo valgyt - tokio parduotuvinio skonio pomidoras.

kažką pamiršau, bet prisiminus parašysiu smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras;

santorange f1  ir Borsalina F1

Nagi nagi,kur gaunam tokių?

Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif suprantu ,kad skelbimų nemėgstate čia,bet kreipiuosi su prašymù gal turite kas parduoti kelias sėklytes GREAT WHITE... unsure.gif nežinau kur ieškot.loretos sodai neberandu išvis pom.,sėklų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 24 sausio 2017 - 07:31
QUOTE(evers @ 2017 01 24, 07:30)
Sveikos mergaitės  4u.gif  suprantu ,kad skelbimų nemėgstate čia,bet kreipiuosi su prašymù gal turite kas parduoti kelias sėklytes GREAT WHITE...  unsure.gif  nežinau kur ieškot.loretos sodai neberandu išvis pom.,sėklų.

Rimtai paieška naudojotės? Tuomet, kas čia?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 24, 08:40)
Rimtai paieška naudojotės? Tuomet, kas čia?

Tikrai taip.negi meluosiu 4u.gif man kažkaip neišmetė tokio psl., ačiū smile.gif tikiuosi tokie pat,kaip pas Loretos sodai pirkti
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2017 01 23, 17:43)
Nagi nagi,kur gaunam tokių?

Santaorange kadaise Schetellige pirkau. Bet asmeniškai man jie nepatiko. Derėjo tikrai labai gausiai, skonio irgi kaip ir neblogo, bet labai jau kieta žievelė.
Atsakyti