Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

Klausiau, Nijolė Kardinal Mazarini nebeturi, o aš labai norėčiau vienu siuntimu abi veisles atsisiųsti, nes reikėtų į užsienį smile.gif Gal kas galėtumėt pagelbėti? Susitartume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemuoge @ 2017 01 13, 17:06)
Klausiau, Nijolė Kardinal Mazarini nebeturi, o aš labai norėčiau vienu siuntimu abi veisles atsisiųsti, nes reikėtų į užsienį smile.gif Gal kas galėtumėt pagelbėti? Susitartume  4u.gif

jei jau taip labai labai ir tiks nedaug - po 4-5 sėklas, galiu atsiųst
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2017 01 13, 15:14)
Labiau Gibrid 2 Tarasenko. Paties autoriaus žodžiais, Jubileinyj Tarasenko pomidorai be smaigaliuko.

Na įdomu ... Bandysiu šiais metais, turiu nusipirkusi sėklų. Bet nehibridinių sėklų pakelio nuotraukoje pomidorai su snapeliais.
https://www.seemnema...i_tarasenko.jpg

Dar ką tik perskaičiau, kad nors ir vadinasi Hybrid-2 Tarasenko, tai yra ne hibridas o tikrų tikriausia veislė. Tas, kuris augino pataria auginti tik vienu stiebu , paliekant 3 žiedynus , ir vaisų bus daugiau, negu užtektinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 13 sausio 2017 - 19:12
Tarasenko serija-dauguma lijanos..apie 3m..Ex Citrina ne tokia aukšta.. biggrin.gif
Atsakyti
Nebus koks Principe Borghese giminaitis?
QUOTE(nijole0619 @ 2017 01 13, 23:00)
Tarasenko serija-dauguma lijanos..apie 3m..Ex Citrina ne tokia aukšta.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2017 01 14, 00:00)

Aišku, lijanos smile.gif Reiškia Ex citrina ir yra Ex citrina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 01 14, 08:44)
Aišku, lijanos  smile.gif Reiškia Ex citrina ir yra Ex citrina  biggrin.gif

Man atrodo, Ex pati buvo įvardinusį tikrą veislę Blindos ir Citrinos..Pačios šeimininkės reiktų klausti. Beje, kur dingo mūsų guru: Ex ir grėsmingoji tvarkos prižiūrėtoja su kočėlu adija5? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 14 sausio 2017 - 12:48
QUOTE(nijole0619 @ 2017 01 14, 13:48)
Man atrodo, Ex pati buvo įvardinusį tikrą veislę  Blindos ir Citrinos..Pačios šeimininkės reiktų klausti. Beje, kur dingo mūsų guru: Ex ir grėsmingoji tvarkos prižiūrėtoja su kočėlu adija5?  g.gif

Gal užeis sėjai artėjant smile.gif
Atsakyti
Labas.
Užėjau smile.gif Ir užeinu retkarčiais, bet neturiu ką rašyt, tik paskaitau smile.gif

Manoji Excitrina tai atklydėlė dulkėtais kaimo keliais nuo labai seniai ir pavadinimo tikrai neturi jokio. Nežinau ar tai hibridas, ar veislė, bet jau daug metų auginama iš savo surinktų sėklų. Nuo Tarasenkos veislės pomidorų išvaizda skiriasi. Pagal išvaizdą pomidorams tikro vardo atitikmens neradau.
"Raudonos Citrinos" pomidorų uodegėlių snapukai neturi aštraus smaigalio, užsibaigia švelniai. Sakyčiau, vaisiai labiau panašūs į širdelės formą. Pomidorai gali ilgai kabėti kekėse, tvirti, netrūkinėja, neskuba pernokti. Krūmo aukštis nėra toks ir mažas - iki 1.80-2m aukščio.

Pomidorai Blinda turi tikslų pavadinimą - Moskovskij delikates polosatyj.

Įdedu foto kaip atrodo ExCitrinos raudonos. Čia po kekę raudonų ir geltonų Citrinų.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su Naujaisiais, mielosios!!!! Kaip matau- jau liga progresuoja...aš tai vis bandau valdytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2017 01 15, 19:00)
Su Naujaisiais, mielosios!!!! Kaip matau- jau liga progresuoja...aš tai vis bandau valdytis  ax.gif

o tau kaip?na man būna,lyg uždegimuks kažkoks kabint pradeda...jau stveria stveria ir pš...vėl praeina...nu nieko ,dar taip iš širdies šiemet nesinori unsure.gif
Atsakyti

Ui kaip visko būna... o dar dėželė moja nebandytom veislėm tai bandau laikytis,guodžiu save,kad kitom blogiau,kad man gerai,aš daug visko turiu. Aišku,kažkas į ausį kužda kad dar kiek aš neturiu,nu bet dar valdau tą kipšiuką.

Pro stendus ramiai nepraeinu dar vis,bet ten naujo kažką pamatyt kolkas sunku. Žs dar nesilankiau,ten jau yra naujienų ale suku vairą tolyn vis,nepakeliui,tskant

Atsakyti