Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 07, 22:44)
Skaičiau ,kad gavot iš kitur Kubinskij Percevidnyj,ir auginot ? kaip tikrojo skonis?forma,kiek mačiau,artima išsvajotąjam ax.gif

Aha, forma ir spalva viskas atitiko. Iš e-bay pardavėjos iš Kroatijos aš jį atsisiunčiau. Skoniu man patiko, nerūgštus, saldumo buvo šiek tiek mažiau nei Čiornam Percevidne , vienžo švelnaus skonio biggrin.gif mėsingas, numačiusi auginti ir ateinantį sezoną ax.gif Pats augalas atrodė liaunokas ir buvo žemesnis ir mažiau derlingas nei Percevidnyj Čiornyj.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 01 07, 22:44)
Aha, forma ir spalva viskas atitiko. Iš e-bay pardavėjos iš Kroatijos aš jį atsisiunčiau. Skoniu man patiko, nerūgštus, saldumo buvo šiek tiek mažiau nei Čiornam Percevidne , vienžo švelnaus skonio  biggrin.gif mėsingas, numačiusi auginti ir ateinantį sezoną  ax.gif Pats augalas  atrodė liaunokas ir buvo žemesnis ir mažiau derlingas nei Percevidnyj Čiornyj.

sėklom apsirūpinot? ax.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 08, 16:38)
sėklom apsirūpinot? ax.gif  flirt.gif

Gonziau, gi Kubinskų mums turėjo paspjaudyt iš rudens kita pomidorienė ax.gif Neatsimeni? bigsmile.gif
Atsakyti
Kam reikia Kubinsko - rašykit - vasario pradžioj viską išsiųsčiau 😀.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 08, 17:38)
sėklom apsirūpinot? ax.gif  flirt.gif

Be abejo, kaip gi iš tokio gražuolio nerinkti sėklų wub.gif Jei ką 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jau nežinau, ar ko naujo benoriu. Persisotinau veislių gausybe. Užteks to, ką turiu. Gal tik hibridų kelis įsigysiu.
Atsakyti
Laba diena,manau jau daugelis apsirūpinot sėklytėm.Gal galėtumėt pasidalinti puslapiais iš kur užsakinėjat sėklas (ne LT)?Būčiau labai dėkinga.Taip norėtus ko nors įdomesnio,ko mūsų rinkoje nėra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinux28: 09 sausio 2017 - 15:54
ačiū, bet nelabai suprantu tą sėjos kalendorių..... unsure.gif

QUOTE(uze3 @ 2017 01 06, 16:16)

Atsakyti
QUOTE(kamelita258 @ 2017 01 09, 16:04)
ačiū, bet nelabai suprantu tą sėjos kalendorių..... unsure.gif

pomidorams tinkamos dienos kovo 1,9,10 (kastuvėlis su braške) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2017 01 07, 23:44)
Aha, forma ir spalva viskas atitiko. Iš e-bay pardavėjos iš Kroatijos aš jį atsisiunčiau. Skoniu man patiko, nerūgštus, saldumo buvo šiek tiek mažiau nei Čiornam Percevidne , vienžo švelnaus skonio  biggrin.gif mėsingas, numačiusi auginti ir ateinantį sezoną  ax.gif Pats augalas  atrodė liaunokas ir buvo žemesnis ir mažiau derlingas nei Percevidnyj Čiornyj.

O Percevidnyj ciornyj siemet auginsit?Man jo dar auginti neteko, galvoju gal siemet pabandyt?Isivaizduoju, kad ju pjuvis panasus i Penio, Giuljetos ar ne?
Atsakyti
Kaip tik avine ir jautyje - ugnies ženklai, kaip ir nelabai gerai. Nors, iš kitos pusės, vaisių ženklai. Nesuprasi kartais.
Kovo 7-8 vėžys, visapusiškai palankus ženklas.
Man patinka šitas kalendorius, nors irgi su niuansais.
QUOTE(uze3 @ 2017 01 09, 16:15)
pomidorams tinkamos dienos kovo 1,9,10 (kastuvėlis su braške) bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2017 01 09, 15:53)
Laba diena,manau jau daugelis apsirūpinot sėklytėm.Gal galėtumėt pasidalinti puslapiais iš kur užsakinėjat sėklas (ne LT)?Būčiau labai dėkinga.Taip norėtus ko nors įdomesnio,ko mūsų rinkoje nėra  ax.gif

Aš esu užsakinėjusi iš čia:
http://www.pomidorlandia.pl/
http://www.tomatoeden.com/
https://www.mydobro.com/

Bet šiaip tai daugiau sėklų iš savo pačios augintų pomidorų.
Atsakyti