Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(amba41 @ 2016 12 02, 21:54)
Nesuprantu kaip suvokt , kad tai originalas.  Man tai vienodai rodo, kai pažiūriu į pokelį ar inten. parduotuvėje  wub.gif .

Papildyta:

biggrin.gif Amba,originalas ,kai perki sėklas ,sakykim,gamintojo [augintojo]pakuotėje,o aš jų iš parduotuvinio pomidoro prisirinkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 12 02, 23:00)
biggrin.gif Amba,originalas ,kai perki sėklas ,sakykim,gamintojo [augintojo]pakuotėje,o aš jų iš parduotuvinio pomidoro prisirinkau ax.gif

Aaa... Na, dėkui. O tai šnekat, o aš nesuprantu apie ką. bigsmile.gif
Niekad nekrapščiau iš pirktinio.Kaime gyvenu , pomidorų neperku, tai ir nepamislyjau taip.
O tai Vokiečių pipirinė nuoroda labai jau nebloga.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 12 03, 00:31)
Aaa... Na, dėkui. O tai šnekat, o aš nesuprantu apie ką.  bigsmile.gif
Niekad nekrapščiau iš pirktinio.Kaime gyvenu , pomidorų neperku, tai ir nepamislyjau taip.
O tai Vokiečių pipirinė nuoroda labai jau nebloga.

biggrin.gif
sutinku,tikrai nebloga...įdomybių yra,ale aš laikausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 12 03, 01:26)
biggrin.gif
sutinku,tikrai nebloga...įdomybių yra,ale aš laikausi rolleyes.gif

Ai, buvo - nebuvo. Yra toks RU posakis:
Если нельзя, но очень хочеться, то можно.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 03 gruodžio 2016 - 09:52
Ziema uz lango, tai ir temuke truputuka apsnudus biggrin.gif Turedama laisvo laiko vis palandzioju po senas temukes, po Gusevo tinklalapy, paskaitineju atsiliepimus apie atskiras pomidoru veisles... Atsirado jau nauju noru...Uzsimaniau Sungellos,Blush, Geranium Kiss... Labai uzsimaniau. Zinau, kad merginukes tokiu lobiu turi, tad perku, mainau i kitas veisles, i ka nors saldaus, gal kam reik kokio hibrido galiu nupirkt 4u.gif Galvoju, kad gal anksti as cia su savo norais, turgus po nauju prasides, bet ai galvoju parasysiu, vistiek veikt nera ko ax.gif Radau 2015 metu topo virsuneje Toro hibrida galvoju reik man jo ar apseisiu...
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 12 06, 11:06)
Ziema uz lango, tai ir temuke truputuka apsnudus  biggrin.gif Turedama laisvo laiko vis palandzioju po senas temukes, po Gusevo tinklalapy, paskaitineju atsiliepimus apie atskiras pomidoru veisles... Atsirado jau nauju noru...Uzsimaniau Sungellos,Blush, Geranium Kiss... Labai uzsimaniau. Zinau, kad merginukes tokiu lobiu turi, tad perku, mainau i kitas veisles, i ka nors saldaus, gal kam reik kokio hibrido galiu nupirkt  4u.gif Galvoju, kad gal anksti as cia su savo norais, turgus po nauju prasides, bet ai galvoju parasysiu, vistiek veikt nera ko  ax.gif Radau 2015 metu topo virsuneje  Toro hibrida galvoju reik man jo ar apseisiu...

Geranium kiss, neblogas, bet blusytės. Auginau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Toro -manau tikrai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 06 gruodžio 2016 - 10:59
QUOTE(sypt @ 2016 12 06, 10:06)
Uzsimaniau Sungellos,Blush, Geranium Kiss... Labai uzsimaniau.   Toro

Sveiki, visi keturi norai gali išsipildyt. mirksiukas.gif parašykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 06 gruodžio 2016 - 11:53
QUOTE(sypt @ 2016 12 06, 10:06)
topo virsuneje  Toro hibrida galvoju reik man jo ar apseisiu...

Be šito tai gal neapsieisi. Tikrai neblogas. Ir dėmėtligė jo neėda. Anksčiausiai prinoksta, o vėliausiai baigiasi. Stabiliai dera ir intensyviai dera. Rekomenduojam... Beto paprasta nuspirkti. e-seklos.lt
Atsakyti
http://www.everwilde...mato-Seeds.html šis paveldo pomidoras yra ''toro'' pomidoro hibrido protėvis .Turiu nusipirkus ,bandysiu auginti.Informacija radau čeku puslapiuose ,kad išvedant pomidoro ''toro'' veislę buvo panaudotos tokios veisles kaip ''stupice'',todėl nusprendžiau ,kodėl gi nepabandžius.
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2016 12 16, 16:01)
http://www.everwilde...mato-Seeds.html  šis paveldo pomidoras yra ''toro'' pomidoro hibrido protėvis .Turiu nusipirkus ,bandysiu auginti.Informacija radau čeku puslapiuose ,kad išvedant pomidoro ''toro'' veislę buvo panaudotos tokios veisles kaip ''stupice'',todėl nusprendžiau ,kodėl gi nepabandžius.

Labai įdomi informacija ir dar jeigu būtų galima palyginti auginant greta Toro ir Stupice smile.gif
Atsakyti
mydobro jau atsirado gusevo kolekcija. ko norėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 18 gruodžio 2016 - 20:30
Būna - žmonės skuba,
o gyvenimas kažkur pro šalį bėga...
Būna - pražysta sudžiūvusios gėlės
ir prabyla užmirštas balsas...
Būna - miręs angelas gimsta,
suplėšyti laiškai grįžta...
Būna - pakelėje sutinki pasiklydusią viltį,
kurios nemato akys,
bet glaudžia širdis...

Pabandykime patikėti, kad būna...juk tai stebuklų metas. Visų svajonių ir lūkesčių išsipildymo, JAUKIŲ JUMS ŠVENČIŲ, MIELOSIOS
Atsakyti