Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

[quote=uze3,2016 11 22, 14:17]
gal sėklyčių turėsit?
Papildyta:
[quote=Ausma,2016 11 22, 12:36]
Gal ne paslaptis, kokias veisles atsirinkot ax.gif Aš vis eksperimentuoju, eksperimentuoju, o galo nesimato doh.gif
žalia kriaušė labai patiko, taip pat žalius čili ką tik pabaigėm valgyti, o žalios šokoladkos dar turiu
ploja.gif taigi šiuos žaliukus tirai auginsiu
[/quote]
šiemet lyg jų sėklų nerinkau...pažiūrėsiu,jei rasiu pakankamai pernykščių,tada pasidalinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2016 11 22, 12:36)
Iš pernai metų eksperimentų labai patiko Nijolės Malinovka. Aš net suabejojau, ar tai ne hibridas. Tokios teisingos kekės su tobulo vienodumo labai skaniais pomidorais wub.gif O dar ir ligom labai atsparūs. Maro pernai neturėjau, bet labai bjauri dėmėtligė tai įsisuko. Bet ant šios veislės pomidorų lapų nebuvo nė vienos dėmelės blink.gif  Taip ir nuroviau rudenį visiškai žalius.

Tikrai taip, kai kurios veislės, nenusileidžia hibridams, pernai mane maloniai nustebino vėlyva determ. veislė Titan- vaisiai kaip vienas, tvirti, krūmas l. sveikas irgi mintis tokia buvo, o dar ir geros skonio..
Ačiū už atsiliepimą, Ausma, gaila negirdžiu apie Malinowka iš Liublino- tikrai ne viena gavo sėklų, Gal kas pakomentuos?

Uze3- Dėl Black Icicle- tik geri atsiliepimai, veislė be trūkumų, derėjimas, skonis, gausios kekės..Ko dar reikia??.. Sėklų turiu, ir ne tik šių, bet dar virš 200 veislių siūlau.

Ir malonu, kad nuomonės dėl San Mazzo Mini- sutapo..fantastiški pomidoriukai, skonis, kvapas..forma..tokia..chi chi.. lotuliukas.gif

Jau mačiau naujus kalendorius, tai savo ankstyvajai sėjai datos kaip ir numatytos..vasario 14d.. bei kovo 7d. http://godzagodom.co...mart-2017-goda/

Dėl popinimo- nagai niežti, bet dar ne viskas susidėliota..kaip tik kelių mėn. reikia..mainai, planai, aprašai, schemos..

NAujovė, pasigrožėkit:
,,Sailor's Luck" photo by Helene Bergquist Orskaug vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Apie Malinowką iš Liublino - auginau du daigus. Labai stambūs nebuvo, bet turbūt ir neturėjo būt. Tokios apie 120 g širdelės labai smailiu galu. Mėsingos, skanios, skonis man labai patiko. Pernai iš viso buvo kažkokie skanių avietinių pomidorų metai biggrin.gif Pats augalas gana aukštas, derlius toks vidutinis, bet jis priklauso pagrinde nuo augintojos ax.gif Tikrai auginsiu dar kartą dėl skonio ir bandysiu iš jo išpešt daugiau rolleyes.gif
O kaip Jums, pasiteisino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausma: 22 lapkričio 2016 - 23:07
QUOTE(daimura @ 2016 11 22, 08:42)
Šitą iš savo rinktų augini? ar pirkai sėklas? Mano pirktinės baigėsi, turiu prisirinkus savų, bet nedrįstų bandyt, kad nenusivilt paskui (o ir vietos bandymams neturiu). Nes Bolzano man superiniai hibridai

drąsiai savas sėk smile.gif Antros kartos sėt jau nebesiryžčiau, bet pirmos kartos neatskirsi nuo pirktinio. Aš kai prisirinkau, jau du metus sėjau - identiškai puikūs wub.gif Kad superiniai, tai tikrai. Man gal numeris vienas thumbup.gif
Atsakyti

priminkit is kur Bolzano siuntemes??? gi  siunciausi, auginau, ale paie seklu pasikrapstyma tada nekilo mintis ( nes hibridsssss)  atsisiusciau vel kelias seklutes. baisiai faini bolzaniukai buvo :)

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 11 24, 11:52)
<p>priminkit is kur Bolzano siuntemes??? gi  siunciausi, auginau, ale paie seklu pasikrapstyma tada nekilo mintis ( nes hibridsssss)  atsisiusciau vel kelias seklutes. baisiai faini bolzaniukai buvo smile.gif
</p><p></p>

Iš sodui.lt man rodos smile.gif
Atsakyti

lygtais :) aciu :4u:

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 11 22, 08:01)
bigsmile.gif turbūt pomidorai baigėsi,tai išlindo pasicekavyt biggrin.gif
iš hibridų kitąmet Džiuljetą [visai ji nesausa,+mėsinga,+gerai laikosi,+tikrai derlinga,o ir skonis ne parduotuvinis],Kariną[jei gausiu] ir Bolzano auginsiu wub.gif Na ir iš pirktinio mini San Marzano prisirinktų sėklyčių keletą patupdysiu,nes ir vasarą ir dabar jie tokie kaip saldainiukai wub.gif

kur mini San Marzano pirkot?
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 12 02, 09:45)
kur mini San Marzano pirkot?

Norfoj daržovių skyriuj biggrin.gif todėl ir užaugo vieni pailgais siaurais pomidoriukais,kiti -slyvukais...Bet visi daigai pavyzdingai derlingi ir ,nežiūrint formos skirtumo,tikrus saldainiukus nokino..Beje,ir labai gerai išsilaiko nuskinti wub.gif Kad taip originalo gavus...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 12 02, 09:22)
Norfoj daržovių skyriuj biggrin.gif todėl ir užaugo vieni pailgais siaurais  pomidoriukais,kiti -slyvukais...Bet visi daigai pavyzdingai derlingi ir ,nežiūrint formos skirtumo,tikrus saldainiukus nokino..Beje,ir labai gerai išsilaiko nuskinti wub.gif Kad taip originalo gavus...

pagooglinau, originalo nelabai radau
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 12 02, 14:15)
yra,pvz.čia....
https://www.chili-sh...ni-tomato-seeds tik keista,kad šitame puslapyje jie lyg ir veislė,nors anksčiau skaičiau ,kad hibridas...
https://www.amazon.c...s/dp/B01EOZYKJ8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 02 gruodžio 2016 - 19:41
QUOTE(uze3 @ 2016 12 02, 14:15)

Nesuprantu kaip suvokt , kad tai originalas. Man tai vienodai rodo, kai pažiūriu į pokelį ar inten. parduotuvėje wub.gif .

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 12 02, 20:26)
yra,pvz.čia....
[url=https://www.chili-shop24.com/growing-chillies/tomato-seeds/1772/san-marzano-mini-tomato-seeds]

Atsakyti