Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Kulkė @ 2016 11 21, 16:06)
Ooo, tu gyva  bigsmile.gif
Va tau ir terpė naujienoms  biggrin.gif

bigsmile.gif turbūt pomidorai baigėsi,tai išlindo pasicekavyt biggrin.gif
iš hibridų kitąmet Džiuljetą [visai ji nesausa,+mėsinga,+gerai laikosi,+tikrai derlinga,o ir skonis ne parduotuvinis],Kariną[jei gausiu] ir Bolzano auginsiu wub.gif Na ir iš pirktinio mini San Marzano prisirinktų sėklyčių keletą patupdysiu,nes ir vasarą ir dabar jie tokie kaip saldainiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 lapkričio 2016 - 08:09
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 11 22, 08:01)
iš hibridų kitąmet Džiuljetą [visai ji nesausa,+mėsinga,+gerai laikosi,+tikrai derlinga,o ir skonis ne parduotuvinis],Kariną[jei gausiu] ir Bolzano auginsiu wub.gif Na ir iš pirktinio mini San Marzano prisirinktų sėklyčių keletą patupdysiu,nes ir vasarą ir dabar jie tokie kaip saldainiukai wub.gif

Šitą iš savo rinktų augini? ar pirkai sėklas? Mano pirktinės baigėsi, turiu prisirinkus savų, bet nedrįstų bandyt, kad nenusivilt paskui (o ir vietos bandymams neturiu). Nes Bolzano man superiniai hibridai
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 11 22, 08:01)

O, Džiulę reiks nusipirkt pamėgint bigsmile.gif Jau ne vieną sezoną vis noriu , ir niekaip nenusiperku smile.gif Bolzano tai be konkurencijos wub.gif

Daimura, jaučiu mes Bolzano auginam su Gonzium antros kartos gautus iš vienos geros dūšios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 11 22, 11:42)
O, Džiulę reiks nusipirkt pamėgint  bigsmile.gif  Jau ne vieną sezoną vis noriu , ir niekaip nenusiperku  smile.gif Bolzano tai be konkurencijos  wub.gif

Daimura, jaučiu mes Bolzano auginam su Gonzium antros kartos gautus iš vienos geros dūšios  smile.gif

jamk negalvojus ,gėris ....žydėjo ir derėjo kol nušalo mirksiukas.gif
bigsmile.gif bigsmile.gif tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 11 21, 15:06)
Ooo, tu gyva  bigsmile.gif
Va tau ir terpė naujienoms  biggrin.gif

Gyva, - ko gi man būt negyvai biggrin.gif Nu bet hibridų tikrai neauginsiu - kam, jei man ir veisliniai puikiai laikosi iki kopūstų ir burokų sezono biggrin.gif Neužilgo jau reiks pradėt dalybas biggrin.gif O iš naujovių mano akį traukia nebent fioletinių didesnė įvairovė - internete visokių prisižiūrėjau. Ale nelabai dar kas jų turi pas mus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 11 22, 11:03)
Gyva, - ko gi man būt negyvai  biggrin.gif Nu bet hibridų tikrai neauginsiu - kam, jei man ir veisliniai puikiai laikosi iki kopūstų ir burokų sezono  biggrin.gif Neužilgo jau reiks pradėt dalybas  biggrin.gif O iš naujovių mano akį traukia nebent fioletinių didesnė įvairovė - internete visokių prisižiūrėjau. Ale nelabai dar kas jų turi pas mus. rolleyes.gif

Tai, kad dzingai ir dzingai biggrin.gif
A kuo tie feličitavi tokie ypatingi? Skoninės savybės gal kokios labai geros, ar laikosi puikiai, ar šiaip gražu pažiūrėti, egzotika ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2016 11 22, 11:05)
Tai, kad dzingai ir dzingai  biggrin.gif
A kuo tie feličitavi tokie ypatingi? Skoninės savybės gal kokios labai geros, ar laikosi puikiai, ar šiaip gražu pažiūrėti, egzotika ir pan.?

Ai, daug visokių reikalų susimetė į vieną vietą - ir labai malonių ir nelabai. Mama susirgo,tai kelis mėn.malėmės po gydymo įstaigas....O feličitavi man labai patinka. Netealiai gražūs visi. Asmeniškai man, o ir visiems, kas ragavo, labai skanūs. Jie kitokie, bet skanūs. Ir laikėsi gerai. Tiesa, jų nedaug buvo, nes gi po vieną krūmą tik auginau. Tai va, kokių man dar naujovių norėt, jei pačių pačiausių nesutalpinu smile.gif.
Atsakyti
Sveikos, ar auginote kas nors Black Icicle, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 11 22, 11:22)
Ai, daug visokių reikalų susimetė į vieną vietą - ir labai malonių ir nelabai. Mama susirgo,tai kelis mėn.malėmės po gydymo įstaigas....O feličitavi man labai patinka.  Netealiai gražūs visi. Asmeniškai man, o ir visiems, kas ragavo, labai skanūs. Jie kitokie, bet skanūs. Ir laikėsi gerai. Tiesa, jų nedaug buvo, nes gi po vieną krūmą tik auginau. Tai va, kokių man dar naujovių norėt, jei pačių pačiausių nesutalpinu smile.gif.

Tai jau pareik, pareik po truputį, jei bėdos atsitraukė ax.gif 4u.gif

Norėk 4,5,6'to šiltnamio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 11 21, 16:48)
Naujienų kolkas nenoriu - visi auginti labai patiko ir tiko, taigi sodinsiu tuos pačius.

Gal ne paslaptis, kokias veisles atsirinkot ax.gif Aš vis eksperimentuoju, eksperimentuoju, o galo nesimato doh.gif
Iš pernai metų eksperimentų labai patiko Nijolės Malinovka. Aš net suabejojau, ar tai ne hibridas. Tokios teisingos kekės su tobulo vienodumo labai skaniais pomidorais wub.gif O dar ir ligom labai atsparūs. Maro pernai neturėjau, bet labai bjauri dėmėtligė tai įsisuko. Bet ant šios veislės pomidorų lapų nebuvo nė vienos dėmelės blink.gif Taip ir nuroviau rudenį visiškai žalius.
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 11 22, 12:38)
Sveikos, ar auginote kas nors Black Icicle, kokie atsiliepimai?

patys geriausi:ir rudoji ir žalioji veislės nuostabaus skonio,mėgiami vaikų,bais derlingi,bais aukšti,žaliesiems nepražiopsot sunokimo laiko,nes trūkinėt pradeda,o tokie jau tik į džemą tinka,nes laaaaabai saldūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 11 22, 12:48)
patys geriausi:ir rudoji ir žalioji veislės nuostabaus skonio,mėgiami vaikų,bais derlingi,bais aukšti,žaliesiems nepražiopsot sunokimo laiko,nes trūkinėt pradeda,o tokie jau tik į džemą tinka,nes laaaaabai saldūs mirksiukas.gif

gal sėklyčių turėsit?
Papildyta:
[quote=Ausma,2016 11 22, 12:36]
Gal ne paslaptis, kokias veisles atsirinkot ax.gif Aš vis eksperimentuoju, eksperimentuoju, o galo nesimato doh.gif
žalia kriaušė labai patiko, taip pat žalius čili ką tik pabaigėm valgyti, o žalios šokoladkos dar turiu
ploja.gif taigi šiuos žaliukus tirai auginsiu
Atsakyti