Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Lusasita @ 2016 10 10, 16:35)
ypac juanita chery, geltonas finikas,  rozovyj izium, geranium kiss, tai tiesiog  kekemis skint galima.

Tikrai taip, gražuolės kekės. Geltonas Finikas lauke laikėsi ilgiausiai, mezgė ir mezgė.. Prieš savaitę jo paskutinius vaisius suvalgėm.. Juanita išvis atradimas ir skanutis ir kekių groožis.
Dar kalbant apie čeriukus negaliu neprisiminti ir geru žodžiu nepaminėt SAN mazzo Mini- tokie seksi pirštukai..raudoni raudoni..tvirti, kvapnūs, saldūs..pasakiško skonio ir dydis geras..
Bei Brioso -šiemetinis džiaugsmas saldūs, skanūs..raudoni..irgi iš serijos niam niam..skanu..
ir daug kartų išgirtas Chocmato Baby.
Atsakyti
Sveikos, merginos, kaip malonu, kad pomidorine tema atgijo biggrin.gif Visuomet ir as dar tokiu laiku pomidoru turedavau, o vat siemet jau seniai teko visus ismesti, nes labai puvo.Hibridus pardaviau, o va veisles laikytis namu salygom visai nenorejo.Buvau itraukus i noru sarasa Novogodnij, bet, jei Gonzikas sako, kad slamstas, tai noras jau praejo biggrin.gif Chery tipo pomidorai man per smulkus, turejau siemet Detskij sladkij, jis pirmas pas mane vaisius sunokino, ot nieko toks, dukra ji mego, vis apskabydavo.Man pomidoras turi buti didelis, bet dabar galvoju, kad reiketu keleta Cheriuku itraukti i auginamu sarasa.Palauksiu kol merginos prades girti Cheriukus, bus lengviau pasirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 11 10, 14:19)
maniškių novogodnij bliūdas ...na toks virš 20ltr,šįryt pas vištas iškeliavo...na tokio dzikumo,+vatos jausmo burnoj nesu valgius...Gal plunksnuotosios įvertins unsure.gif
Šiaip dar mazarinių,erosų,vezuvijų, hibridų sočiai...+šeima jau irgitai kopūstų,tai žalių ar raugintų agurkų...Nebenori jie pomidorų unsure.gif

Ir aš novogodnij ismeciau, nesamone kazkokia, Grazus bet neskanus blink.gif
Atsakyti
Kaip tik vakar atsidariau zalius pomidorus pagal Ex, turiu pasakyt, kad beveik tokie kaip is mano vaikystes! smile.gif Kita karta nepilsiu aliejaus ir siek tiek maziau acto. Bet 100 balu!
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2016 11 17, 13:50)
Ir aš novogodnij ismeciau, nesamone kazkokia, Grazus bet neskanus blink.gif

Aš juos naudojau į sriubas, apkepinus. Turbūt nereikia įsivaizduoti, kad iki pavasario išsilaikęs pomidoras bus toks pat skanus kvapnus, kaip ką tik nuskintas sezono metu iš lysvės.. Užtat tikrai gražiai išsilaiko biggrin.gif

Gaila, toliau visos miega.. Merginos auuuu..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 11 18, 17:04)
Aš juos naudojau į sriubas, apkepinus. Turbūt nereikia įsivaizduoti, kad iki pavasario išsilaikęs pomidoras bus toks pat skanus kvapnus, kaip ką tik nuskintas sezono metu iš lysvės.. Užtat tikrai gražiai išsilaiko biggrin.gif

Gaila, toliau visos miega.. Merginos auuuu..

Labas. Peržiūrėjau nuotraukas su didžiausiu malonumu. Nepaprastai gražios 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergytės 4u.gif

Aš dar šiemetinių pomidorų nesuvalgiau, dar keli susiraukšlėję guli, o jau sėklų nusipirkau blush2.gif Iš pomidorlandijos parsisiunčiau chapman, soldacki, neves azorean, aussie, carbon. Gal kas auginot raudonuosius?
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 11 19, 22:33)
Labas, mergytės 4u.gif

Aš dar šiemetinių pomidorų nesuvalgiau, dar keli susiraukšlėję guli, o jau sėklų nusipirkau blush2.gif Iš pomidorlandijos parsisiunčiau chapman, soldacki, neves azorean, aussie, carbon. Gal kas auginot raudonuosius?

Labu, sveikinu su pirkiu, bigsmile.gif tik nesitiki, kad toks trumpas sąrašas.. mirksiukas.gif Carbon- be konkurencijos, kiek jis raudonas..kl..greičiau, avietiniai nenusakomos spalvos..
Neves Azorean - pamenu pernai ginaja buvo jais patenkinta, gal ji pati plačiau pakomentuos
Soldacki ir Aussie- ru formuose kuek pamenu geri atsiliepimai.

Pas mane dar liko maža dėžutė Chiuchlomos beliko.. ir keli pomidoriukai ant vazoninio Tiny Tom..
Bet jau pradedu ilgėtis pomidorų..

Dumse, ačiū..šių metų dar vis nesukeliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 20 lapkričio 2016 - 20:38
QUOTE(nijole0619 @ 2016 11 20, 21:36)
Labu,
Pas mane dar liko maža dėžutė Chiuchlomos beliko.. ir keli pomidoriukai ant vazoninio Tiny Tom..
Bet jau pradedu ilgėtis pomidorų..

Na į salotas dar erosai ,blush ir indigo rose tinkami....Kitus tik omletan ar troškinin dedu...Visi hibridai vienu metu pūt pradėjo,beveik visus išmečiau,tik Karina dar kelis sveikus turiu...
Vaisių ar auginimo/popinimo ilgiesi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 11 20, 20:36)
: tik nesitiki, kad toks trumpas sąrašas..  mirksiukas.gif

Stengiuosi nepamesti galvos biggrin.gif Pernai beveik visi geri buvo, tai daug ką kartosiu. Trūksta tik kokio hibrido ir keletos juodukų. Tik naujienas auginti žymiai įdomiau. Apeini, apžiūri, nuskenuoji iš visų pusių, iš viršaus, iš apačios, pakeli lapą, pačiupineji. O pro senieną praeini, užmeti akį, auga sveikas, tai gerai- auk toliau smile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 11 20, 22:10)
..
Vaisių ar auginimo/popinimo ilgiesi? bigsmile.gif

Aš tai auginčiau, popinčiau, lepinčiau, netgi purškaliočiau, by tik vasara būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 11 21, 11:23)
Aš tai auginčiau, popinčiau, lepinčiau, netgi purškaliočiau, by tik vasara būtų tongue.gif

Aš irgi labai laukiu pavasario - pasiilgau sėjimo, kasrytinio apžiūrėjimo, nešiojimo.....visko pasiilgau wub.gif Naujienų kolkas nenoriu - visi auginti labai patiko ir tiko, taigi sodinsiu tuos pačius. Tik Churma nesodinsiu - lyginant su kitais, buvo joks. O šiaip tai visi išsilaikėsi iki lapkričio vidurio tikrai puikiai. Hibridų neturėjau, tai palygint negaliu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 11 21, 14:48)
Aš irgi labai laukiu pavasario - pasiilgau sėjimo, kasrytinio apžiūrėjimo, nešiojimo.....visko pasiilgau  wub.gif Naujienų kolkas nenoriu - visi auginti labai patiko ir tiko, taigi sodinsiu tuos pačius. Tik Churma nesodinsiu - lyginant su kitais, buvo  joks.  O šiaip tai visi išsilaikėsi iki lapkričio vidurio tikrai puikiai. Hibridų neturėjau, tai palygint negaliu smile.gif.

Ooo, tu gyva bigsmile.gif
Va tau ir terpė naujienoms biggrin.gif
Atsakyti