Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

Lusasita,maniškiai Karina tokios formos,čia dabartinis vaizdas,na teisingiau dar pirmadienį taip atrodė...

user posted image

,o kiek žiūriu internete,jie įprasti ,apvalūs g.gif
Novogodnij bliūdas wub.gif ]user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 rugsėjo 2016 - 21:00
karina buvo apvalus su snapuku pas mane smile.gif

user posted image
Atsakyti
GONZIKAS117, jūsų šiltnamyje nesimato jokių ligų. ''Liaudiškom'' priemonėm ale bazilikais purškaliojat ar pirktiniais ''vaistais'' apsisaugojot, o gal tik geru vėdinimu?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2016 09 22, 13:50)
GONZIKAS117, jūsų šiltnamyje nesimato jokių ligų. ''Liaudiškom'' priemonėm ale bazilikais purškaliojat ar pirktiniais ''vaistais'' apsisaugojot, o gal tik geru vėdinimu?

tik altosan ir alsupre po 1x šitam šiltnamy buvo naudojami[kitame dar 1x ir REVUS gavo],kai pradėjo pas aplinkinius bulvės sirgti.Šiaip šiltnamius uždariau tik praėjusį pirmadienį,nuo pavasario prastovėjo abiem nevarstomais galais..bet...jei gerai įsižiūrėtumėt,tai viršuj jau yra maro dėmių ant lapų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2016 09 22, 13:26)
karina buvo apvalus su snapuku pas mane smile.gif

bigsmile.gif taip pat,taip pat kaip pas tave ir jie pas mane vasarą atrodė bigsmile.gif assa.gif
Atsakyti
pas mane irgi visa laika nuo pasodinimo abu galai siltnamio atrviri buvo . ir kai lietus prasidejo, nuo to laiko jau nebelaisciau . yra dabar ir maro ir demetliges demelyciu ant lapu. bet isskyniau ir gerai laikosi. bumbulu dar yra . ant ju jokiu demiu nesimato dar . atrodo nedaug, ale jei i dezes pradet talpint, tai speju daug dar . gerai , kad brolis savaitgali atvaziuoja. isgelbes nuo padazu virimo nors karteli biggrin.gif o ir smagu savam duoti thumbup.gif
o paskui galvosukis, ar isvaziuoajnt uzdaryt, ir tikrai padaryt salygas ligoms, ar palikt ir laukt salnu atviraos galais... speju rinksiuos antra varianta ax.gif
Atsakyti
Labas visoms,
pomidorai vis dar auga ir dera, kaip nebūtų keista blink.gif

Ta Aladino lempa vis augina ir augina naujus pomidoriukus. Vis dėlto labai geras pomidoras, ir anksti pradėjo derėti, ir derėjo nuolat ir gausiai ir iki šiol dera.
user posted image

Marfa pasirodė vėlyva ir nelabai skani, bet pomidorų vis yra

user posted image

Ir Mičiko juodas dramblys nustebino, ėmė ir užaugino naujų pomidorų kekes
user posted image

Ir apskritai, gal laikas jau kokiai ataskaitai - kas pasiteisino, patiko, kas buvo ypač gerai smile.gif
Atsakyti
mane irgi vis dar zavi, kad spalis, o pomidoru dar vis po deze, por dvi kas savaitgali priskinu. ir laikosi vis puikiai. net pafotkint norejosi tuos likucius. atrodo jau likuciai, o vis dar nemazai kabo .
as siemet labai dziaugiuosi zemaugiu Lijana rozovaja. skoniu man labai geras, derlingas, ilgiau pasilaikantis, uztat dukra pirmiausia juos is deziu isrinkdavo namo veztis .
savo skoniu labai patiko Juanita cherry. na ir aisku geltonas finikas tai be konkurentu biggrin.gif
Atsakyti

Sekmadieninis maniškio šiltnamio vaizdas wub.gif
Ex žalia kriaušė vis dar žydi ir pomidoriukus augina wub.gif
user posted image
Jablonka Rosiji wub.gif tikrai kitąmet auginsiu-skanus,derlingas,transportabilus pomidoras bigsmile.gif user posted image

Indigo rose labai išsiskiria savo spalvauser posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 10 04, 20:53)
Sekmadieninis maniškio šiltnamio vaizdas wub.gif

vasara, ne kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Pas mus pomidorai jau i pabaiga, sia savaite isskinsiu likuti, nieko ten ir nebebus, gal koks kibiras ir rausiu visus lauk. Kazkaip symet anksti uzsibaige jie verysad.gif beveik visi ant krumo ir sunoko, i dezes nebebus ka deti, kas liks, suvalgysim greitai, ir viskas, iki kito sezono... Kelis slojikelius zaliu pasimarinuosiu, tuos pirdukus, neuzaugas. Symet jau marinavau pagal nauja man recepta, is lauko katruos skyniau, labai patiko, tai noriu nors puoda dar tokiu paciu pasidaryti.
del veisliu, visiskai nebezinau, ka kitais metais auginsiu. Symet nemazai veisliu pasis....ko, net ir tos, katros pernai derejo graziai, tai dabar tokioj nezinomybej, bet ir nesuku kol kas galvos.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 10 05, 15:12)
Labas visoms  4u.gif
Pas mus pomidorai jau i pabaiga, sia savaite isskinsiu likuti, nieko ten ir nebebus, gal koks kibiras ir rausiu visus lauk. Kazkaip symet anksti uzsibaige jie verysad.gif beveik visi ant krumo ir sunoko, i dezes nebebus ka deti, kas liks, suvalgysim greitai, ir viskas, iki kito sezono... Kelis slojikelius zaliu pasimarinuosiu, tuos pirdukus, neuzaugas. Symet jau marinavau pagal nauja man recepta, is lauko katruos skyniau, labai patiko, tai noriu nors puoda dar tokiu paciu pasidaryti.
del veisliu, visiskai nebezinau, ka kitais metais auginsiu. Symet nemazai veisliu pasis....ko, net ir tos, katros pernai derejo graziai, tai dabar tokioj nezinomybej, bet ir nesuku kol kas galvos.

taviškiame naujame recepte tikrai nesijaučia to žalio pomiko aitrumo?bo mano skonio receptoriai bais jautrūs tam skoniui,tad žali pomikai manuser posted imagegal įmesk čia receptą ,pabandyčiau....žalių kelios dėžės namie,o ir ant krūmų dar nemažai
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 10 05, 14:19)
taviškiame naujame recepte tikrai nesijaučia to žalio pomiko aitrumo?bo mano skonio receptoriai bais jautrūs tam skoniui,tad žali pomikai manuser posted imagegal įmesk čia receptą ,pabandyčiau....žalių kelios dėžės namie,o ir ant krūmų dar nemažai

zinok, tikrai nesijaucia, jau isragauta, patiko ne vien man, jau puse kaimo pagal si recepta pomidorus daro biggrin.gif bendrai, ka as zinau, koks ten tas skomio receptorius pas tamsta, bet turbut zinau, apie ka kalbi, darydavau pagal kita recepta, tai jei marinuodavau tokius neuzaugusius iki savo ugio, uzsimezgusius tsakant, tai jausdavau ta prieskoni, toki lyg kartuma
http://taip-norejau....-pomidorai.html
Atsakyti