Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Lusasita @ 2016 09 05, 09:51)
pas mane zalia sokoladka visai ne tokios formos buvo. pailgesni , plonesni.

Mano tokia :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 09 05, 06:59)
Ar nesėjote žalios šokoladkos?

sėjau, bet šiltnamyje jie apvalesni g.gif
Atsakyti
[quote=uze3,2016 09 04, 17:30]
[quote=GONZIKAS117,2016 09 04, 15:38]
apatiniai į dryžius panašūs g.gif
Kiek suprantu jie turėtų žali būti, nes nerausta, gelsvą atspalvį vienas šonas įgavo ir minkštas pasidarė :-)
[/quote]
tada neeeeeee....pasiduodu
Papildyta:
QUOTE(baltagėlė @ 2016 09 04, 23:50)
Pas mane atvirkščiai  biggrin.gif - šiandien primarmalinau padažo, o sulčių dar nesu darius. Beje, gal pasidalintumėt, kaip darote sultis ? rolleyes.gif

perleidžiu per tarybinių laikų tarkavimo mašinką ir paskui per užuolaidą-12ltr kibiras sulčių apie 1val darbo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2016 09 05, 09:51)
pas mane zalia sokoladka visai ne tokios formos buvo. pailgesni , plonesni.

ar auginai maniškį violet jasper?pas mane jis šiemet murzinu raudonu tapo blink.gif
eroso žiedų kekės lietėsi su mazariniais,tai pastarojo genai nurungė-erosų kekė pusapvaliais vaisiais blink.gif
Atsakyti
as pernai violet jasper auginau, kazkoks persivalges jis buvo pas mane. ant augalo lapu ataugos augo. siemet nebebandziau net :)
erosai riebus, bet savos formos ( gal) biggrin.gif tik vyrui neskanus. raudoni sake gardus biggrin.gif

zalia sokoladka pernai metu . siemet neauginau

user posted image

labai ieskojau to samocviet izumrudnyj, galvodama, kad bent kaip puse sokoladkos dydziu bus g.gif o jie tokios blusos, nors ir daug, bet tai tingiu net skint tokio mazumo . teks zalios sokoladkos atsiprasyt biggrin.gif ta bent ka skint yra :)
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 09 05, 16:29)
labai ieskojau to samocviet izumrudnyj, galvodama, kad bent kaip puse sokoladkos  dydziu bus  g.gif  o jie tokios blusos, nors ir daug, bet tai tingiu net skint  tokio mazumo . teks zalios sokoladkos atsiprasyt  biggrin.gif  ta bent ka skint yra :)

Ir man taip gavosi, labai norėjau, ieškojau, pasėjau, išaugo ir ..nevalgiau. smile.gif
Atsakyti
zalia sokoladka pernai metu . siemet neauginau

Žalia šokoladka būtent iš šitų, rodytų nuotraukoje pasklido ? Vadinasi, šiek tiek mutavo biggrin.gif
Atsakyti

erosai  riebus, bet  savos formos ( gal)  biggrin.gif  tik vyrui neskanus. raudoni sake gardus  biggrin.gif

z

jie rudenį,savaitę -dvi nuskinti pagulėję,tampa skanūs.Dabar eilinis pomidoras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 05, 14:42)
perleidžiu per tarybinių laikų tarkavimo mašinką ir paskui per užuolaidą-12ltr kibiras sulčių apie 1val darbo ax.gif

bigsmile.gif Mąsčiau apie sulčiaspaudę, mėsmalę ir blenderį, o apie tarkavimo mašiną buvau pamiršus doh.gif Ačiū už patarimą 4u.gif O ruošiant sultis, ko į jas dedat ir kiek kaitinat ? Ir darot sultis tik iš raudonų pomidorų ar maišot tarkim ir juodus. Rudeniop kai kurie juodukai toookio dydžio , kad kol prinoksta, tai suminkštėja ir valgymui kažkaip nesiskina. Tai tokius sunaudoju visokiems marmalams žiemai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 05 rugsėjo 2016 - 21:28
QUOTE(Dumsė @ 2016 09 05, 19:09)
Žalia šokoladka būtent iš šitų, rodytų nuotraukoje  pasklido ? Vadinasi, šiek tiek mutavo biggrin.gif

nezinau, ar is situ, gal, nes daug kam siunciau tada.

o pirkau tai sokoladka F1

user posted image

sejau 2 seklytes. isaugo viena ruda, kita zalia . vat tau ir F!

nors nuotraukoje, tai jau is zaliosios sokoladkos iskrapstytu seklyciu augalas.

gal toliau krapstant ir numutuotu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 06 rugsėjo 2016 - 08:58
Laba diena. Gal atsirastų geroji Fėja ir pasidalintų ''Batiania'' sėklomis.
Atsakyti
Šiemeterosaikažkodėl visi iškart noksta,kaip pas jus?
ačiū pomidorienei,kuri pasidalinonovogodnijsėklomis wub.gif buvau nusprendusi neaugint,paskaičiusi atsiliepimus,bet kol kas nesigailiu.Bent jau grožiu ir derligumu thumbup.gif neragavom,nes laaaaabai jau lėtai jie spalvą keičia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 rugsėjo 2016 - 16:04
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 09, 17:03)
Šiemeterosaikažkodėl visi iškart noksta,kaip pas jus?

Kokie gražūs thumbup.gif Kai jau viskas apvalgyta ir tuščia, labai gražus vaizdas smile.gif
Atsakyti