Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

Mergaites, deliojuosi jau kitu metu norus sekloms. Kur pirkt tuos isgirtuosius Chocomato baby?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 09 01, 09:36)

budionovka siemet auginau, manydama, kad bus kaip velmoza g.gif
sirdutes l... ryskiai  raudonos g.gif  kazi ka as cia auginau tokiu pavadinimu

Manau, kad pas tave buvo ne budionovka, jei ryškiai raudona. g.gif Mano budionovka ir velmoža buvo tokios pat spalvos - rausvos. Augalai irgi vienodi- aukšti, liauni, nelaimingi, lapai susisukę, pomidorai tokio pat skonio. Tik ant velmožos buvo daugiau vaisių- milžinų.

QUOTE(Nedrasute @ 2016 09 01, 13:55)
Mergaites, deliojuosi jau kitu metu norus sekloms. Kur pirkt tuos isgirtuosius Chocomato baby?

Gal Nijolė ir šiemet pasiūlys
https://www.facebook...t...3127&type=1
Atsakyti
kaip aš nekenčiu pomidoru lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 09 02, 09:28)
kaip aš nekenčiu pomidoru  lotuliukas.gif

user posted image

Pavėlavai į pomidorų mūšį thumbup.gif Kai tokie kiekiai iš kart,gali pradėt ir nekęst biggrin.gif
Atsakyti
man tai dar visai patinka, tegul tik buna sveiki :) kiekiai visai nestebina. praeita savaitgali turejom priskyne 9 dezes ir pilnai prinokusiu ir nevisai . kazkaip be problemu susidoroju as su jais :)
siandien isviriau katila sulciu. 6 stiklainius tik suabejojau po 1,5 l ar po 2 litrus biggrin.gif ir padazo 4 po 0,72 litro. dar daugybe sode dezese . bet kad padazu siemet anksti pritrukau . vakare pamatysiu savo augintinius :)
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2016 09 02, 10:28)
kaip aš nekenčiu pomidoru  lotuliukas.gif

Čia iš lauko, ar iš šiltnamio? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokie čia gali būti pomidorai user posted image[/URL][/IMG]
user posted image[/URL][/IMG]
Tokių lyg ir neturėjo būti, bet labai derlingi, fotografuota vakar lauke
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 09 04, 15:20)
Gal kas žinote kokie čia gali būti pomidora

Tokių lyg ir neturėjo būti, bet labai derlingi, fotografuota vakar lauke

apatiniai į dryžius panašūs g.gif
kol kas dar susidoroju su kiekiais....ką tik sulčių prikaitinau,bet padažo šiemet dar nei vieno stiklainiuko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 rugsėjo 2016 - 14:40
[quote=GONZIKAS117,2016 09 04, 15:38]
Kiek suprantu jie turėtų žali būti, nes nerausta, gelsvą atspalvį vienas šonas įgavo ir minkštas pasidarė :-)
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 09 04, 14:38)
.ką tik sulčių prikaitinau,bet padažo šiemet dar nei vieno stiklainiuko blush2.gif

Pas mane atvirkščiai biggrin.gif - šiandien primarmalinau padažo, o sulčių dar nesu darius. Beje, gal pasidalintumėt, kaip darote sultis ? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=uze3,2016 09 04, 17:30]
[quote=GONZIKAS117,2016 09 04, 15:38]
Kiek suprantu jie turėtų žali būti, nes nerausta, gelsvą atspalvį vienas šonas įgavo ir minkštas pasidarė :-)
[/quote]
Ar nesėjote žalios šokoladkos?
Atsakyti
pas mane zalia sokoladka visai ne tokios formos buvo. pailgesni , plonesni.

Atsakyti