Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Dumsė @ 2016 08 29, 20:37)
Man praeitais metais iš Gusevo  buvo vienas ne toks ir liko neaišku, ar ta sėklytė ne tokia pasitaikė, ar visas pokelis ne toks. Nebesinorėjo šiais metais vėl iš to pokelio sėti.

Aš šiemet sėjau du daigus Snowball iš Gusevo pakelio. Tai vienas buvo tikras snowball'is, o kitas žiauriai skanus avietinis širdukas biggrin.gif Bet dabar, kai pati renku sėklas, matau, kaip lengvai gali kokia sėklytė įsimaišyti ne ten kur reikia. Kad ir kaip kruopščiai tą darytum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 30, 09:21)
Aš šiemet sėjau du daigus Snowball iš Gusevo pakelio. Tai vienas buvo tikras snowball'is, o kitas žiauriai skanus avietinis širdukas biggrin.gif Bet dabar, kai pati renku sėklas, matau, kaip lengvai gali kokia sėklytė įsimaišyti ne ten kur reikia. Kad ir kaip kruopščiai tą darytum  smile.gif

na bet jei zmones moka didelius pinigus uz jas tai ir nori gaut butent tai ka issirinko cool.gif kai jau mainomes tarp mamyciu tai beabejo jokiu pykciu kad ir kas pasimaiso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 08 30, 19:12)
na bet jei zmones moka didelius pinigus uz jas tai ir nori gaut butent tai ka issirinko cool.gif kai jau mainomes tarp mamyciu tai beabejo jokiu pykciu kad ir kas pasimaiso mirksiukas.gif

Žinoma, kad taip :) . Maža to, iš originalaus Gusevo pakučio sėtos 4 cutlos, trys normalios padorios cutlos, o ketvirta tai kažokia marmande pusseserė, kuri nė iš tolo, nei forma, nei spalva neprimena cutlos biggrin.gif Visa kita buvo gerai, nors siynčiausi tikrai daug.

O čia vakar pagaliau priskyniau didelį bliūdą šeriukų - kažkaip iki šiol nepavykdavo, nes viskas būdavo nuryta biggrin.gif Kitamet mažų sodinsiu dvigubai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 08 30, 08:25)
o caplinas pas jus  paprikinis ar  kriausinis? nes kriausinio tai noreciau . paprikini palukstenau  ax.gif

Mano mėsingas, kaip ir Corazon, tai turbūt kriaušiniu vadint galima biggrin.gif Sėklų esu parinkus, galėsim susikeist mirksiukas.gif

Chiro, ar davei savo veisliniams kalio trąšų? Jei taip, tai kokiu pavidalu ir kiek kartų? Tavo Budionovka-velmoža labai graži buvo, visa tolygiai sunokusi. Manoji rodė kalio trūkumą, nors ir į duobutes dėjau kalio magnezijos, ir dar kartą papildomai jos bėriau apie augalus. Šiaip trąšų nebijau, bet stengiuosi geriau mažiau, nei per daug.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 31, 10:11)
Chiro, ar davei savo veisliniams kalio trąšų? Jei taip, tai kokiu pavidalu ir kiek kartų? Tavo Budionovka-velmoža labai graži buvo, visa tolygiai sunokusi. Manoji rodė kalio trūkumą, nors ir į duobutes dėjau kalio magnezijos, ir dar kartą papildomai jos bėriau apie augalus. Šiaip trąšų nebijau, bet stengiuosi geriau mažiau, nei per daug.

Taip pat dėjau į duobutes kalio magnezijos, o paskui purškiau per lapus. Purškiau maždaug tada, kai užsimezgė antros kekės. Antrą kart po kokių trijų savaičių. Proporcijas susiradau internete, o ir ant pokelio, kiek pamenu, yra. Dar - žydint, purškiau boru. Beje, po jo ypač pasijautė rezultatas. Ir ne tik ant pomidorų biggrin.gif Pomidorai šiemet gavosi labai gražūs, išsigimėlių beveik nebuvo. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 31 rugpjūčio 2016 - 10:26
QUOTE(Chiro @ 2016 08 31, 10:25)
, o paskui purškiau per lapus.

O kuom purškei? Irgi kalio magnezijos tirpalu? Ar ji gerai tirpsta?
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 31, 10:34)
O kuom purškei? Irgi kalio magnezijos tirpalu? Ar ji gerai tirpsta?

Purškiau kalio fosfatu. 30g ant 10 l vandens. Tirpsta nelabai, bet aš į kibirėlį ištirpinu ir tik tada supilu smile.gif

Nu bet Blush'as koks fainas reikalas wub.gif Maža to, kad po Chocomato be konkurencijos antras, tai visas tiesiog aplipęs tais gražuoliais biggrin.gif Ką tik brolio mazgiui prausbliūdį priskyniau ir net nesimato,kad judintas biggrin.gif . Šiemet du turiu, kitamet tikrai keturis biggrin.gif Skaniausių kiekis vis didėja, o šiltnamiai tai ne guminiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 31 rugpjūčio 2016 - 11:25
Chiro, ačiū
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 31, 11:18)
Purškiau kalio fosfatu. 30g ant 10 l vandens. Tirpsta nelabai, bet aš į kibirėlį ištirpinu ir tik tada supilu  smile.gif

Nu bet Blush'as koks fainas reikalas  wub.gif Maža to, kad po Chocomato be konkurencijos antras, tai visas tiesiog aplipęs tais gražuoliais  biggrin.gif Ką tik brolio mazgiui prausbliūdį priskyniau ir net nesimato,kad judintas  biggrin.gif . Šiemet du turiu, kitamet tikrai keturis  biggrin.gif  Skaniausių kiekis vis didėja, o šiltnamiai tai ne guminiai  biggrin.gif

Man Chocomato baby taip pat pirmasis ir ne tik is mazuju o is vis skaniausias wub.gif o Blush patinka del to kad ilgai laikosi ir pilnos kekes jo iki pat virsaus thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu, tas chocomato baby bus Metų Pomidoras biggrin.gif Keliais stiebais jį auginote? Aš auginau dviem, bet tikrai galima ir daugiau stiebų paleisti
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 31, 21:45)
Žiūriu, tas chocomato baby bus Metų Pomidoras biggrin.gif  Keliais stiebais jį auginote? Aš auginau dviem, bet tikrai galima ir daugiau stiebų paleisti

aš dviem ,bet reikes trim gal bandyt ,nes labai kompaktiskas jis lapai nedideli ,smulkutis toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 31, 10:11)
Mano mėsingas, kaip ir Corazon, tai turbūt kriaušiniu vadint galima biggrin.gif Sėklų esu parinkus, galėsim susikeist mirksiukas.gif

labai isgirdau pasiulyma 4u.gif

budionovka siemet auginau, manydama, kad bus kaip velmoza g.gif nes velmoza pries kelis metus auginau, buvo didziuliai rausvi milzinai, sirdys gigantes. o budionovka siemet gavau. augalas labai jau menkas, toks "nuciulptas", neaugus. sirdutes labai dailios, i delna laisvai telpancios, ir ryskiai raudonos g.gif kazi ka as cia auginau tokiu pavadinimu . raudona sirdis, ne rausva g.gif ir nedicka. du daigus turejau, abu vienodi g.gif
Atsakyti