Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

Sveiki. Šiltnamyje viešpatauja dėmėtligė. Pradžioje skainiojau lapus, bet dabar jau amen. Preparatais purkšti kaip ir nematau prasmės, derlius į pabaigą. Ar reikia ir kaip apdoroti šiltnamio sienas, žemę (sodinsiu garstyčias), kad kitais metais sporos pomidorų ''negraužtų''. Šaškių nedeginsiu. Planuoju žaliuoju muilu sienas plaplauti ar pakaks? Dėkavoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 28 rugpjūčio 2016 - 07:48
QUOTE(Dumsė @ 2016 08 28, 08:34)
Labas rytas
Viršuje trys Cherokee green pear
Apačioje iš kairės dar nesunokusi Mičiko žalia kriaušė ir du Chile Verde
Gonzikai, gal  Ex  žalia kriaušė panaši į Cherokee green pear?
Augalai Cherokee green pear milžiniškas krūmas, be galo auginantis atžalas ir vaisius.
Chile Verde  saldesnis ir ryškesnio skonio už  Cherokee green pear, augalas neišsidraikęs, toks tvarkingas , bet pas mane ne toks derlingas, apie 2 m aukščio.

Dumse, ar tikrai pas tave chili verde? Jie kazkaip maziukai labai... Va tokie mano buvo praitais metais. http://www.tany.lt/i...age=chile-verde o siemet ciut mazesni, bet irgi dideli. Beveik mano kriauses dydzio...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 08 28, 11:38)
Dumse, ar tikrai pas tave chili verde? Jie kazkaip maziukai labai... Va tokie mano buvo praitais metais. http://www.tany.lt/i...age=chile-verde o siemet ciut mazesni, bet irgi dideli. Beveik mano kriauses dydzio...

Aš irgi suabejojau, jie iš Gusevo gauti. Mičiko, ar galėčiau prašyti tavųjų, beje iš kur jie?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 08 28, 08:34)
Labas rytas

Apačioje iš kairės dar nesunokusi Mičiko žalia kriaušė ir du Chile Verde
Gonzikai, gal  Ex  žalia kriaušė panaši į Cherokee green pear?
Augalai Cherokee green pear milžiniškas krūmas, be galo auginantis atžalas ir vaisius.
Chile Verde  saldesnis ir ryškesnio skonio už  Cherokee green pear, augalas neišsidraikęs, toks tvarkingas , bet pas mane ne toks derlingas, apie 2 m aukščio.

[

labas labas 4u.gif
IR EX,ir Mičiko vaisiai pas mane vienodi ir dydžiu,ir spalva,net tuo švelniu rožiniu šešėliu ant vaisiaus apačios....skonis Ex labiau patiko,tik kad ūgis doh.gif ....vakar skindama pamatavau-virš 2,30m tikrai...ir dar auga.paleidau jį 2 stiebais.Kad labai atžalas leistų nepastebėjau
dėl ČILIO sutinku,tikrai tvarkingas,nedaug su juo darbo wub.gif bet mano vaisiai didesni unsure.gif ryt nufotkinsiu-jei sugebėsiu
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2016 08 28, 11:38)

ir pas mane ax.gif
taviškis Dieviškas skonis kartais negalėjo būt Big rainbow g.gif kai gerai sunoko,tapo 1prie 1,netgi perpjovus nieko nesiskyrė-gal Gusevas peilio skersdamas pomiką nenuolovė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 28 rugpjūčio 2016 - 13:27
QUOTE(pagyvenus @ 2016 08 25, 12:48)
aš klaviatūros kirilica neturiu.

Imk. Turėsi mirksiukas.gif
http://lithuanian.keyboard.su/
Rašyk, kopijuok ir kelk į guglą mirksiukas.gif

Pas mane pomidorai dar nesibaigia. Dėmėtligė irgi įsisuko, bet kontroliuojama. Lapus išskabiau, mažai laistau, pomidorai noksta toliau. Kelis jau išroviau, bet dauguma dar auga. Žinau, ką kartosiu ateinančiais metais. Tai Chapliną, chocmato baby, german orange strawberry, korol sibiri. Žinau, ko atsisakysiu - beveik visų ružavų, trūksta man skonio juose, na, nebent kelis dėl derlingumo auginsiu marmalams mirksiukas.gif Norėsiu daugiau juodulių, šiemet carbon ir cherokee purple buvo peresortas - raudoni.
Palade, jei neklystu, auginai Vorlon. Kaip jis pas tave, ar nemėtė žiedų?

Vakar šiltnamis atrodė taip
user posted image
Atsakyti
O CHAPLINO galima imti sėklas,nes turiu padovanotą pomidorą ir norėčiau auginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 08 28, 11:44)
Aš irgi suabejojau, jie iš Gusevo  gauti. Mičiko, ar galėčiau prašyti tavųjų, beje iš kur jie?

smile.gif

Irgi iš Gusevo. Bet praitais metais pirmu vezimu 😊
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 08 28, 14:30)
ir pas mane ax.gif
taviškis Dieviškas skonis kartais negalėjo būt Big rainbow g.gif kai gerai sunoko,tapo 1prie 1,netgi perpjovus nieko nesiskyrė-gal Gusevas peilio skersdamas pomiką nenuolovė g.gif

Gal ir tas rainbow. Man burakers favorite panasus pasirodė. Nebetikiu Gusevu. schmoll.gif Siemet is jo pokeliu uzaugo visai ne black zebra, o skanus oranzinis, vietoj green pearl raudonas, vietoj isis candy raudoni dideli chery ir dar vienas kazkoks netoks. Nepamenu. Arba my dobro kazka ne taip klijuot emė. 😈
Atsakyti
4u.gif pasirodau su savo žaliukais ax.gif :
Ex žalia kriaušė
vidury Atės žaliasis,dešinėje -4 chili verde,viršuj-3black icicle žali,kairėje -2Ex ž.kriaušės ,per vidurį-chili verde,viršuje -2avietiniai skariai''peresortai'',likusieji-red pear iš apkasų
žali širdukai-peresortiniai,turėjo būti juodos širdys
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 08 29, 15:17)
Irgi iš Gusevo. Bet praitais metais pirmu vezimu 😊
Papildyta:
Gal ir tas rainbow. Man burakers favorite panasus pasirodė. Nebetikiu Gusevu.  schmoll.gif Siemet is jo pokeliu uzaugo visai ne black zebra, o skanus oranzinis, vietoj green pearl raudonas, vietoj isis candy raudoni dideli chery ir dar vienas kazkoks netoks. Nepamenu. Arba my dobro kazka ne taip klijuot emė. 😈

Man praeitais metais iš Gusevo buvo vienas ne toks ir liko neaišku, ar ta sėklytė ne tokia pasitaikė, ar visas pokelis ne toks. Nebesinorėjo šiais metais vėl iš to pokelio sėti.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 08 29, 11:08)
O CHAPLINO galima imti sėklas,nes turiu padovanotą pomidorą ir norėčiau auginti blush2.gif

Galima 4u.gif
Atsakyti
o caplinas pas jus paprikinis ar kriausinis? nes kriausinio tai noreciau . paprikini palukstenau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 08 30, 08:25)
o caplinas pas jus  paprikinis ar  kriausinis? nes kriausinio tai noreciau . paprikini palukstenau  ax.gif

Mano paprikinis.Reiškia imsiu sėklas ir aš thumbup.gif
Atsakyti