Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(Dumsė @ 2016 08 25, 21:06)
Chili verde turiu iš Gusevo. Tokie  labai nedideli vaisiai, tokie slyvukai  ir derlingumas galėtų būti didesnis.
Rusiškos sėklos sakau  nepatikimos, nes kiekvienais metais būna kas nors ne tas. Šiais metais sėjau Arbūzinį, tai gavosi  žemas, apie 30 cm krūmas  matyt lauko. Tik derlingas , užtai per daug nepykau.
]

man lyg Mičiko jį suveikė,bet vaisiai tikrai nėra maži schmoll.gif tokie per vidurį....mums bais patiko wub.gif
Arbūzinis ir pas mane tik iki kelių buvo...kad ir skanus ,derlingas, nebesodinsiu....šiltnamy gaila vietos neužaugoms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 25, 20:52)
Mano Čigonas apie 1.30. Auga šiltnamy ir lauke. Lauke truputį žemesnis. Mauras tai tikrai aukštas - apie 2 m. Abu išskirtinai neproblematiški. Tiesiog auga ir tiek  smile.gif Plius, labai derlingi. Mauras labai panašus į de barao juodą, bet skanesnis smile.gif  Kitamet abiejų sodinsiu tikrai ne po vieną krūmą.

Bandau išsirinkt skaniausius pomidorus biggrin.gif  Pirma vieta visgi turbūt Hillbillas, Orange Russian 117, Rožinis medus, Chocomato baby ( be konkurencijos tarp mažųjų), Mičiko žalia kriaušė, Chili Verde.
Antra vieta visi kiti su menkais niuansais. Čia turbūt dėl to, kad nenorėjau visko, ką tik išgirdau,  ir apie kiekvieną  norimą skaičiau charakteristikas ir daugybinius atsiliepimus  biggrin.gif

O kaip su derlingumu Jūsų skaniausiųjų pomidorų? Rozovij miod turiu, tai derlingas, o kaip hillbillas, orange russian 117, chili verde? Gal sėklyčių pasidalinimui po keletą galima užsiprašyt?
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 08 25, 21:06)
Chili verde turiu iš Gusevo. Tokie  labai nedideli vaisiai, tokie slyvukai  ir derlingumas galėtų būti didesnis.

pas mane chili verde lauke žymiai derlingesni buvo, (aišku prie pietinės pastato sienos) dar ir dabar žaliuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 08 25, 21:19)
man lyg Mičiko jį suveikė,bet vaisiai tikrai nėra maži schmoll.gif tokie per vidurį....mums bais patiko wub.gif

Tiesiog įdomu pasidarė dėl to Chile Verde, net pamatavau . Mano maždaug 4 cm- 5cm x 3cm , o svoris apie 25 gramus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 26 rugpjūčio 2016 - 15:10
Mano čiliukai kieme šiandien atrodo taip user posted image[/URL][/IMG] bet man kriaušės skanesnės, ačiū Mičiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uze3: 27 rugpjūčio 2016 - 08:29
QUOTE(uze3 @ 2016 08 27, 09:27)
Mano čiliukai kieme šiandien atrodo taip

Ačiū už nuotrauką, mano tokie patys. Ar irgi iš Gusevo? ax.gif
Atsakyti
Ką darote su eros, kad ilgiau juos išlaikyti, skinate ar paliekate ant krūmo prinokusius?
Papildyta:
QUOTE(Dumsė @ 2016 08 27, 11:30)
Ačiū už nuotrauką, mano tokie patys. Ar irgi iš Gusevo?  ax.gif

Taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uze3: 27 rugpjūčio 2016 - 10:51
Sveikos ir as prisiduodu - sezonas buvo sakyciau neblogas atsivalgyta uzsisaldyta siom dienom planuojama pasivirt marmaliniu ir dar yr primegztu nokstanciu.. :) siemet demetliges zidinuku vienur kitur pasirodo bet negausiai, viens kitas i mara panasus lapelis nujuoduoja bet neplinta isskabant.. Sakyciau viskas taip neblogai nes nuo rugpjucio pradzios gailiu jiems vandens ir palaistau tik esant didesniems karsciams..
Skaniausieji ir kitamet matyt bus kartojami pink berkley tie dye, izumrudnoje jabloko, mazarinis, medvezhja lapa ir kazkuris is juodu: bandziau black krim ( didziausi vaisiai), black from tula (anksciausi) ir noire de crimee - visi panasus vieni ankstesni kiti kiek velesni ir derlingumas visu panasus, tad didelio skirtumo nepastebejau. METU Nesusipratimas - geltoni kriausiukai pomidoro kotas bais drutas krumas augus atzalos zelia kupstais ir net ant lapu bet per ta vesluma atgrasus toks invazinis ir vaisiai nelabai suzibejo. Kitas nesusipratimas alia ankstyvieji sibirjak ir siberijan vede vaisius veliau uz polka ar mazarini.. Derlingiausi gusinoje jajco mazarinis ir japanese black trifele.. Peresortas panasu kad papuole su karol sibiri nes vaisiai kaip jau cia forume issiaiskinau visgi ne tie kuriu laukiau ir kieti buvo...ir vietoj vieno izumrudnoje jabloko veslus juodis isaugo gan skanus ir derlingas matyt kaip pas Dumse :) is melyniuku auginau indigo rose ir helsing junction blues tai pastaruju stipriai sunokusiu buvo ir skonis geresnis bet nervina kai menesi lauki kol tas violetinis suminkstes ir paskanes.. Dabar i sezono pabaiga visai skanus patapo green zebra nes pradzioj ar nespedavo sunokt at truko kokiu medziagu- nelabai valgomi buvo..

Pradedu deliotis kitu metu noru sarasa ir gal sakau kas pasidalintumet juodu drambliu, Orange Russian 117, miciko kriausem?
QUOTE(Dumsė @ 2016 08 25, 20:06)
Iš žalio obuolio gavosi juodas, bet irgi labai derlingas stambiais vaisiais, priskyriau Čiornyj Russkij , nes labai panašus  buvo.
Atsakyti
Labas vakaras,
ar galima rinkti seklas is dabar nuskinto pomidoro?MB nuskyne ir zalius ir prinokusius,nes pradejo juoduoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 08 27, 09:27)
Mano čiliukai kieme šiandien atrodo taip ,,,,,
] bet man kriaušės skanesnės, ačiū Mičiko

Dumse,panašaus dydžio kaip pas Uzę mano čiliai mirksiukas.gif aš tokių prie mažiukų jau nebeskiriu-tokiems pas mane blush,pink bumble bee,mini san marzano priklauso...na dar brown berry ax.gif
PINA,galima,tik nepamiršk prieš sėdama margansovke arba fungicidais sėklų paruošt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 27 rugpjūčio 2016 - 19:53
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 08 25, 19:59)
kokio aukščio buvo pas tave Mičiko žalioji?kaip su žiedu mėtymu?pas mane ji apie 160cm užaugo ir psio ..nustojo megzt.....Ex žalioji jau virš 2,50,ir pavyzdingai mezga...auga per 1,5m viena nuo kitos,manau ,kad sąlygos vienodos
Chili verde wub.gif ir derlingas,ir skanus thumbup.gif

Mano kriaušė apie 1,6m, nors vienu stiebu pasiekua ir 1,8. Žiedų man nemėtė. Bet Chile verde man skanesnis. tongue.gif
O čia jų abiejų nuotrauka. Storesnis yra kriaušė.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(uze3 @ 2016 08 27, 11:51)
Ką darote su eros, kad ilgiau juos išlaikyti, skinate ar paliekate ant krūmo prinokusius?

As palieku iki salnu, tada i dezes vienu sluoksniu. As islaikuau iki nauju ir suvalgem, pas mama dar geguze valgem. Ir visai skanusbuvo.
Atsakyti
Labas rytas
Viršuje trys Cherokee green pear
Apačioje iš kairės dar nesunokusi Mičiko žalia kriaušė ir du Chile Verde
Gonzikai, gal Ex žalia kriaušė panaši į Cherokee green pear?
Augalai Cherokee green pear milžiniškas krūmas, be galo auginantis atžalas ir vaisius.
Chile Verde saldesnis ir ryškesnio skonio už Cherokee green pear, augalas neišsidraikęs, toks tvarkingas , bet pas mane ne toks derlingas, apie 2 m aukščio.

user posted image
Atsakyti