Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

QUOTE(girene @ 2016 08 19, 18:27)
man atrodo turiu.tik nedaeinu dar iki seklu.suvalgiau skinta zalia,sunokinta kambaryje,nekazkas,gal,kad zalias nook.auginau ji,tikedamasi ilgo laikymo.

Chiro tokius groziu kelia,kad reiks belstis I jos trobele pavasariop smile30x30.png

man miciko drambliai patiko,adijos geltonas.ne visu spejau paragaut

Jei kalbi apie Vezuvijų, tai jis labai labai skanus. Pirmus ir mes pusžalius nuryjom, o dabar jau laukiu pilno sunokimo. Beje, visi nepilnai sunokę nekokie. smile30x30.png Šiandien vyrui šėriau visus mazgius iš eilės, kad pasakytų kuris skaniausias bigsmile.png Tai Vezuvijus jam buvo antras, po chocomato smile30x30.png

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 19 rugpjūčio 2016 - 18:40
Man šių metų atradimas - skaris, ačiū kas pasidalino sėklomis 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2016 08 19, 18:05)
Jo. Pastebėjau dar pernai, kad dešimtukai nesikeičia metų metais smile30x30.png . Pati, paragavus, galiu tik pritarti smile30x30.png

Beje, labai patiko tavo Čigonas ir Mauras. Abu vyro mėgstamiausi. Juos, kaip jausdama, prie jo suoliuko pasodinau (pas mus šiltnamiuose suoliukai yra  bigsmile.png  ).
Ir dar - lauke pomidorus užpuolė maras, o čigonas (auginu ir šiltnamy ir lauke) vienintelis po šiai dienai stovi žaliais lapais ir nokina čigoniukus. Visus kitus išroviau. Mistika kažkokia mastau.png

Aš todėl Čigoną ir įsimylėjau ir visiems peršu, kad 2013 maringais metais jis vienas liko žalias. Nei kladosporiozė jo negriebė. Ir toks tvirčiausias iš rudukų, palaikymui, panokinimui tiko. O sekančiais metais prie jo prisijungė Mauras, toks pat šaunuolis.

Malonu, kad ir vyrui įtiko. Matės, kaip jis palaiko iniciatyvas, tai gerai, kad rezultatas nenuvylė.
Papildyta:
Dar apie skonius. Man šiemet visi susigrupavo pagal skonius. Tai, pvz, Everet Rusty Oxheart užsimerkus - žaliukas ir taškas. Nu skanus, skanus... Ir su Green Zebra tas pat. Va gal Berkeley Tie Dye Heart skonis tai toks tarpinis tarp rudų ir žalių. Todėl kitąmet kažkaip kolekcionuosiu, kad nebūtų daug iš vienos grupės.

Na ir labai pamilau fioletavų grupę. Tų tai tikrai bus ne dvi veislės. Sodinau ar ne devynias - visos skanios. Man atsiduoda Izabela, vengrinėmis slyvomis...labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2016 08 19, 21:48)
Dar apie skonius. Man šiemet visi susigrupavo pagal skonius. Tai, pvz, Everet Rusty Oxheart užsimerkus - žaliukas ir taškas. Nu skanus, skanus... Ir su Green Zebra tas pat. Va gal Berkeley Tie Dye Heart skonis tai toks tarpinis tarp rudų ir žalių. Todėl kitąmet kažkaip kolekcionuosiu, kad nebūtų daug iš vienos grupės.

Na ir labai pamilau fioletavų grupę. Tų tai tikrai bus ne dvi veislės. Sodinau ar ne devynias - visos skanios. Man atsiduoda Izabela, vengrinėmis slyvomis...labai skanu.

Joooo, Everetas gražuolis, kokių reta wub30x30.png Nufotografuotas liko tik lėkštėj, kompanijoj su kubinsku ir feta biggrin30x30.png
user posted image

Violetiniai ir man labai patiko. Skonio iš jų nesitikėjau, bet prie išskirtinio grožio, pasirodė dar ir skanūs. Ypač Blue Beauty, Dark Galaxy ir Green Blue Zebra. Izabelos neturiu ir net negirdėjus mastau.png
Beje, mano lenkiškas Juodasis princas labai gerai pasirodė. Sodinsiu tikrai.
Atsakyti
Oi, saule))). Suklaidinau.Izabela - tamsios vynuogės, bendravardis vynas...

Tai išsisiūbavo Blue Beauty, kaip supratau. Matyt mažoką sėklelę sėjimui sučiupai, geras gal išdalinai... Nes mano iš to pat vaisiaus sėklų tvirtas daigas augo.
Vaisiai tikrai ir skanūs, ir gražūs, ir nesmulkūs.
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2016 08 19, 22:57)
Oi, saule))). Suklaidinau.Izabela - tamsios vynuogės, bendravardis vynas...

Tai išsisiūbavo Blue Beauty, kaip supratau. Matyt mažoką sėklelę sėjimui sučiupai, geras gal išdalinai... Nes mano iš to pat vaisiaus sėklų tvirtas daigas augo.
Vaisiai tikrai ir skanūs, ir gražūs, ir nesmulkūs.

Vyras vynuoges augina, bet kažkaip niekaip geros veislės neranda - vis kažkokios pašarinės pasitaiko smile30x30.png

O Blue Beauty pas mane gera gavosi. Ir daigas geras, ir vaisiai dideli. Gal tik galėtų daugiau būti smile30x30.png Užtat pati pirma pradėjo akį džiugint neįprastu atrodymu smile30x30.png . Kitamet kokius keturis daigus jos sodinsiu.

Birželio mėn.nuotrauka

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiro: 20 rugpjūčio 2016 - 08:41
Gal kas augina kartu su Dark galaxy ir Blue fire? Mano akimis jie identiški rolleyes.png Manęs galaxy ir Primary colors skoniu nesužavėjo va Mičiko žalia kriaušė wub30x30.png Iš juodų kitąmet būtinai auginsiu Black Icicle ir derlingas, ir skanus. Dar iš Adijos Serdce Italiji ir Gusevo Blue green zebra džiugina akis wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2016 08 20, 10:27)
Gal kas augina kartu su Dark galaxy ir Blue fire? Mano akimis jie identiški  rolleyes.png Manęs galaxy ir Primary colors skoniu nesužavėjo va Mičiko žalia kriaušė  wub30x30.png Iš juodų kitąmet būtinai auginsiu Black Icicle ir derlingas, ir skanus. Dar iš Adijos Serdce Italiji ir Gusevo Blue green zebra džiugina akis  wub30x30.png

pritariu del Black icicle wub30x30.png ir dar jis patinka del to ,kad pats augalas toks kompaktiškas ,nesisakoja i šalis o šakos zemyn eina ,patinka man tokie wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 08 20, 10:34)
pritariu del Black icicle wub30x30.png ir dar jis patinka del to ,kad pats augalas toks kompaktiškas ,nesisakoja i šalis o šakos zemyn eina ,patinka man tokie wub30x30.png

ir žiedų nemėtė kaip dauguma, didžiausias akmuo dėl to Kapia rozovaja ir Dwarf purple
mad.png pastarasis kažkoks sūsna išaugo man iki kelių blink30x30.png
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2016 08 20, 10:40)
ir žiedų nemėtė kaip dauguma, didžiausias akmuo dėl to Kapia rozovaja ir Dwarf purple
mad.png pastarasis kažkoks sūsna išaugo man iki kelių  blink30x30.png

tu turejai omeny draft purple heart ? jei taip tai tai pas mane irgi mete jis verysad.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 20 rugpjūčio 2016 - 15:00
Mano Toro pasišiukšlino. Ketvirtadienį vakare palaisčiau visus, jau nebuvo kur dėtis, nes viskas labai išdžiūvę buvo... Ateinu penktadienį į šiltnamį - maro ženklai ant vieno Toro. Pusę augalo juodas. blink30x30.png blink30x30.png blink30x30.png Taip staigiai! Prisiminiau, kad sakėt, jog anas pirmas susirgo maru, nors yra baisiai atsparus dėmėtligei.
Kaip išsigandau, kaip roviau.
Nu ir nežinau kaip ten toliau su kitais bus...
Išvažiavau savaitgaliui, bet vis kažkaip rūpi.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 08 20, 15:00)
tu turejai omeny draft purple heart ? jei taip tai tai pas mane irgi mete jis  verysad.png

Taip, tas pats verysad.png
Atsakyti