Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai auga, noksta

Šiltnamio gyventojai

user posted image

user posted image

user posted image
Antras iš kairės pretenduoja būti į Chulauri Adžarii. Arba vėl kažką primaišiau. Dumse, taip gali būti? Lapais jis labai panašus į Toro, netgi 1:1. Bet Toro kekės yra taisyklingesnės. Tokiom puokštėm nemezga lyg ir...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 12 liepos 2016 - 21:27
Pagyvenus, zydinti gele, fantastiški vaizdai wub.gif atimantys žadą wub.gif

Keletas maniškių
user posted image

user posted image

user posted image

Gal kas auginate/auginote Marizol red ir galite papasakoti apie skonį ir derlingumą
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 12, 21:57)
Šiltnamio gyventojai

Kokios kekės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 12, 21:57)
Šiltnamio gyventojai

Antras iš kairės pretenduoja būti į Chulauri Adžarii. Arba vėl kažką primaišiau. Dumse, taip gali būti? Lapais jis labai panašus į Toro, netgi  1:1. Bet Toro kekės yra taisyklingesnės. Tokiom puokštėm nemezga lyg ir...?

Na jau derlius, grožis ... wub.gif Noriu tokios vynuogės wub.gif Kiek vietos jai skirti? Ar genėti sudėtinga?
Хулоури из Аджарии praeitų metų vaizdas, padės atsirinkti. Man panašiau į antroje nuotraukoje pirmą. O trečioje nuotraukoje vidurinis, tai panašu į Toro.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2016 07 12, 22:41)
Pagyvenus, zydinti gele, fantastiški vaizdai  wub.gif atimantys žadą wub.gif

Keletas maniškių

Labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 13 liepos 2016 - 05:15
QUOTE(pagyvenus @ 2016 07 12, 19:13)
Lauksiu ataskaitos apie rezultatus. Aš nupurškiau šarmu, gal kiek pristabdys.
Vaizdas šiai dienai

Bent jau iš nuotraukos dėmėtligės nesimato smile.gif
Atsakyti
Dumse dėkui. Dabar viskas aišku. Tada reiškia ten Toro neįprastai daug primezgęs.
O Chulauri dabar irgi aišku, kas per vieni. Yra keletas su pamestais pavadinimais taip atrodančių.

Riolita, pas tave irgi vaizdai pritrenkiantys. Pas mane tiek dviem stiebais tikrai nesugebėtų derliaus duot. Vieną pabandžiau, tai tik žemutinės kekės gražios. Aukštai nususę. Bet gal todėl, kad aš tankiai kišu.

Vynuogė tikrai daug vietos nereikalauja. Kai pabando okupuoti daugiau nei leidžiama vietos, tai nugenėju. Pas mane jos trys dviejuose šiltnamio kampuose. Kad niekam nieko neužstotų, tai šiaurinėje pusėje šiltnamio. Genėti irgi nieko ten labai sudėtingo. Dera and ūglių išaugusių iš pernai metų stiebų. Dvi normalaus skonio, o ta kur nuotraukoje labai labai skani.
Pas mane gal tokie ypatybė, kad nėra tokios visiškai saulėtos vietos su užuovėja. Šiaip tai gal ir neapsimokėtų šiltnamyje auginti, kas normalias sąlygas turi. Visos yra labai ankstyvos, gal galėtų ir lauke prinokti.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 13, 08:08)
Pas mane gal tokie ypatybė, kad nėra tokios visiškai saulėtos vietos su užuovėja. Šiaip tai gal ir neapsimokėtų šiltnamyje auginti, kas normalias sąlygas turi. Visos yra labai ankstyvos, gal galėtų ir lauke prinokti.

Ačiū, labai norėtųsi vynuogės. Žydinti_gele, gal galėsi parodyti savo Skarių nuotrauką? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 13 liepos 2016 - 07:50
Kokie gražūs vaizdai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 07 13, 08:08)

Vynuogė tikrai daug vietos nereikalauja.

vynuogė fantastiška wub.gif Apsiseilėjau cool.gif
Pomidorai, aišku, irgi nuostabūs smile.gif
Atsakyti
Pagyvenus, ačiū už gerą žodį praeitoje temutėje, nebepadėkojau, uždarė temą 4u.gif
Gražių vaizdų prikėlėt, seilė tysta 4u.gif
Ar kas nors purškėte boro tirpalu pomidorus? Pirkau agurkams boro miltelius, nes meta užsimezgusius agurkėlius, bet gal verta su tuo pačiu tirpalu ir per pomidorus pereiti..? Tuo labiau, kad kai kurie mano pomidorai meta žiedus, nugeltonuoja ties koteliais.

Dėmėtligė ir pas mane karaliauja g.gif Kai kur net su juodais taškeliais apatiniai lapai. Bet iki šiol nuskabydavau lapus..
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2016 07 11, 16:50)
Augam, nokstam smile.gif Dar tokio gyvai neteko regėti:
Zolotoj potok, auga lauke.

Vikingas, ne kitaip.. biggrin.gif
Gražios kekės.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 liepos 2016 - 13:16
Parėjau iš šiltnamio su puvinio pažeistu pomidoru verysad.gif Pats mano didžiausias, gražiausias nabagėlis. Radau tokias kovos priemones:
Iš biologinių priemonių naudojamas tri-choderminas – 2 ml/ kv. m. Preparatas atskiedžiamas vandeniu ir palaistomi augalai bei substratas.
Įgedusias vietas ant stiebo galima patepti vario sulfato 5 proc. vandeniniu tirpalu ir kreidos (1:2) mišiniu arba kalio permanganato tirpalu.

Gal kuri bandėte kurį nors? Kuris čia veiksmingas būtų?
Puvinys ties vaisiaus koteliu, atrodo nepažeistas kotelis..gal čia nuo kokio pertręšimo?
Atsakyti